ورود

View Full Version : خبر: Vista, Windows 7, Ubuntu 9.04 and 9.10 boot speed comparison

saleh.hi.62
یک شنبه 17 آبان 1388, 18:25 عصر
مقایسه سرعت بوت دو نوع ویندوز و لینوکس:
http://rapidshare.com/files/30415052..._race.zip.html (http://rapidshare.com/files/304150528/youtube___the_great_boot_race.zip.html)

Felony
یک شنبه 17 آبان 1388, 19:18 عصر
مثل اینکه یادتون رفته YouTube فیلتره .

saleh.hi.62
یک شنبه 17 آبان 1388, 20:30 عصر
شرمنده دوست عزیز من خارج از کشور دانشجو هستم اصلا در جریان نبودم.

آپلود کردم جای دیگه .

اینم لینک:http://rapidshare.com/files/304150528/youtube___the_great_boot_race.zip.html

__ziXet__
یک شنبه 17 آبان 1388, 20:36 عصر
شرمنده دوست عزیز من خارج از کشور دانشجو ه هستم اصلا در جریان نبودم.

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/uR5p_bD3uLc&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/uR5p_bD3uLc&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
بدترش کردی که!
پ.ن: بازم برید ویندوز نصب کنید!
زنده باد اوبونتو

__ziXet__
یک شنبه 17 آبان 1388, 22:55 عصر
شرمنده دوست عزیز من خارج از کشور دانشجو ه هستم اصلا در جریان نبودم.

آپلود کردم جای دیگه .

اینم لینک:http://rapidshare.com/files/304150528/youtube___the_great_boot_race.zip.html
سلام پستت درد نکنه من همون موقع دیدم که اوبونتو ۹.۱۰ بهترین رکورد رو زد!
همین الانم دارم از این os استفاده میکنم

موفق باشید

anubis_ir
دوشنبه 18 آبان 1388, 00:50 صبح
چه اهميتي داره اين موضوع؟ چه بار مثبتي را به دنياي IT و بخش‌هاي مربوطه اضافه مي‌كنه؟
اون چيزي كه مهمه اين خبر است: " در نخستين هفته ورود ويندوز 7 به بازار ميزان فروش جهاني رايانه‌هاي شخصي مبتني بر سيستم‌عامل ويندوز 49 درصد افزايش يافت"
ادامه:
http://www.systemgroup.net/web/guest/itnewsfeed/journal_content/56/10099/166288

saleh.hi.62
دوشنبه 18 آبان 1388, 06:47 صبح
چه اهميتي داره اين موضوع؟ چه بار مثبتي را به دنياي IT و بخش‌هاي مربوطه اضافه مي‌كنه؟

دوست عزیز این چه حرفی linux با وجود اپن سورس بودن و با اینهمه نرم افزار free که با خودش داره هیچ خدمتی به دنیای IT نمیکنه اونوقت windows که 200 $ قیمتشه و همه نرم افزار هاش هم پولی هستن به دنیای IT خدمت میکنه.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

بهتره تعصب بیجا رو کنار بذاریم و واقع بین باشیم.
توی کشورهای خارجی ubuntu الان خیلی طرف دار داره.حتی این جایی که من هستم ubuntu تا 70 % جایگزین windows شده.

__ziXet__
دوشنبه 18 آبان 1388, 07:52 صبح
اون چيزي كه مهمه اين خبر است: " در نخستين هفته ورود ويندوز 7 به بازار ميزان فروش جهاني رايانه‌هاي شخصي مبتني بر سيستم‌عامل ويندوز 49 درصد افزايش يافت"
ادامه:
http://www.systemgroup.net/web/guest/itnewsfeed/journal_content/56/10099/166288
این دیگه آخرش بوداا !
شما ظاهرا IT رو برابر پول میبینی!
هر چی پول بیشتر IT بیشتر!!!

kiuhnmgtrdcv
دوشنبه 18 آبان 1388, 09:49 صبح
من لینوکس دوست دارم ولی عیب هایی هم داره برای مثال برنامه های مهمی مثل adobe flash محصولات adobe و .. روش اجرا نمیشه
مثلا کسی تونسه تابحال Maya یا 3dmax روش اجرا کنه؟

Amirpooyan
دوشنبه 18 آبان 1388, 11:00 صبح
من لینوکس دوست دارم ولی عیب هایی هم داره برای مثال برنامه های مهمی مثل adobe flash محصولات adobe و .. روش اجرا نمیشه
مثلا کسی تونسه تابحال Maya یا 3dmax روش اجرا کنه؟

من از دو سال پیش یادمه که Flash رو تو Firefox تو لینوکس داشتم. اما نسخه اش 32 بیتی بود، وقتی از توزیع های 64 بیتی استفاده میکردم، مجبور بودم یه نسخه Firefox 32bit جای نسخه پیش فرض 64 بیتی نصب کنم. اما خب اون دو سال پیش بود الان نسخه 64 بیتی موجوده (http://labs.adobe.com/downloads/flashplayer10.html).

