ورود

View Full Version : سوال: کمک و سوال در مورد ساخت یه ebook کوچک

ابوذر محمودی
شنبه 16 آبان 1388, 18:22 عصر
سلام
دوستان من تو مبحث برنامه های موبایل خیلی تازه کارم واسه همین چند تا سوال دارم که می خوام کمکم کنید.
حدود 200 تا جمله هست که می خوام اینارو توی موبایل نشون بده . که هر جمله تو یه صفحه باشه و با کلید های چپ و راست بتونم به صفحه قبلی یا بعدی برم .
من اومدم همه اینارو تو دستور switch ریختم و گفتم که با کلیدهای تعیین شده یه واحد از متغیرم کم یا زیاد بشه و جمله مربوط به همون متغیر رو نشون بده.

public void teach() {
switch (i){
case 1:
strsms="darse riyazi az saate 10ta12.";
break;
case 2:
strsms="mabani az saate 15-17";
.
.
.

اولا من میخوام همه این جمله ها رو تو یه فایلی چیزی بریزم و برنامه از تو فایل اونارو برداره.
دوما من برای اینکار از متغیر استفاده کردم (به صورت public )ولی تو همون کلاس قابل شناسایی هستش و تو فرم و کلاسهای دیگه معتبر نیست.
سوما می خوام از فونت tahoma استفاده کنم ولی تو مثالهایی که تو سایت هستش همه از homa استفاده کردند و یه مشکلی هم باهاش دارم که بعضی از حرفها رو مثل "ک" و "ی"
رو تو برنامه من نشون نمیده.(البته دفعه اول نشون می ده و دفعات بعد نشون نمیده).

یه مشکلی دیگه ای هم دارم اینه که متنی که توی یه صفحه Canvas چاپ شده رو چه جوری پاک کنم و متن دیگه ای جایگزینش کنم.
اگر هم از دوستان سورسی تو این زمینه دارن خواهش می کنم که واسم آپلود کنند.
از اینکه سوالم طولانی شد عذر می خوام.

mahdi68
شنبه 16 آبان 1388, 21:44 عصر
به نظر من اگه با یه آرایه این کار میکردین دستورات کمتر از switch بود ولی راه منطقیش همون فایل هست لازم به پاک کردن نیست میتونین متغیر strsms عوض کنید و و بعد تابع ()repaint فراخوانی کنین با این کار متن جدید جایگزین میشه برای فونت هم تو همون سایت توضیح دادن دربارش

ابوذر محمودی
یک شنبه 17 آبان 1388, 14:47 عصر
به نظر من اگه با یه آرایه این کار میکردین دستورات کمتر از switch بود ولی راه منطقیش همون فایل هست لازم به پاک کردن نیست میتونین متغیر strsms عوض کنید و و بعد تابع ()repaint فراخوانی کنین با این کار متن جدید جایگزین میشه برای فونت هم تو همون سایت توضیح دادن دربارش
خوب چه جوری از فایل استفاده کنم ، من چیزی در مورد کار با فایل در جاوا نمیدونم.
این فایل که می گین وقتی تو برنامه کامپایل بشه باز میشه تغییرش داد یا نه؟

mahdi68
یک شنبه 17 آبان 1388, 18:36 عصر
سلام
برای یادگیری کار با فایل ها فکر کنم لینک های زیر مفید باشن
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=51610
http://www.roseindia.net/software-tutorials/detail/22799

ابوذر محمودی
یک شنبه 17 آبان 1388, 20:25 عصر
چه جوری می تونم یه متغیر public تعریف کنم که تو همه کلاسها قابل شناسایی باشه؟
آیا میشه تو visual midlet از کلاس keypressed استفاده کرد؟

mahdi68
یک شنبه 17 آبان 1388, 23:52 عصر
چه جوری می تونم یه متغیر public تعریف کنم که تو همه کلاسها قابل شناسایی باشه؟
با static تعریف کردن

آیا میشه تو visual midlet از کلاس keypressed استفاده کرد؟
اگه کدها VISUAL midlet نگاه کنین میبینین که خودش استفاده میکنه

ابوذر محمودی
دوشنبه 18 آبان 1388, 15:20 عصر
ممنون ولی ولی وقتی از تابع
getGameAction();
استفاده می کنم برنامه error میده در حالی که همون دستور تو محیط canvas درست کار می کنه.
متاسفانه منبع سورسی هم در اختیار نداشتم !

mahdi68
دوشنبه 18 آبان 1388, 20:13 عصر
سلام
من فکر میکنم که تازه شروع به کار کردین من پیشنهاد میکنم یه مطالعهای در مورد canvas , gameAction , keyPressed داشته باشین بعد بازم اگه مشکلی بود ما در خدمتیم
بهترین منبع برای سورس و مثال و کتاب اینترنت هست !!!