ورود

View Full Version : سوال: کامپوننت برای MySQL

Felony
شنبه 16 آبان 1388, 15:12 عصر
سلام ،

من تابه حال کلا با SQL کار نکردم ، امروز تصمیم گرفتم بزنم تو کارش حالا یکم گشتم دیدم برای ارتباط با MySQL در دلفی میشه از myCAD استفاده کرد ، حالا اینکه آیا لازمه من از این کامپوننت استفاده کنم و دلفی خودش از MySQL پشتیبانی نمیکنه ؟

vcldeveloper
شنبه 16 آبان 1388, 17:50 عصر
DBExpress دلفی از MySQL پشتیبانی میکنه. ADO هم از طریق درایور ODBC مربوط به MYSQL میتونه بهش وصل شه.

Felony
شنبه 16 آبان 1388, 18:24 عصر
خوب حالا کسی نمونه ای ساده در این مورد داره ؟

Felony
شنبه 16 آبان 1388, 23:18 عصر
DBExpress دلفی از MySQL پشتیبانی میکنه. ADO هم از طریق درایور ODBC مربوط به MYSQL میتونه بهش وصل شه.
مثل اینکه DBExpress دارای یک DLL هست به نام libmysql.dll که با ورژن My SQL مشکل داره یا ... که نمیزاره به دیتابیس وصل بشم .

کسی منبعی سراغ نداره ؟ من هیچی از SQL و My SQL نمیدونم ، الان درایور My SQL رو در کنترل پنل فعال کردم ، حالا چه طور میتونم جداول و ... رو در My SQL بسازم که وقتی به دیتا بیس وصل شدم بتونم اون تیبل رو انتخاب کنم و عملیاتم رو روش انجام بدم ، برنامه ی جانبی برای ساخت جداول باید دانلود کنم ؟

ممنون .

vcldeveloper
شنبه 16 آبان 1388, 23:30 عصر
الا چه طور میتونم جداول و ... رو در My SQL بسازم که وقتی به دیتا بیس وصل شدم بتونم اون تیبل رو انتخاب کنم و عملیاتم رو روش انجام بدم ، برنامه ی جانبی برای ساخت جداول باید دانلود کنم ؟
رجوع کنید به تالار MySQL سایت.