View Full Version : گفتگو: امكان ويرايش نام كاربري
MajidSarabi
دوشنبه 18 آبان 1388, 13:20 عصر
سلامٌ عليكم؛
احترامً به استحضار مي رسانم :
خلاصه : آفيس جديد نصب كردم حروف فارسي سيتمم عوض شد. حرف ((ي)) كه در فارسي سازي حرف خاصي است نسبت به زماني كه ثبت نام كردم متفاوت شده و حالا موقع ورود پيغام "نام كاربري اشتباه است" دريافت مي كنم. مجبورشدم بعنوان مهمان بروم به مشخصات شخصي خودم و اسمم را كپي كنم تا بتوانم وارد بشوم. به دليل فوق قصد تغيير نام و درج يك نام لاتين را دارم.
درخواست : خواهشمندم امكان تغيير نام كاربري را هم در سايت پيش بيني بفرماييد.
باتشكر قبلي و قلبي.
ali.akhbary
دوشنبه 18 آبان 1388, 16:28 عصر
سلامٌ عليكم؛
احترامً به استحضار مي رسانم :
خلاصه : آفيس جديد نصب كردم حروف فارسي سيتمم عوض شد. حرف ((ي)) كه در فارسي سازي حرف خاصي است نسبت به زماني كه ثبت نام كردم متفاوت شده و حالا موقع ورود پيغام "نام كاربري اشتباه است" دريافت مي كنم. مجبورشدم بعنوان مهمان بروم به مشخصات شخصي خودم و اسمم را كپي كنم تا بتوانم وارد بشوم. به دليل فوق قصد تغيير نام و درج يك نام لاتين را دارم.
درخواست : خواهشمندم امكان تغيير نام كاربري را هم در سايت پيش بيني بفرماييد.
باتشكر قبلي و قلبي.
اين امكان قبلا در Help Center فراهم شده است. (http://www.barnamenevis.org/forum/helpcenter.php)
لطفا در خواست خود را برايشان بفرستيد.
Tasiyan
دوشنبه 18 آبان 1388, 16:45 عصر
ميتونين از كليد هاي Shift+V استفاده كنيد
:لبخند:
MajidSarabi
دوشنبه 28 دی 1388, 16:04 عصر
با عرض سلام مجدد؛
در بخش پشتيباني هم درخواستم را مطرح كردهام اما مشكل همچنان برطرف نشده . . . . . .:عصبانی++:
ali.akhbary
یک شنبه 04 بهمن 1388, 09:26 صبح
ظاهرا كسي اونجا جوابگو نيست. شايد همش حرف بوده.
Felony
یک شنبه 04 بهمن 1388, 09:42 صبح
مسئول این نوع تغیرات آقای مداح هستند که چند وقتی هست که خبری ازشون نیست ، میتونید به صورت پیغام خصوصی به آقای کرامتی درخواست تغییر نام کاربری رو اعلام کنید .
nima898
جمعه 16 بهمن 1388, 08:59 صبح
ميتونيد از shift+x براي حرف ي استفاده كنيد
earse+erse
شنبه 17 بهمن 1388, 13:29 عصر
مسئول این نوع تغیرات آقای مداح هستند که چند وقتی هست که خبری ازشون نیست ، میتونید به صورت پیغام خصوصی به آقای کرامتی درخواست تغییر نام کاربری رو اعلام کنید .
برای آقای کرامتی یک لینک میزاشتی یا می گفتی اسم کاربریش چیه من نمیدونم.
DataMaster
شنبه 17 بهمن 1388, 23:47 عصر
DelphiAssistant (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=1206)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.