View Full Version : حرفه ای: Very Professional Crack Me
Raham
شنبه 16 آبان 1388, 21:45 عصر
No One Can Solve It. Sepanta Advanced Lock System Version 4.1Beta
به سلام به دوستان گل خودمممممممممممممممممم:بوس:
این دفعه اومدم انقلاب کنم
می خوام ببینم واقعا کسی می تونه اینو کرک کنه؟
دمتون گرم تمام سعیتونو کنید
توی این نسخه 2 تا متد کاملا اختصاصی استفاده کردم
PEScan (By Delta Hacker)
Anti Serial Phishing (By Delta Hacker)
توجه داشته باشید هرگونه دستکاری در برنامه منجر به این میشه که برنامه بفهمه و خطا بده
مرسی عزیزان
Securebit
چهارشنبه 27 آبان 1388, 14:36 عصر
قفلی که گذاشتید باگ زیاد داشت ولی با این حال کرکش کردم امیدوارم این بار بد و بیراه بهم نگید که چرا کرک کردم!
MIDOSE
چهارشنبه 27 آبان 1388, 14:50 عصر
دوستان عزیز،
همگی با قوانین سایت به خوبی اشنا هستید.قبلن هم تذکر دادم که وقتی قفلی را برای تست گذاشته اید یا کرک کردید یک سری مشخصه های کلی که باعث لو رفتن الگوریتم نشود را بیان کنید.
هر دو طرف(کرکر و شخصی که قفل را قرار داده) موظف به همکاری هستند.
امیدوارم شاهد همکاری متقابل شما دوستان باشم.
موفق باشید،
MIDOSE
Securebit
چهارشنبه 27 آبان 1388, 15:18 عصر
دوستان عزیز،
همگی با قوانین سایت به خوبی اشنا هستید.قبلن هم تذکر دادم که وقتی قفلی را برای تست گذاشته اید یا کرک کردید یک سری مشخصه های کلی که باعث لو رفتن الگوریتم نشود را بیان کنید.
هر دو طرف(کرکر و شخصی که قفل را قرار داده) موظف به همکاری هستند.
امیدوارم شاهد همکاری متقابل شما دوستان باشم.
موفق باشید،
MIDOSE
دیگه با چه زبونی باید بگم که قفل رو بر روی پلتفورم دات نت ننویسید بارها گفتم دوستان هم تکرار کردند.
MIDOSE
چهارشنبه 27 آبان 1388, 16:42 عصر
دیگه با چه زبونی باید بگم که قفل رو بر روی پلتفورم دات نت ننویسید بارها گفتم دوستان هم تکرار کردند.
قرار نیست مطلبی که در قوانین سایت بوده و هست و شما هنگام عضویت پذیرفته اید را هر بار بنده گوشزد کنم و تک تک اعضا را توجیه کنم.
اگر تمایل به کرک یا تست قفل خود دارید باید حاضر بشید مطالبی را در عوض این مسئله منتشر کنید.
کسی که قفل را ایجاد کرده باید به نحوی روش ها را بیان کند و کسی که کرک کرده ابزار مورد استفاده و چگونگی کرک ان.
این که قرار باشه بخشی به جای محتوای علمی فقط حاوی جملاتی نظیر "کرک کنید" و "کرک شد" باشد اصلن قابل قبول نیست و قرار هم نیست بنده از زیر زبان دوستان ذره ذره اطلاعات بکشم که شاید این بخش کمی علمی تر شود.
این جمله شما بیشتر شبیه به جوک است تا همکاری.
موفق باشید،
MIDOSE
Nima NT
چهارشنبه 27 آبان 1388, 19:02 عصر
با اجازه استاد بردیا
این جمله شما بیشتر شبیه به جوک است تا همکاری.
مدیر عزیز ؛ به نظر من شما دارید کمی ؛ کم لطفی میکنید ، کجای این نوشته جوک بود ؟!؟!؟!
به عنوان یک برنامه نویس ؛ وقتی من این جمله رو میبینم ؛ متوجه این امر میشم که وقتی یک کارشناس امنیت نرم افزار در مورد برنامه های امنیتی نوشته شده در دات نت یه همچین نظری داره نشون میده که امنیت زیاد مناسبی انتظار برنامه های بنده رو نمیکشه ؛ بنابراین عوض اینکه وقت خودم رو تلف کنم ؛ میرم سراغ یکی از برنامه های Win32 و قفل خودم رو تحت اون زبان پیاده میکنم.
حالا اگر جناب بردیا بیاد و روش کرک کردن رو بگه ، فردا پست پاک میشه و در دلیل حذف نوشته میشه :
Warez Activity !!!!
اگر قرار باشه کراکر روش کرک کردن یه قفل رو و برنامه نویس روش قفل گذاریش رو کامل در اینجا توضیح بده به نظر من خیلی سنگین تر خواهیم بود اگر بیایم و سورس رو آپلود کنیم تا همه استفاده کنن , چون در غیر این صورت دیگه اون قفل ارزش تجاری نداره ؛ چون هم روش معلوم شده و هم روش کرک .
غیر از اینه ؟
Securebit
چهارشنبه 27 آبان 1388, 20:06 عصر
متاسفانه مدیران دچار تناقض گویی شده اند یک بار می گویند نام بردن ابزارهای کرک مشکل دارد بعد یکی دیگه میاد می گه ابزاری که استفاده کردی رو نام ببر حالا خودتان قضاوت کنید من جوک میگم ...
