PDA

View Full Version : سوال: کامپوننت تابلو روان

vahid64
شنبه 16 آبان 1388, 20:07 عصر
سلام

من می خوام یه برنامه بنویسم که متنی که از کاربر می گیره رو دقیقاً مثل تابو روان نمایش بده

برای این کار تا حالا کسی کامپوننت آماده دیده ؟

من فقط می خوام نمایش بدم فعلاً نمی خوام کدی به میکرو بفرستم!

دلفــي
یک شنبه 17 آبان 1388, 14:17 عصر
سلام

من می خوام یه برنامه بنویسم که متنی که از کاربر می گیره رو دقیقاً مثل تابو روان نمایش بده

تو ابزارهای Jedi یکی به نام JvWinampLabel هست که این کار رو انجام میده .

vahid64
سه شنبه 19 آبان 1388, 13:24 عصر
تو ابزارهای Jedi یکی به نام JvWinampLabel هست که این کار رو انجام میده .

من با جستجوهایی که کردم انگار این کامپوننت اپن سورس هست
پس فکر نمی کنم لینک دادن بهش با قوانین سایت مغایرتی داشته باشه(اگه داره مدیرا تذکر بدن)
پس لطفاً لینک این کامپوننت رو بدید
ضمناًً من یه دونه پک دانلود کردم که نصب نشد به نظرم چون به دلفی من (دلفی 7) نمی خورد!

دلفــي
سه شنبه 19 آبان 1388, 17:50 عصر
من با جستجوهایی که کردم انگار این کامپوننت اپن سورس هست
پس فکر نمی کنم لینک دادن بهش با قوانین سایت مغایرتی داشته باشه(اگه داره مدیرا تذکر بدن)
پس لطفاً لینک این کامپوننت رو بدید
ضمناًً من یه دونه پک دانلود کردم که نصب نشد به نظرم چون به دلفی من (دلفی 7) نمی خورد!

به اینجا (http://sourceforge.net/projects/jvcl/files/) سر بزن .

vahid64
پنج شنبه 21 آبان 1388, 15:10 عصر
من هر کاری می کنم نمی تونم نصب کنم اینا رو چرا ؟
اصلاً پوشه نصب کدوم هست ؟

Tasnim
دوشنبه 25 آبان 1388, 08:40 صبح
در ضمن ميتوني از کامپونت Raize هم استفاده کني
موفق باشي

vahid64
دوشنبه 25 آبان 1388, 17:07 عصر
در ضمن ميتوني از کامپونت Raize هم استفاده کني
موفق باشي

ممنون از راهنمایی شما کامپوننت Raize رو با توجه به این دمو (http://www.raize.com/devtools/RzComps/RCDemo.zip)که ازش دیدم به کارم نمیاد!

من یه کامپوننت می خوام که بشه تنظیمات روش اعمال کرد مثلاً بشه طول و عرض نوشته و رنگش رو تغیر داد!

دلفــي
دوشنبه 25 آبان 1388, 17:56 عصر
من هر کاری می کنم نمی تونم نصب کنم اینا رو چرا ؟
اصلاً پوشه نصب کدوم هست ؟

خودش یه فایل نصاب با پسوند bat داره کافیه دلفی رو ببندی و اون فایل رو اجرا کنی !

rmb_ali
چهارشنبه 27 آبان 1388, 15:40 عصر
آیا کامپوننتی وجود داره که مانند تایتل فیلم ها نوشته ها رو نمایش بده یعنی از پایین به بالا اسکرول کنه؟

omid_safari
سه شنبه 03 آذر 1388, 10:18 صبح
نوشتن همچین کامپوننتی خیلی جالب هست.
البته وقتی بشه متنی رو نمایش داد و به حرکت درآورد ارسالش به میکرو کار چندان سختی نیست.

vahid64
سه شنبه 03 آذر 1388, 10:22 صبح
نوشتن همچین کامپوننتی خیلی جالب هست.
البته وقتی بشه متنی رو نمایش داد و به حرکت درآورد ارسالش به میکرو کار چندان سختی نیست.
درسته...سخت ترین بخشش نمایش فونت های تابلو هست
من دارم روشهای مختلف رو تست می کنم نمیدونم کدوم راه بهتر باشه ؟
ولی سعی خودمو می کنم که بنویسم!

