View Full Version : نصب دات نت فریم وورک به صورت سایلنت
cazino86
شنبه 16 آبان 1388, 20:57 عصر
سلام .
مثل اینکه این پست زیاد مطرح شده اما من هر چی گشتم به جواب نرسیدم . چطوری میتونم دات نت فریم وورک رو به صورت سایلنت نصب کنم ؟
far9090
شنبه 16 آبان 1388, 23:50 عصر
شما هنگامی که اون رو به پروژه Add کردین لازمه که در CommandLine از پارامتر -s استفاده کنید . البته من نمی دونم کجای کار هستید و به چه صورت می خواهید فریم وورک رو اضافه کنید . توضیح بیشتر بدین تا بهتر کمکتون کنیم . موفق باشید .
cazino86
دوشنبه 18 آبان 1388, 20:48 عصر
سلام .
من نمیدونم که چجوری باید این دات نت رو به برنامه خودم اظافه کنم . تو اون قسمت pre...که فکر کنم واسه اظافه کردن نیازمندی های جدید هستش چیزی به اسم دات نت نبود . همه چیز بود مثل کریستال ریپورت و .. اما دات نت نبود . چطور باید خود دات نت رو اظافه کنم ؟
far9090
سه شنبه 19 آبان 1388, 10:00 صبح
از منوی tools وارد بخش prerequisite editor بشید . از تب files to include فایل هاتون رو add کنید . از تب application to run نام فایل اجرایی نصب رو انتخاب کنید . و در بخش specify the command line... پارامتر -s رو وارد کنید . save کنید و setup رو build کنید . موفق باشید .
cazino86
پنج شنبه 21 آبان 1388, 20:09 عصر
سلام .
دوست عزیز اونجا دو تا گزینه بود که دارای فیلد specify the command line... بود . تو کدوم یکی از اونها باید پارامتر -s رو وارد کنم ؟
من تو اولی وارد کردم . ستاپ رو بیلد کردم (همه کارهایی رو که گفتید انجام دادم ). چند تا ارور داد اینستال شیلد که نمیدونم برای چی بود . اما فایل ستاپ رو درست کرد و من اون رو از تو پوشه پکیج برداشتم و الان که رو سیستم کافی نت اجراش کردم باز هم ارور داد . باز هم برنامه نصب شد و بعد از اجرا ارور داد !
cazino86
پنج شنبه 21 آبان 1388, 20:26 عصر
سلام . آقا دات نت فریم وورک رو به صورت دستی روی سیستم مورد نظر نصب کردم ورژن 3.5 . بعد از اجرای برنامه ارور گرفتم . تصویر عکس ارور مورد نظر رو فایل ضمیمه گذاشتم . میشه بگید این بار کجای کار میلنگه ؟
http://barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=39723&stc=1&d=1258046757
far9090
شنبه 23 آبان 1388, 13:49 عصر
توی کادر اول باید پارامتر رو وارد کنی . اگر هم در هنگام ساخت با error برخورد کردید اول سعی کنید اون رو هم حل کنیم . در مورد error هم من فکر نمی کنم به دات نت مربوط باشه . شما فکر میکنم از سرویس های دیگه ای هم استفاده کردین که مشکل از اوناست . مشکلی بود مطرح کنید . موفق باشید .
cazino86
یک شنبه 01 آذر 1388, 18:43 عصر
سلام .
باز هم ارور گرفتم متسفانه. همون ارور رو . یه مشکل دیگه هم هست اونم اینکه فایل Agreement رو که با پسوند rtf هست به برنامه معرفی کردم اما موقع نصب هیچ متنی نمایش نمیده به عنوان قوانین نصب برنامه . همه چیز رو کنترل کردم و مطمعن هستم که درست جلو رفتم .
cazino86
دوشنبه 02 آذر 1388, 19:38 عصر
سلام .
امروز روی سیستم خودم دات نت رو پاک کردم . ستاپ رو اجرا کدم و برنامه رو نصب کردم و بعد از اجرا ارور بالا رو گرفتم .
اما مورد جدیدی که با اون برخورد کرده بودم . وقتی از منوی tools وارد زیر منوی prerequisite editor شدم و کارهایی رو که خواسته بودید انجام دادم و همه چیز رو ذخیره کردم پنجره مورئ نظر (prerequisite editor) رو بستم و دوباره وقتی اون پنجره رو باز کردم هیچ فایلی وجود نداشت . انگار که من اصلا مراحل رو طی نکرده باشم یا اینکه تغییرات رو ذخیره نکرده باشم . دلیلش چی میتونه باشه ؟
far9090
سه شنبه 03 آذر 1388, 09:26 صبح
شما وقتی یک new باز می کنید باید خالی باشه . برید روی خود prerequisite راست کلیک کنید و Edit رو بزنید .
cazino86
سه شنبه 03 آذر 1388, 19:14 عصر
شما وقتی یک new باز می کنید باید خالی باشه . برید روی خود prerequisite راست کلیک کنید و Edit رو بزنید .
سلام .
خوب بعد از انجام این کار وقتی فرض کنید روی قسمت رجیستری رفتم و دوباره رفتم تو قسمت prerequest آیا باز هم باید تب ها خالی باشه یا اینکه اطلاعات قبلی دراونها مونده باشه ؟ رو سیستم من اطلاعات قبلی وقتی که دوباره بر میگردم روی همون قسمت prererquest خالی میشه !
far9090
سه شنبه 03 آذر 1388, 19:47 عصر
نه به هیچ وجه اگه Save شده باشه . من الان خونم ! فردا یک Sample از نصب برنامه ها به صورت Silent درست می کننم و براتون قرار می دم . فکر می کنم خیلی ها این مشکل رو دارن . موفق باشید .
far9090
چهارشنبه 04 آذر 1388, 09:50 صبح
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=191965
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.