در مورد Maya اگه تو سایت Autodesk بررسی کنید، می بینید انتشار برای توزیع های Redhat داره. (روی Ubuntu هم میشه نصبش کرد، برای مثال اینجا (http://baltazaar.wordpress.com/2009/03/19/installing-maya-2009-64-bit-on-linux/) رو ببینید)

در مورد 3D Studio Max من انتشاری برای توزیع های لینوکس ازش ندیدم، ولی تا جایی که میدونم نرم افزار مشابه دیگری به نام Blender (http://www.blender.org/) در توزیع های لینوکس محبوبیت بیشتری دارند. مخصوصاً اینکه با GNU General Public License منتشر میشه :بوس:

البته اگر حتماً نیاز به اجرای 3D Studio Max باشه، فکر کنم بشه با WINE (http://www.winehq.org/) اونو یه جورایی اجراش کرد.

Amirpooyan
دوشنبه 18 آبان 1388, 11:08 صبح
به لطف ISP کم سرعتمون، دوبار submit کردم. پست تکراری ثبت شد. شرمنده :خجالت:

anubis_ir
دوشنبه 18 آبان 1388, 11:12 صبح
این دیگه آخرش بوداا !
شما ظاهرا IT رو برابر پول میبینی!
هر چی پول بیشتر IT بیشتر!!!

نه. بحث من اين بود كه اين مورد (زودتر بوت شدن به مدت چند ثانيه) سبب چه تحولي شده؟ چه حركتي را ايجاد كرده؟ چقدر شغل ايجاد كرده؟ چقدر مفيد بوده؟

anubis_ir
دوشنبه 18 آبان 1388, 11:26 صبح
البته اگر حتماً نیاز به اجرای 3D Studio Max باشه، فکر کنم بشه با WINE اونو یه جورایی اجراش کرد.
اون وقت دليلي براي استفاده از لينوكس نيست؟ چه لزومي هست كه حتما لقمه را دور سر چرخاند؟

اونوقت windows که 200 $ قیمتشه و همه نرم افزار هاش هم پولی هستن
به اندازه كافي نرم افزار رايگان براي ويندوز موجود است. جمع نرم افزارهاي رايگاني كه فقط با پرداخت يك لايسنس ساده اوليه ويندوز قابل تهيه هستند، بسيار زياد است.

توی کشورهای خارجی ubuntu الان خیلی طرف دار داره.
فكر نمي‌كنم اينطور باشه. چون مطابق آمارهاي موجود يك درصد دسكتاپ‌هاي دنيا از لينوكس استفاده مي‌كنند (و اين يعني واقع نگري).
http://itmanagement.earthweb.com/osrc/article.php/3818696/Linux-Desktop-Market-Share-Greater-Than-One-Percent.htm

saleh.hi.62
دوشنبه 18 آبان 1388, 13:42 عصر
فكر نمي‌كنم اينطور باشه. چون مطابق آمارهاي موجود يك درصد دسكتاپ‌هاي دنيا از لينوكس استفاده مي‌كنند (و اين يعني واقع نگري).دوست عزیز آمارها همیشه نمیتونه صحیح باشه.مثلا سال پیش بود که فقط آمار این بود که 35 % کامپیوتر هایی که به اینترنت متصل شده اند linux بوده اند. حالا اونایی که به اینترنت وصل نشدن بماند مثل مراکز اداری.
ubuntu اینقد تقاضا براش ریاد شده که دیگه cd مجانی نمیتونه بفرسته.

اینا همش دلیل رشد روز افزون لینوکسه

اونایی هم که یا بلد نیستن کار با لینوکس رو یا حوصله یاد گرفتن ندارن سنگ windows رو به سینه میزنن.و کرک شده اسنفاده میکنن:گیج:

حالا چرا 3dmax یا maya که نرم افزار های پولی هستن

بیایم ما ایرانی ها یه کم غیرت داشته باشیم از نرم افزار های بدون لایسنس و کرک شده استفاده نکنیم(تازه ما مسلمونم هستیم)

بابا یه نرم افزاری مثله belender داره خدایی میکنه .خیلی قدرتمنده و مجانی هم هست

anubis_ir
دوشنبه 18 آبان 1388, 15:05 عصر
آمار این بود که 35 % کامپیوتر هایی که به اینترنت متصل شده اند linux بوده اند
لطفا مرجع ارائه بديد.

