ورود

View Full Version : روش لینک کردن دو جدول در sql با vb

kafinetetaha
جمعه 22 آبان 1388, 23:14 عصر
با سلام خدمت اساتید عزیز من می خوام که وقتی روی یک combobox که خودش با یکی از جدولها در ارتباط هست گزینه ای که انتخاب می کنم id اون رو که با یه جدول دیگه با بانک sql server در ارتباط هست مرتبط کنم لطفا من رو راهنمایی کنید.

BookWorm
شنبه 23 آبان 1388, 10:55 صبح
دوست عزیز یک نمونه سورس بگذارید تا راهنمایی تون کنیم

mostafa_bahar
شنبه 23 آبان 1388, 10:58 صبح
از دستور sort استفاده کنید برای بانک

kafinetetaha
یک شنبه 24 آبان 1388, 00:00 صبح
سلام book worm عزیز ، نمونه سورس ندارم اگه داشتم از روی نمونه سورس کاری می کردم. سوال رو اینجوری مطرح می کنم من میخام وقتی گزینه ای از توی یک combobox که خودش با یکی از فیلدهای یکی ازجدولها در ارتباطه انتخاب می کنم id اون رو با یکی از جدولها در ارتباط قرار بدم لطفا منو راهنمایی کنید. مرسی

kafinetetaha
دوشنبه 25 آبان 1388, 17:50 عصر
یعنی کسی نیست منو راهنمایی کنه فکر نکنم س.والم اینقدر سخت باشه که شما اساتید نتونید حل کنی

kafinetetaha
دوشنبه 07 دی 1388, 15:19 عصر
با سلام گفته بوديد يه نمونه بزارم، كه در زير گذاشتم در اول ما ليست جنس رو وارد مي كنيم بعد در مرحله بعد ليست غذا ها رو وارد ميكنيم و combo 1 را با جدول غذا و combo2 را با جدول جنسها ارتباط مي دهيم . من ميخام و قتي يك غذا را انتخاب مي كنم مثلا چلو مرغ در ليست اجناس مواد اوليه اونو مثلا مرغ برنج نمك ادويه و ... را انتخاب كنم و در جدولي جداگانه ذخيره كنم و در جدول id غذا وارد شود . در ضمن مي خام با دستورات sql باشد با تشكر .

kafinetetaha
شنبه 12 دی 1388, 23:49 عصر
یعنی کسی اینو بلد نیست جواب بده ، یعنی اینقدر پیچیدس

xxxxx_xxxxx
یک شنبه 13 دی 1388, 03:13 صبح
کلمه join رو در همین بخش و یا بخش sql جستجو کنید.

kafinetetaha
دوشنبه 28 دی 1388, 00:47 صبح
شما با ذکر مثال به من بگید لطفا من خیلی مبتدی هستم

polisoftco
سه شنبه 29 دی 1388, 00:19 صبح
بفرما یک نمونه کد واسه JOIN :

SELECT Table1.Id, Table1.Ghaza, Table2.Code, Table2.Jens
FROM Table1 INNER JOIN Table2 ON Table1.Id = Table2.Code;

دو تا جدول Table1 & Table2 رو باهم جوین میکنه وقتی که فیلد آی دی از جدول اول و فیلد کد از جدول دوم باهم برابر باشه.