اگر کسی باشد که نخواهد تالار امنیت بار علمی داشته باشد این خود شمایید که نمیگذارید برنامه نویسان امنیت با ابزارهای کرک و کارکرد آن آشنا شوند تا بتوانند با برنامه نویسی جلوی این ابزارها را بگیرند آیا شما میدانید خیلی از کراکرها که نیت خوبی هم ندارند آرزویشان این هست که برنامه نویسها ابزارهای کرک را نشناسند تا کارشان برای کرک کردن برنامه راحتتر شود.
اگر هر بار که کرک میکنم بیام آموزش نحوه کرک کردن رو بزارم باید هر دفعه 50MB رو آپ کنم که این کار با سرعتی که اینترنت دایال آپ داره غیر ممکنه.
خیلی دوست داشتم لال بمونم و چیزی ننویسم ولی شما مجبورم کردید.
MIDOSE
چهارشنبه 27 آبان 1388, 21:25 عصر
حالا اگر جناب بردیا بیاد و روش کرک کردن رو بگه ، فردا پست پاک میشه و در دلیل حذف نوشته میشه :
Warez Activity !!!!اینجا (http://barnamenevis.org/forum/showpost.php?p=846137&postcount=3) را کامل مطالعه کنید و اگر شبه ای بود مطرح کنید؛بعد از مطالعه ی دقیق، در صورتی که یکی از مدیران پست یا تایپیک شما را حذف کرد از طریق pm به من اطلاع دهید تا شخصن رسیدگی کنم.
اگر هر بار که کرک میکنم بیام آموزش نحوه کرک کردن رو بزارم باید هر دفعه 50MB رو آپ کنم که این کار با سرعتی که اینترنت دایال آپ داره غیر ممکنه.بازم می گم لینک صفحه ای را که دادم مطالعه کنید ولی جواب این:
فرد کرکر با بیان چند جمله کوتاه هم میتونه نقطه ضعف مربوطه را مطرح کنه، و نیازی نیست که اینجا آموزش قدم به قدم مطرح کنه؛ فرضا میتونه بگه شما از قفل X استفاده کردید که در ابزار Y برای آن پلاگین Z وجود دارد، و به راحتی شکسته می شود؛ یا نقطه ضعف امنیتی در فلان بخش برنامه شما باعث شد که بتونم فلان تکنیک را بر روی نرم افزار شما پیاده کنم، و محافظ آن را دور بزنم؛ یا فلان رشته در برنامه شما Encode شده نبود، و توانستم با پیدا کردن آن، نقطه مورد نظر را در کد برنامه پیدا کنم؛ و غیره. نه اینکه؛ ابتدا برنامه X را باز می کنیم، سپس برنامه حفاظت شده را در آن لود می کنیم، بر روی خط Y در برنامه BreakPoint می گذاریم، و...!این ها همون جملات برادر کشاورز خودمون هستند؛ فکر نمی کنم جای سوالی باقی مونده باشه!
اگر بازهم جای سوالی بود در همون تایپیکی که لینک دادم مطرح کنید.
خیلی دوست داشتم لال بمونم و چیزی ننویسم ولی شما مجبورم کردید. چرا نباید چیزی بگید؟ اگر الان مدیرم و نتونم مسئله ای از این بخش را حل کنم پس با قبل از مدیریتم چه فرقی کردم.
پ.ن:دوستان تازه وارد نیستید که بگم بنده را نمی شناسید؛مدیر شدن بنده هم برای بهتر شدن بخش بوده نه این که فقط زیر نام کاربریم بنویسند مدیر بخش و نام کاربریم تغییر رنگ بدهد، پس هرگونه مسئله ای که فکر می کنید باعث بهتر شدن بخش می شه را یا به طور خصوصی یا در تایپیک مربوطه مطرح کنید تا شخصن رسیدگی کنم.
موفق باشید،
MIDOSE
joker
پنج شنبه 28 آبان 1388, 00:07 صبح
آموزش خالص کرک کاریست بسیار بد ( در حد جیییز ) چرا ؟ چون فلان کودک به عنوان بازدید کننده سایت ، روش کرک یک کرک می فاقد ارزش تجاری را ظاهرا یاد میگیرد ، ولی در باطن ممکنه n تا نرم افزار تجاری و پولی و نوبیار زن و بچه یک نفر با روشی تقریبا مشابه مورد عنایت قرار بگیرند...
پس نتیجه اینکه آموزش کرک و معرفی ابزارها کاریست بد ! ( جیز :لبخند: )
اما در عین حال برنامه نویس ها هم روشهای کرک را ندونن ، یک شبه ممکنه بدبخت بشن
به این میگن پارادوکس ! کاریش هم نمیشه کرد !
امیدوارم کسی هیچ وقت این چیزها را آموزش نده ( من که از این کارا بلد نیستم :لبخند: خودم یکی هستم که خیلی دوست دارم یاد بگیرم ، ولی به همین دلیل اصراری نمیکنم ، شاید من هم یاد بگیرم یه روزی بی جنبه بشم !!! )
اما بلاخره بی هیچی هم نمیشه که ، دل بچه های مردم میشکنه ، یک توضیح کلی در مورد روش کرک در حدی که برای کسی که دنبال امنیت نرم افزار خودش یک کرک می گذاشته و تقریبا میدونه چیکار کرده ، راهگشا باشه...
پیوست : خیلی روشهای کرک را از روی مقایسه محل پچ ها در فایل اصلی با فایل کرک شده هم میشه یافت :چشمک: پس همیشه هم نیازی نیست کرکر بیادتوضیح بده ، کسی دنبال مشکل باشه ، به این روش هم میتونه محل اشکالشوپیدا کنه....
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.