بیایم ما ایرانی ها یه کم غیرت داشته باشیم از نرم افزار های بدون لایسنس و کرک شده استفاده نکنیم(تازه ما مسلمونم هستیم)

بحث غيرت و بي غيرت نيست. بحث كشور ما پيچيده است. از تحريم‌ها گرفته تا مبارز با استكبار و غيره و غيره و سياست‌هاي داخلي و خارجي. هر كدام از اين‌ها اثرات خودش را گذاشته.
دليلي هم نداره كه هر كسي كه مطابق نظر من رفتار نمي‌كنه بهش بگم بي غيرت. اين رفتار برخلاف رفتار صحيح مسلماني است كه شما به آن اشاره كرديد.

ويندوز كارها هم به اندازه كافي نرم افزار مجاني در اختيارشون هست كه مشكلي نداشته باشند. ضمنا بازهم تصور نكنيد كه FOSS يعني نرم افزار مجاني. الزاما اين آزادي به معناي مجاني بودن نيست و كما اينكه مثلا لايسنس تجاري MySQL هم موجود است و مواردي از اين دست.
همچنين تصور نكنيد كه FOSS فقط محدود به لينوكس است و در ويندوز از آن خبري نيست. همين دات نت فريم ورك سال قبل سورس باز شد و از اين نمونه‌ها زياد است.

خلاصه اينكه بجاي اين نوع تاپيك‌هايي كه جدا هيچ بار فني ندارند و ارزش افزوده‌اي را عرضه نمي‌كنند، چندتا تاپيك پرمحتوا و فني از لينوكس باز كنيد تا خريداران اضافه شوند.

ubuntu اینقد تقاضا براش ریاد شده که دیگه cd مجانی نمیتونه بفرسته.
اتفاقا من هم گرفتم ولي حتي فرصت نشد نصبش كنم. از اين دست آمار زياد است ولي نشان دهنده مطلب خاصي نيست.

saleh.hi.62
دوشنبه 18 آبان 1388, 17:23 عصر
والا دوست عزیز ما با کسی دعوا نداریم تعصب الکی هم نداریم ما اینجا یک تست رو ارائه دادیم حالا ببینید چی که ازتوش در نیومده.

این فقط یک مقایسه است بین چند تا os.

ولی از سیاست و مسائل دیگه که بگذریم.که هیچ ربطی به کار ما نداره ما باید به حقوق حق التالیف یا copy right احترام بذاریم. این یک حق مسلم برای هر کسی که نرم افزار تولید میکنه!

اتفاقا من هم گرفتم ولي حتي فرصت نشد نصبش كنم. از اين دست آمار زياد است ولي نشان دهنده مطلب خاصي نيست. من خودم بعد از این خبر که دیگه ubuntu سی دی نمیفرسته رفتم و درخواست دادم.ولی متاسفانه گفت که بدلیل تعداد درخواستهای زیاد فقط واسه developer ها میفرستن.
واقعا الان درخواست ها برای ubuntu خیلی زیاده

blue_lotus
دوشنبه 18 آبان 1388, 17:53 عصر
سلام

بحث های این تاپیک رو مطالعه کردم.

(زودتر بوت شدن به مدت چند ثانيه) سبب چه تحولي شده؟

خب اینکه این کار باعث چه تحولی میشه باید گفت: واقعا هنر هست یک سیستم عامل در زمان کمی بتونه خودش رو بوت کنه( مسائل فنیش رو اگر بررسی کنیم نتایج جالبی داره).

چه حركتي را ايجاد كرده؟

حداقل حرکتی که ایجاد کرده اینه که بقیه رو وادار میکنه سرعت بوت شدنشون رو افزایش بدن و رقابت ایجاد میکنه.

همچنين تصور نكنيد كه FOSS فقط محدود به لينوكس است و در ويندوز از آن خبري نيست. همين دات نت فريم ورك سال قبل سورس باز شد و از اين نمونه‌ها زياد است.

همونطور که خودتونم گفتین FOSS صرفا معنیش مجانی بودن یا کد باز بودن نیست! ویندوز که صرفا شرکت تجاری هست. license های لینوکس که بعضی حقوق و حق استفاده رو مشخص میکنن با چیزهایی که شما ازش به عنوان FOSS برنامه های ویندوز نام بردین متفاوت هست. جدای از همه ی اینا باید کار رو از زیربنا در محصولات میکروسافت درست کرد که این قوانین با اصول اونها همخونی چندانی نداره اصلا.

