View Full Version : اتصال برنامه به یک فایل اجرایی
Vahab
پنج شنبه 06 شهریور 1382, 11:47 صبح
با سلام خدمت دوستان عزیز من یک سئوال داشتم و اون اینکه چطوری میتونم فایل اجرایی برناممو داخل یک فایل دیگه بزارم بطوری که وقتی اون برنامه اجرا میشه برنامه من هم اجرا بشه
:?:
متشکرم
(سیدشریفی)
یک شنبه 09 شهریور 1382, 16:35 عصر
اگر منظور شما اجرای فایل از داخل برنامه ویژوال بیسیک میباشد به اینصورت :
RetVal = Shell("C:\WINDOWS\CALC.EXE", 1) ' Run Calculator
Vahab
دوشنبه 10 شهریور 1382, 12:35 عصر
اگر منظور شما اجرای فایل از داخل برنامه ویژوال بیسیک میباشد به اینصورت :
<span dir=ltr>RetVal = Shell("C:\WINDOWS\CALC.EXE", 1) ' Run Calculator</span>
دوست عزیز متشکرم از اینکه پاسخ دادید ولی منظور من این بود که وقتی مثلا ماشین حساب ویندوز اجرا میشه برناممه من هم با اون اجرا بشه ..... اگه بخوام واضحتر بگم مثل یک ویروس که خودشو به یک برنامه متصل میکنه وبا هر بار اجرای اون برنامه خودشم اجرا میشه
:idea: :idea: :?:
متشکرم
(سیدشریفی)
سه شنبه 11 شهریور 1382, 09:12 صبح
با سلام
حالا متوجه منظور شما شدم
باید بگویم تا آنجایی که من میدانم این کار در ویژوال بیسیک امکان ندارد یعنی اصلا برای این کار برنامه نویسی لازم نیست
و فقط کافیست شما نام برنامه را در داخل فایل اجرایی مربوطه بگنجانید تا با اجرا شدن آن فایل برنامه شما نیز اجرا شود حال باید دید که کجای فایل اجرایی نام برنامه را نوشت
من در این مورد زیاد کار نکرده ام ولی راه حلی که بنظرم میرسد این است که شما یک فایل آلوده به ویروس را پیدا کرده و داخل فایل را با فایل سالم که به ویروس آلوده نشده مقایسه کنید شاید بتوان از این طریق محلی را که باید نام فایل اجرایی خود را بنویسید پیدا نمایید
شاید اگر این سوال را در قسمتهای دیگر مثلا هکرها وارد نمایید زود به جواب برسید
از دست من همین راهنمایی کوچک بر می آمد
:?
Vahab
سه شنبه 11 شهریور 1382, 09:57 صبح
با سلام
دوست عزیز ممنون از جوابتون حداقل یک راهی جلوی پام گذاشتین امیدوارم بتونم جبران کتم
خداحافظ
alikoochooloo
سه شنبه 11 شهریور 1382, 10:13 صبح
با این برنامه این کار امکان پذیره
دنیای دلفی
دوشنبه 06 شهریور 1385, 11:55 صبح
با کدوم برنامه
titbasoft
دوشنبه 06 شهریور 1385, 12:04 عصر
در مورد Process Injection جستجو کنید.
ali_sayahiyan
جمعه 23 آذر 1386, 22:43 عصر
سلام دوست عزیز
همین کاری که میخواهی انجام بدیرو (طرز کار ویروس و روش ساخت ویروس)دارم توضیخ میدم تو هم به جمع ما بپیوند
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=87301 (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=87301&highlight=Process+Injection)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.