ورود

View Full Version : تشخیص اینکه کدوم کلاینت از سرور Disconnect شد

Felony
پنج شنبه 21 آبان 1388, 08:03 صبح
سلام ، من تو برنامم از TCPServer و TCPClient استفاده کردم و برای اینکه IP کلاینتی که به سرورم متصل میشه رو به دست بیارم از کد زیر تو رویداد OnConnect کامپوننت سرور استفاده کرد :

ClientIP:=AContext.Connection.Socket.Binding.PeerI P;

اول میخواستم ببینم این کد درسته و IP که بر میگردونه IP کلاینت متصل شده هست ؟ ( الان شبکه در دسترس ندارم تست کنم )

و اینکه حالا میخوام تو رویداد OnDisconnect تشخیص بدم کدوم کلاینت از سرور قطع شد خواستم مثل روش بالا تو رویداد OnDisconnect سرور IP اون کلاینت رو بگیرم که با پیغام خطا مواجه شدم ، اگر کسی از دوستان اطلاعی داره ممنون میشم کمک کنه .

در ضمن کسی برنامه ای برای ایجاد یک شبکه ی مجازی نمیشناسه ؟ آخه من الان به هیچ کامپیوتر شبکه ای دسترسی ندارم تا بتونم برنامم رو تست کنم ، میخوام ببینم اگه برنامه ای هست که بشه چند تا کامپیوتر به صورت مجازی و با IP های متفاوت ساخت از اون استفاده کنم .

:چشمک:ممنون .

vcldeveloper
پنج شنبه 21 آبان 1388, 16:59 عصر
در ضمن کسی برنامه ای برای ایجاد یک شبکه ی مجازی نمیشناسه ؟ آخه من الان به هیچ کامپیوتر شبکه ای دسترسی ندارم تا بتونم برنامم رو تست کنم ، میخوام ببینم اگه برنامه ای هست که بشه چند تا کامپیوتر به صورت مجازی و با IP های متفاوت ساخت از اون استفاده کنم .

می تونید از نرم افزارهای Virtualization استفاده کنید، و چندین سیستم مجازی داشته باشید که در یک شبکه مجازی به هم متصل هستند.

اول میخواستم ببینم این کد درسته و IP که بر میگردونه IP کلاینت متصل شده هست ؟
بله.

میخوام تو رویداد OnDisconnect تشخیص بدم کدوم کلاینت از سرور قطع شد خواستم مثل روش بالا تو رویداد OnDisconnect سرور IP اون کلاینت رو بگیرم که با پیغام خطا مواجه شدم
چه پیغام خطایی؟

hamid-nic
پنج شنبه 21 آبان 1388, 17:24 عصر
می تونید از نرم افزارهای Virtualization استفاده کنید، و چندین سیستم مجازی داشته باشید که در یک شبکه مجازی به هم متصل هستند.

با سلام
منظورتون از نرم افزار های Virtualization چیه ؟ لطفا چند نمونه نام ببرید ؟

vcldeveloper
پنج شنبه 21 آبان 1388, 17:42 عصر
منظورتون از نرم افزار های Virtualization چیه ؟ لطفا چند نمونه نام ببرید ؟
مثل VMWare, VirtualBox, Virtual PC، و غیره