اون وقت دليلي براي استفاده از لينوكس نيست؟ چه لزومي هست كه حتما لقمه را دور سر چرخاند؟

اگر کسی واقعا اینقدر تخصصی اینکارها رو دنبال میکنه پیشنهاد خودم اینه که از ویندوز استفاده کنه. ولی اگر کسی صرفا بنا به دلایل مختلف نمیخواد از ویندوز استفاده کنه این راه ها وجود داره برای استفاده کردن از این برنامه.

مشکل اینه که همه فکر میکنن باید مثلا حتما pdf reader اونها Adobe باشه یا سایر نرم افزار هایی که در ویندوز هست باید اونجا نصب بشه. نرم افزارهای فوق العاده قوی ای در لینوکس هست که با حجم فوق العاده کمتر از pdf reader adobe هستن و کارایی بالاتری دارن و سرعت آپدیت شدنشونم بعضا خیلی زیاده. یا برنامه ی بلندر که انیمیشن های زیادی باهاش ساخته شده از سایت sito.ir میتونین انیمیشن های اون رو تهیه کنید:چشمک: اما اینکه فلان شرکت نرم افزاری از لینوکس حمایت نمیکنه یا معادل لینوکس رو منتشر نمیکنه یا طرفدار انحصاری بودن هست یا هزینه اش براشون صرف نمیکنه یا هم دلایل دیگه ای دارن. ولی بعضی از این برنامه ها نسخه ی پولیشون رو روی لینوکس دارن.

همه ی این مسائل برمیگرده به ۱- علایق و اعتقادات شخصی ( مثلا یکی دوست نداره از ویندوز یا لینوکس استفاده کنه یا بلعکس از یکی حمایت) ۲- میزان درامد ( مثلا برای یک شرکت صرف نمیکنه چندین هزار دلار بده که فقط بیاد ویندوز نصب کنه یا برنامه های قدرتمندش که اغلب فقط پولی هستن و معادل رایگان ندارن، میاد از لینوکس استفاده میکنه) ۳- تخصص و کارایی مورد نظر ( تخصص افراد کار کننده با os و همینطور کارایی که از سیستم عامل میخوان) به طور مثال ویندوز اجازه ی دسترسی به خیلی چیزهارو نمیده که مستقیم با هارد کار دارن و همینطور دلایل بسیار دیگه

من هم با شما موافقم که بحث های فنی لینوکس انجام بشه که هم موضوع با سایت باشه (مثلا همین بحث بوت رو به صورت تخصصی دنبال کنیم) و باعث شناسایی بیشتر لینوکس بشه تا آگاهی افراد جامعه بالاتر بره.

Microname
دوشنبه 18 آبان 1388, 19:38 عصر
با سلام

نکته: به لطف سیاست شرکت adobe پلتفرم فلش در لینوکس پشتیبانی می شوند:
flash player
Flex builder (نرم افزاری جهت ساخت RIA روی فلش)
adobe AIR
و همین طور برنامه نویسی مرتبط با آن.

مشکل اینه که همه فکر میکنن باید مثلا حتما pdf reader اونها Adobe باشه یا سایر نرم افزار هایی که در ویندوز هست باید اونجا نصب بشه. نرم افزارهای فوق العاده قوی ای در لینوکس هست که با حجم فوق العاده کمتر از pdf reader adobe هستن و کارایی بالاتری دارن و سرعت آپدیت شدنشونم بعضا خیلی زیاده.
این هم در لینوکس پشتیبانی میشه: Adobe Acrobat Reader

اون وقت دليلي براي استفاده از لينوكس نيست؟ چه لزومي هست كه حتما لقمه را
دور سر چرخاند؟
اگه نرم افزارها زیاد باشند قبول!(مثل بسته کامل نرم افزارهای Adobe)
ولی حتی اگه به خاطر فقط یک نرم افزار باشه؟ ارزشش رو نداره؟!

blue_lotus
دوشنبه 18 آبان 1388, 22:01 عصر
این هم در لینوکس پشتیبانی میشه: Adobe Acrobat Reader

بله اطلاع دارم و ممنون که حرفهام رو تکمیل کردید (کلی عرض کردم چون برخی فکر میکنن تنها یک برنامه هست که میتونه این کارو بکنه). ولی خودم شخصا ترجیح میدم از evince در محیط gnome استفاده کنم. هم به دلیل سبک بودن برنامه هم کارایی بالایی که داره. و دلیل دیگشم اینه گه پیش فرض روی این GUI نصب هست.

