PDA

View Full Version : سوال: محاسبه مانده حقوق برای پرسنل

soniarose
سه شنبه 19 آبان 1388, 18:43 عصر
سلام من دارم یک برنامه مینویسم که در اون برای پرسنل دریافت و پرداختی قرار میگیره و میخوام مانده حقوق رو هم بدست بیارم و اونها رو در جدول نشون بدم مشکل من در محاسبه مانده هست لطفا راهنمایی کنید

viper2009
سه شنبه 19 آبان 1388, 19:08 عصر
یک فیلد واسه پرداختی ها
یک فیلد هم واسه دریافتی ها

یک فیلد هم برای مانده حساب که مقدار دریافتی و پرداختی ها رو از هم کم می کنی.

alinaghiha
سه شنبه 19 آبان 1388, 19:35 عصر
اينو از يك حسابدار بپرسي بهتره
اين كارو دو سطري يا چهار سطري سند ميزنن
دو سطريش اينجوريه
يك بار بانك رو بستانكار مي كنن
يك بار هم كارمند رو بدهكار
كه آخر سر با تفاضل مجموع بستانكار و مجوع بدهكار مانده بدست مياد
4 سطريش رو نمي دونم

pourang_us
چهارشنبه 20 آبان 1388, 09:56 صبح
دوست عزیز
درود

منظور شما از مانده حقوق چیست؟
اما این نکته رو هم توی ذهنت داشته باش که نتیجه محاسبات حقوق رو توی بانکت ذخیره نکن
اینطوری دستت توی خیلی مسایل باز تر میشه

موفق باشی

sh2007
چهارشنبه 20 آبان 1388, 10:54 صبح
اما این نکته رو هم توی ذهنت داشته باش که نتیجه محاسبات حقوق رو توی بانکت ذخیره نکن

بنظر من محاسبات توي فيلد باشه توي گزارشگيري مشكل نداره .
محاسبات رو حتما توي يه جدول نگهداري كن

pourang_us
چهارشنبه 20 آبان 1388, 11:40 صبح
دوست عزیز

میتونم بدونم ضرورت ذخیره اطلاعات محاسبات برای چیه ؟؟

ذخیره محاسبات به نظر من کار درستی نیست نه با لحاظ برنامه نویسی و نه به لحاظ کاربردی

موفق باشید

sh2007
چهارشنبه 20 آبان 1388, 12:20 عصر
اگه يه برنامه حقوق نوشته باشي توي گزارشگيري نتيجه محاسبات رو از قبل داشته باشي متوجه مي شي گزارشگيري خيلي راحته وگرنه خيلي مشكل مي شه بعد هر ماه كاركردها و حكمها و ... فرق مي كنه در نظر بگير يه گزارش طي سه سال رو مي خواي بگيري اون موقع چي ميشه اگه محاسبات رو نداشته باشي

pourang_us
چهارشنبه 20 آبان 1388, 13:01 عصر
دوست عزیز

توی این تاپیک دوستمون نمیخوام در مورد این مسایل صحبتی بشه اما نظر من اینه که نباید نتیجه محاسباتی ذخیره بشه و باید محاسبه بشه
دلیلش هم روشنه شما در زمان طراحی بانک هم می تونی نتیجه دوتا فیلد رو توی یک فیلد ذخیره کنی اما چرا از فیلد های محاسباتی استفاده میکنی؟؟

دوما وقتی شما نتیجه محاسبات رو ذخیره میکنی علاوه بر استفاده بیهوده از فضا و بزرگ کردن بانک اطلاعاتی این گزارشات میتونه منجر به تهیه گزارشات خلاف واقع و اشتباه و یا سو استفاده در سیستم شما بشه
مثلا کاربر محاسبات رو انجام بده! نتیجه که ذخیره شد حالا به سهو یا عمد اطلاعات محاسباتی رو تغییر بده
راه حل شما چیست؟ میخواهید باز هم محاسبات رو تغییر بدهید و نتیجه رو ذخیره کنید؟؟
یا میخواهید جلوی تغییر رو بگیرید؟؟ این راه حل ها امکان پدیره اما به چه قیمتی؟؟ و با صرف چه مقدار منابع در سیستم
در ضمن محاسبات در گزارش گیری بسار کم هزینه تر هستند

موفق باشید

soniarose
چهارشنبه 20 آبان 1388, 17:21 عصر
من میخوام یک جدول گزارش درست کنم که در اون یک ستون مربوط به دریافت و یک ستون مربوط به پرداخت باشه و یک ستون هم مانده رو نشون بده من اطلاعات مربوط به دریافتی ها و پرداختی ها رو در دو جدول جداگانه قرار دادم لطفا کمک کنید خیلی عجله دارم

sh2007
پنج شنبه 21 آبان 1388, 09:03 صبح
من میخوام یک جدول گزارش درست کنم که در اون یک ستون مربوط به دریافت و یک ستون مربوط به پرداخت باشه و یک ستون هم مانده رو نشون بده من اطلاعات مربوط به دریافتی ها و پرداختی ها رو در دو جدول جداگانه قرار دادم لطفا کمک کنید خیلی عجله دارم

دوست من مشكل شما مربوط به نرمال سازي پايگاه داده مي باشد چون شما مشكلتون رو كلي مطرح كرديد يه مقدار مشكه جوابتون رو بديم

soniarose
پنج شنبه 21 آبان 1388, 17:09 عصر
این چیزیه که در بیشتر برنامه های حسابداری هست من نمیدونم باید چطوری توضیح بدم

DoDoklak
شنبه 23 آبان 1388, 11:14 صبح
آیا منظور شما یه همچین چیزیه

http://a.imagehost.org/0375/images1.jpg

soniarose
شنبه 23 آبان 1388, 16:51 عصر
بله دقیقا همینه

hadiit
شنبه 23 آبان 1388, 19:23 عصر
توجه کنید که تو این نرم افزار ها شیوه کار به این صورته که که بعداز اخر ماه حسابدار یک عملیاتی به نام صدور فیش های حقوق رو تو نرم افزار ثبت میکنه که همه کارکنان به اندازه حقوق ثابت +اضافه کاری+سایر مزایا -کسر کار بستانکار میشن و این قضیه هیچ ربطی به نحوه پرداخت نداره بعدا در قسمت پرداخت حقوق کارکنان پرداخت ها رو ثبت میکنه(مثلا 2000تومان نقد و.....چک) حالا تو قسمت گزارشات حساب کارمند رو به صورت مبالغ بدهکاری و بستانکاری نشون میدن که در حقیقت مانده حساب فقط تو تیبل فیش حقوق که یک گزارشه ثبت میشه و فقط برای چاپ فیشها به درد میخوره وازمانده حساب محاسبه شده به عنوان سند حسابداری استفاده نمیشه و مانده حقوق مساوی با مبلغ ثبت شده در فیش حقوق منهای مبالغ دریافتی