View Full Version : ساخت فايل setup از نرم افزار install شده
ali190
یک شنبه 17 آبان 1388, 20:25 عصر
با سلام خدمت دوستان عزيز
آيا اين امكان وجود داردكه از نرم افزاري كه در داخل سيستم ما اينستال شده است setup تهيه كرد
يعني فايلهاي باز شده اين نرم افزار رو با نرم افزاري مثل InstallShield ستاپ ساخت.
xxxxx_xxxxx
یک شنبه 17 آبان 1388, 20:37 عصر
کلماتی مثل ریپ زدن :لبخند: یا Repackage کردن رو جستجو کنید.
در مورد این که میشه با InstallShield این کارو کرد یا نه اطلاعی ندارم
Mohammad.amin
یک شنبه 17 آبان 1388, 21:14 عصر
من هم خیلی دنبال این مورد هستم ولی کسی نمیتونه کمک کنه
شاید حدود 1 سال گشتم ولی چیزی پیدا نکردم
اگه کسی میتونه کمک کنه
REZADG
دوشنبه 18 آبان 1388, 06:13 صبح
با همون اینستال شل میشه من چند بار کردم با دکمه ی Standard Instal و در ضمن شما باید سوالتو توی قسمت خودش بپرسی نه اینجا
Mohammad.amin
دوشنبه 18 آبان 1388, 07:05 صبح
با سلام اقا رضا
می خواستم بدونم میشه بیشتر برا من توضیح بدید
من یک نرم افزاری رو خریدم روی سییتمم نصبش کردم ، cd اونو گم کردم حالا می خوام بیارمش روی لپ تاپ و لی نمیتونم (برنامه هم یه برنامه خیلی ساده است که یکی از دوستام نوشته بوده)
میشه یه کمکی کنید
دقیقا توضیح بدید چطور میتونم
باید دقیقا چیکار کنم
با کدوم ورژن InstallShield کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
far9090
دوشنبه 18 آبان 1388, 09:43 صبح
سلام . ببینید اول هدف از setup چیه . ما می خواهیم سیستم مقصد رو برای اجرای نرم افزارمون آماده کنیم و احیانا کلید هایی برای امنیت اون ایجاد کنیم . گاهی اوقات برنامه نصب کننده عملی غیر از کپی فایل ها نمی کنه و ما می تونیم براحتی اون رو دوباره پکیج کنیم . اما ممکنه یک نرم افزار برای اجراش مسیر هایی در رجیستری ایجاد کنه و یا نرم افزارهایی رو به صورت silent نصب کنه که از دید ما پنهان باشه . در این صورت ما نمی تونیم اون ها رو درست پک کنیم . این یک طریق استاندارد نداره و تنها به قدرت شما و اون پکیج ربط داره . برای دوباره پک کردن اینستال شیلد رو بهتون پیشنهاد می دم .
Mohammad.amin
دوشنبه 18 آبان 1388, 14:41 عصر
سلام . ببینید اول هدف از setup چیه . ما می خواهیم سیستم مقصد رو برای اجرای نرم افزارمون آماده کنیم و احیانا کلید هایی برای امنیت اون ایجاد کنیم . گاهی اوقات برنامه نصب کننده عملی غیر از کپی فایل ها نمی کنه و ما می تونیم براحتی اون رو دوباره پکیج کنیم . اما ممکنه یک نرم افزار برای اجراش مسیر هایی در رجیستری ایجاد کنه و یا نرم افزارهایی رو به صورت silent نصب کنه که از دید ما پنهان باشه . در این صورت ما نمی تونیم اون ها رو درست پک کنیم . این یک طریق استاندارد نداره و تنها به قدرت شما و اون پکیج ربط داره . برای دوباره پک کردن اینستال شیلد رو بهتون پیشنهاد می دم .