ولی حتی اگه به خاطر فقط یک نرم افزار باشه؟ ارزشش رو نداره؟!

بیشتر به خاطر تغییری هست که قراره درمون ایجاد بشه و مطالعاتیه که باید بکنیم و یک سری مسائل دیگه. که اصلی ترینشم آموزش و پرورش هست و جا افتاده بین مردم و حرف و حدیث هایی که درباره ی لینوکس هست(نمی دونم کی قراره این سیستم عامل ملی جزو دروس دیگه قرار بگیره!). تگرنه نرم افزار برای برخی بهانست. چند درصد از کاربرای ویندوز از چیزهای تخصصی ای استفاده میکنن که توی لینوکس معادل نداره یا اجرا نمیشه؟

__ziXet__
دوشنبه 18 آبان 1388, 23:38 عصر
من تقریبا دوماهی هست که دیگه از ویندوز استفاده نمیکنم و اوبونتو رو کلا جایگزین کردم.
فقط یه مشکل با دانلود منیجر دارم که هنوز یه دانلود منیجر حرفه ای برای gnome یا حتی kde نیست!
download 4 X و aria download و gwget رو هم امتحان کردم ولی هیچکدوم schedule رو خوب ساپرت نمیکنن.
این مشکل حل شه دیگه خداست!

saleh.hi.62
سه شنبه 19 آبان 1388, 07:01 صبح
دوست عزیز اینجا رو ببین یک سری download manager هست.اینا رو امتحان کن ببین چطوره

http://appnr.com/?search=download+manager

blue_lotus
سه شنبه 19 آبان 1388, 09:38 صبح
من تقریبا دوماهی هست که دیگه از ویندوز استفاده نمیکنم و اوبونتو رو کلا جایگزین کردم.
فقط یه مشکل با دانلود منیجر دارم که هنوز یه دانلود منیجر حرفه ای برای gnome یا حتی kde نیست!
download 4 X و aria download و gwget رو هم امتحان کردم ولی هیچکدوم schedule رو خوب ساپرت نمیکنن.
این مشکل حل شه دیگه خداست!

سلام

به فروم اوبونتو ایران مراجعه کنید چند راه کار عنوان شده. یکی استفاده از دستور at هست و دیگه اینکه یکی از دوستان زحمت کشیده یک اسکریپت نوشتن شاید به دردتون بخوره.

در ضمن فکر میکنم wget همچین تنظیمی برای ساعت هم داشته باشه :متفکر:

anubis_ir
سه شنبه 19 آبان 1388, 10:11 صبح
بیشتر به خاطر تغییری هست که قراره درمون ایجاد بشه و مطالعاتیه که باید بکنیم و یک سری مسائل دیگه.

ببخشيد. بايدي وجود نداره.
اگر به آزادي اعتقاد داريد من آزاد هستم سيستم عامل خودم را انتخاب كنم (بايد معني نداره).
باز هم من برنامه نويس به عنوان شخصي كه از اين راه كسب درآمد مي‌كنم، با توجه به واقع نگري و ميزان desktop share لينوكس حداقل در ايران، بايدي براي خودم نمي‌بينم.

saleh.hi.62
سه شنبه 19 آبان 1388, 11:01 صبح
باز هم من برنامه نويس به عنوان شخصي كه از اين راه كسب درآمد مي‌كنم، با توجه به واقع نگري و ميزان desktop share لينوكس حداقل در ايران، بايدي براي خودم نمي‌بينم.

آقای برنامه نویس چند بار شما تا حالا ابزار کارت رو خریدی از سیستم عامل گرفته تا اون ابزاری که باهاش برنامه مینویسی.؟؟؟

مشکله ما اینه که فکر میکنیم ماکروسافت یا بورلند یا هزاران کمپانی دیگه ماله بابامونه.و ما فقط باید انتخاب کنیم.!!!!!!!!!!!!!

خداوکیلی مرداش بیان نظر بدن اگه حرفی برای گفتن دارن. این انصافه دسترنج تعدادی آدم که تمام عمرشونو گذاشتن پای کارشون حالا ما بیایم بدون لایسنس استفاده کنیم.

من مدتی دارم برای 3 چیز تو ایران تبلیغ میکنم

1-linux operating system

2-QT toolkit

3-python language

به امید روزی که همه ایرانی ها به حقوق حق التالیف احترام بذارن.