ورود

View Full Version : refresh شدن صفحه

آرام جان گل
یک شنبه 17 آبان 1388, 09:39 صبح
سلام

1- refersh شدن صفحه با refresh شدن داده در صفحه چه فرقی داره؟

2- من کل یکی از صفحاتم را در یک Update Panel گذاشتم و Mode آن روی Always قرار دارد.
وقتی که من مقداری را درج می کنم داده هایم refresh نمی شود مگر اینکه به صفحه دیگری بروم در این صورت مقادیر من Refresh می شود.

لطفاً راهنمایی کنید
مرسی

BahmanDB
یک شنبه 17 آبان 1388, 11:46 صبح
دوست عزیز ببینین این تکه کد به دردتون میخوره . یعنی هر ثانیه یک بار رفرش میشه :

<body onload="updateClock(); setInterval('updateClock()', 1000 )">

<span id="clock">&nbsp;</span>

</body>

Mostafa_Dindar
یک شنبه 17 آبان 1388, 12:18 عصر
سلام

1- refersh شدن صفحه با refresh شدن داده در صفحه چه فرقی داره؟

2- من کل یکی از صفحاتم را در یک Update Panel گذاشتم و Mode آن روی Always قرار دارد.
وقتی که من مقداری را درج می کنم داده هایم refresh نمی شود مگر اینکه به صفحه دیگری بروم در این صورت مقادیر من Refresh می شود.

لطفاً راهنمایی کنید
مرسی

وقتي ركوردي رو درج ميكني بعد از اطمينان از صحت درج دوباره كامپوننت رو (GridView و ...) به ديتاسورس خودت كه هرچي هست Bind كن .

آرام جان گل
یک شنبه 17 آبان 1388, 12:21 عصر
لطفا سوال اولم را هم جواب بدید

Mostafa_Dindar
یک شنبه 17 آبان 1388, 12:38 عصر
Refresh شدن يك اصطلاح براي كاربران هست نه يك اصطلاح تكنيكي براي برنامه نويسان . بهتره شما بگي PostBack
وقتي يك صفحه PostBack ميشه تمام صفحه و محتوياتش به سرور فرستاده بشه . وقتي از Ajax استفاده ميكنيم تنها بخشي از صفحه به سرور فرستاده ميشه .

Refresh شدن داده هم وقتي صورت ميگيره كه داده هاي روي فرم همسان با داده هاي ديتابيس بشه .
وقتي ميگم همسان منظورم اين نيست كه داده ها نظير به نظير يكسان باشه بلكه آخرين تغيرات دادهها در ديتابيس در روي فرم به نمايش كذاشته بشه . مثل همين مورد شما كه ركورد درج ميكنيد و داده در ديتابيس قرار ميگره ولي فرم ركورد جديد رو نشون نميده .