alinikaein
سه شنبه 03 آذر 1388, 23:26 عصر
من راه زير را بهتون پيشنهاد مي‌كنم:
يك Canvas با ارتفاع و عرض Dot Matrix كه داريد، در نظر بگيريد. بعد متن را داخل اون نمايش بديد، هر Pixel از اين Canvas مي‌تونه نماينده يك Led باشه.
البته مي‌تونيد بهينه‌سازي‌هايي انجام بديد كه نمايش بهتري داشته باشيد.

يا علي... موفق باشيد...

vahid64
چهارشنبه 04 آذر 1388, 11:04 صبح
من راه زير را بهتون پيشنهاد مي‌كنم:
يك Canvas با ارتفاع و عرض Dot Matrix كه داريد، در نظر بگيريد. بعد متن را داخل اون نمايش بديد، هر Pixel از اين Canvas مي‌تونه نماينده يك Led باشه.
البته مي‌تونيد بهينه‌سازي‌هايي انجام بديد كه نمايش بهتري داشته باشيد.

يا علي... موفق باشيد...

پیشنهاد شما برای نمایش خوب هست اما زمانی که بخوایم افکت روش اعمال کنیم خیلی کار سخت میشه من در حال حاضر تصمیم گرفتم یه فونت بسازم به صورت led باشه و با اون فونت کار کنم!

دلفــي
چهارشنبه 04 آذر 1388, 12:17 عصر
سلام

كامپوننت LMD ابزاري داره به نام LMDScrollText كه دقيقا همين كار رو انجام ميده و حتي شما مي تونيد نحوه حركت نوشته در اون رو مثلا از بالا به پايين و يا از راست به چپ و غيره تغيير بديد .
يه ابزار ديگه به نام LMDLEDLabel هم داره كه فكر كنم به دردتون بخوره .

alinikaein
چهارشنبه 04 آذر 1388, 15:10 عصر
پیشنهاد شما برای نمایش خوب هست اما زمانی که بخوایم افکت روش اعمال کنیم خیلی کار سخت میشه من در حال حاضر تصمیم گرفتم یه فونت بسازم به صورت led باشه و با اون فونت کار کنم!

خوبه، ولي مشكل اينجاست كه اولاً شما بايد به هر حال فونت را روي يك Canvas رسم كنيد تا بتونيد به ميكرو بگيد كدوم LED ها را روشن كن (البته من اطلاعاتم در اين زمينه ناقص هست) در ثاني، اگه بخواهيد ابعاد Dot Matrix را تغيير بديد، بايد يه فونت ديگه طراحي كنيد كه فكر مي‌كنم كار سختي باشه. ثالثاً شما اگه بخواهيد روي Dot Matrix، علائم و يا گرافيك نمايش بديد، نمي‌تونيد از فونت استفاده كنيد.
ولي نمي‌دونم، شايد راه حل شما خيلي بهتر باشه.

يا علي... موفق باشيد...

vahid64
چهارشنبه 04 آذر 1388, 19:33 عصر
كامپوننت LMD ابزاري داره به نام LMDScrollText كه دقيقا همين كار رو انجام ميده و حتي شما مي تونيد نحوه حركت نوشته در اون رو مثلا از بالا به پايين و يا از راست به چپ و غيره تغيير بديد .
سلام
من LMD Tools 2010 (http://www.lmd.de/download/ddl.php?file=lmd2010vcl/setupse10d7.zip)رو دانلود و نصب کردم این گزینه رو نداشت میشه بگید کدوم ورژن داره ؟

kamran_fa
جمعه 06 آذر 1388, 19:11 عصر
LCDScreen رو امتحان کن انیم دمو

vahid64
شنبه 07 آذر 1388, 12:38 عصر
LCDScreen رو امتحان کن انیم دمو

این دمو خوب بود اما از فونت های موجود در اون میشه حدس زد که فارسی رو ساپورت نمی کنه.
اگه کسی این کامپوننت رو کامل داره راهنمایی کنه ببینیم فارسی رو ساپورت می کنه یا نه ؟