ورود

View Full Version : سوال: چگونگی انتقال بانک به سیستم کاربر

Felony
یک شنبه 17 آبان 1388, 10:07 صبح
:لبخندساده:سلام ،

من تا به حال با SQL و MySQL کار نکردم و حالا تصمیم به یادگیری کردم ، با خوندن چند تا تاپیک و مقاله متوجه شدم که MySQL دارای یک موتور مخصوص خودش هست که باید در سیستم کاربر نصب باشه ( من با دلفی برنامه نویسی میکنم ) حالا میخوام ببینیم این حرف یعنی اینکه اگر من بانک برنامم رو با MySQL طراحی کنم باید رو سیستم مشتری این موتور نصب باشه تا برنامه اجرا بشه ؟ یا فقط موقع طراحی به این موتور نیاز هست ؟ که البته فکر کنم باید نصب بشه درسته ؟

حالا اگر قراره نصب بشه آیا MSSQL هم همینطوره یعنی برای کار با اون هم باید موتورش روی سیستم کاربر نصب بشه ؟

مورد آخر اینکه مقاله یا منبعی سراغ دارید که من نحوه ی ایجاد یک فایل Setup رو طوری یاد بگیرم که در اون موتور MySQL به طور اتوماتیک همراه برنامم نصب بشه و دیگه نیاز نباشه کاربر با نصب موتور و ... درگیر بشه ؟

راستی کلمه ی کلیدی برای جست و جو در این مورد نمیدونستم وگرنه میگشتم .

:چشمک:ممنون .

young_man1365
یک شنبه 17 آبان 1388, 16:46 عصر
mysql دارای چند موتور هست . myisam , innodb , berkeleydb , blackhole , memory , archive ,.... اینا و چند تا مورد دیگه موتورهای mysql هستند و هرکدام کاربرد خاص خودشونو دارند. اما myisam و innodb از همه پرکاربرد تر هستند. برای اجرای یک پایگاه داده mysql روی سیستم کاربر باید server مربوط به mysql روی سیستمش نصب باشه . اگه با نصب سرور مشکلی داشتید، همراه نصب mysql server که حجم زیادی هم نداره این کار انجام میشه. واسه sql server هم قضیه فرقی نمیکنه. قفط کارای جانبی و تنظیمات تفاوت داره.
واسه ساخت setup برای نصب پایگاه به همراه نصب برنامه دو گزینه وجود داره: installshield , installAware که کار با installAware راحت تر و سریع تره و حتی میتونی از موتور همراه این برنامه برای اجرای دستورات sql قبل و یا بعد از نصب برنامتون استفاده کنید. یعنی میتونی با دستورات mysql یا sql server پایگاه داده رو بجای انتقال به سیستم کاربر، همونجا و حین نصب برنامه بسازی. برای نصب کانکتورها و dataSource ها هم تنظیماتی وجود داره که با چند بار استفاده میتونی مسلط بشی. متآسفانه منبعی برای راهنمایی سراغ ندارم اما اگه بعد از کار کردن باهاش ابهامی بود در خدمتم :لبخندساده:
موفق باشید