کاربر گرامی میشه یه کم دقیق تر توضیح بدین
برای اینکه اون رو دوباره پک کنیم باید از کدوم قسمت InstallShield استفاده کنیم . چیکار کنیم یعنی چطوری انجام بدیم من منتظر جوابتون هستم
far9090
دوشنبه 18 آبان 1388, 15:07 عصر
ببینید اول اون نرم افزار اینستال شده رو بدون کم و کاست کپی کنید و ببریدش رو چند تا سیستمی که تا حالا نصب نشده کپی کنید و ببینید اجرا میشه یا نه . نمی خوام نصبش کنیدا . فایل های کپی شده بعد از نصب رو بردارید و رو چند تا سیستم که این برنامه روشون نیست امتحانش کنید . می خواهیم ببینیم ملزومات دیگه ای رو هم بعد از نصب نیاز داره یا نه . تا گام بعدی رو محکم تر بر داریم .
Mohammad.amin
دوشنبه 18 آبان 1388, 15:33 عصر
ببینید اول اون نرم افزار اینستال شده رو بدون کم و کاست کپی کنید و ببریدش رو چند تا سیستمی که تا حالا نصب نشده کپی کنید و ببینید اجرا میشه یا نه . نمی خوام نصبش کنیدا . فایل های کپی شده بعد از نصب رو بردارید و رو چند تا سیستم که این برنامه روشون نیست امتحانش کنید . می خواهیم ببینیم ملزومات دیگه ای رو هم بعد از نصب نیاز داره یا نه . تا گام بعدی رو محکم تر بر داریم .
خوب همین کارو از کجای برنامه InstallShield انجام بدیم میشه دقیقتر توضیح دهید
از کجای برنامه InstallShield باید اینکارو کنیم
far9090
سه شنبه 19 آبان 1388, 10:02 صبح
الان با اینستال شیلد کاری نداریم . میگم نرم افزار نصب شده رو رو چند تا سیستم کپی کنید ببینید کار می کنه یا نه . روی cd یا فلش کپی کنید و روی یک سیستم دیگه paste کنید و ببینید اجرا میشه یا نه .
Mohammad.amin
چهارشنبه 20 آبان 1388, 12:23 عصر
کپی کردم ،اجرا نمیشه یه پیامی میاد مثل شکل زیر
راهنمایی بفرماییدhttp://tehranpic.net/images/hbi6fpjf646zrzo9tk8.jpg
http://tehranpic.net/images/hbi6fpjf646zrzo9tk8.jpg
far9090
چهارشنبه 20 آبان 1388, 13:46 عصر
خوب ببینید کارتون یه کم مشکل شد . چون اون نرم افزار Setup اصلی کارهای دیگه ای به غیر از کپی کردن فایل ها هم انجام میده . شما بگردید داخل cd و ببینید فایل setup دیگه ای هم احیانا وجود داره یا نه . در کل میگم من یکبار تجربه انجام این کار رو داشتم و روش استانداردی نداره . شما باید بتونید به صورت معکوس این setup رو بسازید . تو cd رو جستجو کنید و ببینید فایل های دیگه ای هم هست یا نه .
Mohammad.amin
چهارشنبه 20 آبان 1388, 17:24 عصر
خوب ببینید کارتون یه کم مشکل شد . چون اون نرم افزار Setup اصلی کارهای دیگه ای به غیر از کپی کردن فایل ها هم انجام میده . شما بگردید داخل cd و ببینید فایل setup دیگه ای هم احیانا وجود داره یا نه . در کل میگم من یکبار تجربه انجام این کار رو داشتم و روش استانداردی نداره . شما باید بتونید به صورت معکوس این setup رو بسازید . تو cd رو جستجو کنید و ببینید فایل های دیگه ای هم هست یا نه .
من cd رو گم کردم اگر گم نکرده بودم که نمی خواستم اینکارو بکنم:متفکر:
این برنامه توی کامپیوترم هست و من میخوام اوان یارم روی لپ تاپ ولی cd اونو گم کردم
هر چی هم که توی پوشه اون بود کپی کردم روی یه کامپیوتر دیگه ولی باز هم نشد
reihane_jj
جمعه 22 آبان 1388, 06:14 صبح
خیلی خوب بود ممنونم. من برای 2 تا سرویس یک ستاپ ساختم. این سرویس ها نصب میشوند ولی میخوام وقتی کاربر از توی add\ remove ریموو کرد، این 2 تا سرویس هم از services.msc پاک بشوند ولی این اتفاق نمی افته. اگه امکان داره منو راهنمایی کنید. خیلی عجله دارم.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.