View Full Version : سوال: pakege نصب ؟
mina.net
یک شنبه 17 آبان 1388, 13:46 عصر
سلام دوستان
من از داخل ویژوال استو دیو هر آنچه لازم بود (البته به زعم خودم) رو روی سیستم مقصد نصب کردم ولی بازم برنامه اجرا نشد.
برنامه های که نصب کردم:
1- فریمورک 3.5 از داخل vs گرفتم
2- کریستال ریپورت بیسیک که از داخل vs گرفتم
3- sqlespress از داخل vs گرفتم
4 - windowsinstaler از داخل vs گرفتم
خوب برنامه من با استفاده از vb.net2008 - کریستال ریپورت (همون که با VS هست فکر کنم اسمش بیسیک باشه) - sqlexpress نوشته شده
من مجبور شدم برای اینکه برنامه رو بتونم نصب کنم VS 2008 رو به صورت کامل روی سیستم مقصد نصب کنم.
لطفا راهنمایی فرمایید. pakage مناسب چی هست و از کجا گیر بیارم؟
far9090
یک شنبه 17 آبان 1388, 16:12 عصر
سلام . یکی از بهترین راه ها برای ساخت یک بسته به نظر من استفاده از اینستال شیلد هستش . لطف کنید بگین چه پیغامی دریافت می کنید تا بتونیم دقیق تر محل مشکل رو پیدا کنیم . از اینستال شیلد مطمئن باشید . موفق باشید .
mina.net
دوشنبه 18 آبان 1388, 08:18 صبح
ممنون دوست عزیز
نمی دونم یادم نیست یعنی الان دیگه سیستم بدون دات نت در دسترس ندارم که بتونم دوباره این کار رو بکنم و متن ارور رو به شما اطلاع بدم. فقط یادم هست محتوای پیغامش این بود که یکی از ماژولهای منو نمی شناسه و بالا نمی اومد.
در ضمن من exe برنامه خودم رو با اینستال شید ساختم ولی بقیه رو نه.
اگه می شه بگید این برنامه های که به عنوان پیش زمینه لازم هست رو از کجا در بیارم. آیا باید از داخل خود VS در بیارم. یا pakege مناسب و آماده دیگری وجود دارد.
far9090
دوشنبه 18 آبان 1388, 09:26 صبح
سلام . ببینید شما می تونید هر فایل اجرایی و نصب دیگه ای رو که خواستید اضافه کنید . یک راه از طریق CustomAction هستش و طریق دیگه Prerequisite است . من راه دوم رو بهتر می دونم . چون شما راحت تر می تونید Condition تعریف کنید . برای دستیابی به این مسیر زیر رو دنبال کنید :
Tools\Prerequisite Editor
از تب files to includes فایل هاتون رو Add کنید . مثلا فقط دات نت . در مرحله دوم از تب Application to run نام فایل اجرایی رو که می خواهید اجرا شه رو انتخاب می کنید . می تونید از تب Condition هم شرایط رو بررسی کنید . با اینا سرو کله بزنید و اگه مشکلی بود مطرح کنید .
mina.net
سه شنبه 19 آبان 1388, 11:58 صبح
سلام دوست عزیز
البته ساخت ستاپ رو در حد معمولی بلدم ولی الان مشکلم ساخت ستاپ نیست.من مشکلم اینه که چه نرم افزار های بایدنصب بشه و این نرم افزارها رو باید از کجا در بیارم ، همونطور که گفتم از داخل DVD نصب VS تعدادی نرم افزار رو همونطور که در پست 1 گفتم در آوردم و نصب ولی نتیجه نداد تا جای که مجبور شدم خود VS رو به صورت کامل نصب کنم.
far9090
سه شنبه 19 آبان 1388, 12:45 عصر
شما باید ببینید از چه چیزهایی در نرم افزارتون استفاده کردین . آیا اون ها نیاز به نصب دارن روی سیستم مقصد یا نه ؟ شما اگر از کریستال ریپورت استفاده کردین باید اون رو نصب کنید وگرنه نیازی به نصب اون نیست . همینطور Sql و یا هر چیز دیگه . نرم افزار های توسعه داده شده مبتنی بر فریم وردک نیازمند نصب اون فریم ورک بر روی سیستم مقصد هستن . پس نیازه که شما حتما فریم ورک دات نت رو نصب کنید , همونطور که توضیح دادم . این پکیج ها رو جداگانه به نرم افزار setup سازتون اضافه کنید . همچنین این رو بگم اصلا نیازی به نصب کل vs ندارید . خواهشا یکبار یک پکیج جداگانه دات نت فریم ورک رو جدا تهیه کنید و روی سیستم مقصد نصب کنید . همینطور اگه از sql استفاده کردین . اگر هم می تونید از پیغام خطاتون یک عکس بزارید . موفق باشید .
mina.net
سه شنبه 19 آبان 1388, 17:40 عصر
سلام
همونطور که در پست 1 گفتم من این کار رو کردم ولی جواب نداد به نظر خودم همه چیزای مورد نیاز را نصب نکردم یا کامل
نصب نکردم. من دنبال یک پکیج مناسب هستم در حقیقت می خوام بدونم از کجا باید اون رو پیدا کنم. اون چیزای که نصب
کردم در پایین گذاشتم .من همونطور که گفتم من فعلا به سیستمس که دات نت روی اون نصب نباشه دسترسی ندارم اما توضیح اینکه پیغام از دات نت بود و مضمونش هم این بود که یکی از ماژولهای برنامه رو نمی شناسه اسم ماژول"sqldecler" در این ماژول من کانگشن ها و بیشتر متغیر های پابلیک رو معرفی کرده بودم.
http://www.barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=39631&stc=1&d=1257863993
http://www.barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=39632&stc=1&d=1257863623
http://www.barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=39633&stc=1&d=1257863623
far9090
سه شنبه 19 آبان 1388, 20:55 عصر
چیز خاصی نیست که دنبالش باشید و تمام نیازهاتون رو برآرده کنه . شما باید خودتون اون رو بسازید . این طور که معلومه و من حدس می زنم مشکل از sql هست . من الان دسترسی ندارم . ولی یک فایل براتون آپلود می کنم . فکر می کنم مشکلتون رو حل کنه . البته اگه جستجو کنید توی پست های دیگه در اینباره مطلب هست .
mina.net
سه شنبه 03 آذر 1388, 08:56 صبح
این طور که معلومه و من حدس می زنم مشکل از sql هست . من الان دسترسی ندارم . ولی یک فایل براتون آپلود می کنم . فکر می کنم مشکلتون رو حل کنه .
من هنوز منتظر آپلود شما هستم.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.