PDA

View Full Version : اولين نرم افزار متن باز ايراني توليد شد

Milad Mohseny
شنبه 23 آبان 1388, 12:05 عصر
به گزارش گروه علمي «شبکه خبر دانشجو»، اين نرم افزار که XPRESS نام دارد به زبان پايتون طراحي شده است و هدف آن تسهيل و تسريع طراحي اصولي و قاعده مند نرم افزار هاي تحت وب و پايگاه هاي اينترنتي است.

http://www.konjkav.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1925&Itemid=107

باور کنید من بی تقصیرم. :بامزه:

__ziXet__
شنبه 23 آبان 1388, 13:23 عصر
به گزارش گروه علمي «شبکه خبر دانشجو»، اين نرم افزار که XPRESS نام دارد به زبان پايتون طراحي شده است و هدف آن تسهيل و تسريع طراحي اصولي و قاعده مند نرم افزار هاي تحت وب و پايگاه هاي اينترنتي است.

http://www.konjkav.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1925&Itemid=107

باور کنید من بی تقصیرم. :بامزه:
ماشالا سواد از سرو کولشون بالا میره!
هنوز فرق بین نرم افزار و فریم ورک رو نمیدونن!
امنیتشون هم که منو کشته!
http://www.xpress.ir/submit.py/submit?email=aaa

معلومه این شرکت وابسته به بالاهاست که هنوز هیچیش مشخص نیست اینهمه تبلیغ براش شده!!!
نسخه بتاش هم قابل دانلود نیست!

saleh.hi.62
شنبه 23 آبان 1388, 14:03 عصر
امنیتشون هم که منو کشته!

دوست عزیز چرا اینقد زود قضاوت میکنی؟

بعدشم شما هنوز استفاده نکردی ایراد میگیری!!!!!!!!!!!!!!!!

__ziXet__
شنبه 23 آبان 1388, 16:58 عصر
دوست عزیز چرا اینقد زود قضاوت میکنی؟

بعدشم شما هنوز استفاده نکردی ایراد میگیری!!!!!!!!!!!!!!!!
اون ایرادی که من گرفتم مربوط به سایت پروژه بود نه خود پروژه!
من میگم هنوز یه نسخه بتا هم بیرون ندادن چرا اینهمه براش تبلیغ کردن و یه مشت خبرگزاری بیسواد هم نوشتن "اولین نرم افزار باز متن" !!
اینهمه نرم افزار بازمتن هست که ایرانیا نوشتن حالا این اومده میگه "اولین"!

قبول کن دارن الکی سر و صدا براش راه میندازن

XPRESS
شنبه 23 آبان 1388, 17:09 عصر
امنیتشون هم که منو کشته!
http://www.xpress.ir/submit.py/submit?email=aaa

معلومه این شرکت وابسته به بالاهاست که هنوز هیچیش مشخص نیست اینهمه تبلیغ براش شده!!!
نسخه بتاش هم قابل دانلود نیست!

سلام دوست عزیز، از تذکری که دادید بسیار ممنونم. ایراد بجایی بود. قصد توجیه ندارم ولی فرصت نکرده بودیم از آخرین هسته اکسپرس در سایت خود اکسپرس استفاده کنیم که ان شاء الله به زودی به روز خواهد شد. شما هم بپذیرید که این بحث امنیت نیست، بحث کارایی است.

دوست عزیز ! فکر نمی کنید نوع برخورد شما ممکن است ایجاد دلسری کند؟ با ایرادات نرم افزار های خارجی هم به همین شیوه برخورد می کنید؟

در مورد سطح سواد، مدارک تحصیلی، تجربه ها، مهارت ها، مدال های اعضای گروه ، خوشحال خواهم شد هر اطلاعاتی که بخواهید در اختیار شما قرار دهم.

به هر حال از لطفی که در نقد سایت اکسپرس کردید باز هم متشکرم.

ارادتمند

__ziXet__
شنبه 23 آبان 1388, 17:28 عصر
سلام دوست عزیز، از تذکری که دادید بسیار ممنونم. ایراد بجایی بود. قصد توجیه ندارم ولی فرصت نکرده بودیم از آخرین هسته اکسپرس در سایت خود اکسپرس استفاده کنیم که ان شاء الله به زودی به روز خواهد شد. شما هم بپذیرید که این بحث امنیت نیست، بحث کارایی است.

دوست عزیز ! فکر نمی کنید نوع برخورد شما ممکن است ایجاد دلسری کند؟ با ایرادات نرم افزار های خارجی هم به همین شیوه برخورد می کنید؟

در مورد سطح سواد، مدارک تحصیلی، تجربه ها، مهارت ها، مدال های اعضای گروه ، خوشحال خواهم شد هر اطلاعاتی که بخواهید در اختیار شما قرار دهم.

به هر حال از لطفی که در نقد سایت اکسپرس کردید باز هم متشکرم.

ارادتمند
سلام

از اینکه تو این فروم هستید و نظرات بقیه رو هم در نظر میگیرید خیلی خوشحالم!
من به غیر از اون مورد که هرچی میخواین اسمشو بذارید اصلا از کار شما ایراد نگرفتم و خیلی هم خوشحال میشدم که دانلودش کنم و ببینم در چه سطحی هست.

گلایه من نسبت به خبرگزاری هایی هست که این خبر رو با سواد اندک خودشون درج کردن! نمیدونم این لفظ اولین رو از کجا در آوردن! و اینکه وقتی پروژه ها که هنوز نسخه بتاش عرضه نشده چطور درباره اش خبر مینویسن و اینهمه گندش میکنن؟

امیدوارم خود پروژه هم به اندازه این خبرها بزرگ (و مفید) باشه.

راستی لایسنس استفاده از این فریم ورک چیه؟

موفق باشید

binyaz2003
شنبه 23 آبان 1388, 17:30 عصر
نميدونم چرا خيلي ها دوست دارن اين واژه اولين رو بخودشون بچسبونند.

XPRESS
شنبه 23 آبان 1388, 17:51 عصر
اون ایرادی که من گرفتم مربوط به سایت پروژه بود نه خود پروژه!
من میگم هنوز یه نسخه بتا هم بیرون ندادن چرا اینهمه براش تبلیغ کردن و یه مشت خبرگزاری بیسواد هم نوشتن "اولین نرم افزار باز متن" !!
اینهمه نرم افزار بازمتن هست که ایرانیا نوشتن حالا این اومده میگه "اولین"!

قبول کن دارن الکی سر و صدا براش راه میندازن

دوست عزیز

هنوز چند روز از افتتاح آزمایشی سایت نگذشته بود و فقط برای دوستان هم دانشگاهی آن هم به صورت محدود لینک رو فرستاده بودیم که راجع به ظاهر سایت نظر بدن. بعد هم عازم سفر شدم و یک هفته کار گروهی رو تعطیل کردیم برای استراحت و ...

هنوز به مقصد نرسیده، خبر رسید که ایسنا خبر رو منتشر کرده و خواهش ما از ایسنا برای حذف خبر به دلیل آماده نبودن سایت بی فایده بود. اگر به عکس خبر ایسنا دقت کنید خودتون متوجه می شید!

(لینک خبر در بخش اخبار اکسپرس هست)

لذا من مجبور شدم سفر رو نیمه تمام رها کنم و برگردم چون جلوی موج خبری ای که راه افتاده بود رو دیگه نمی شد گرفت.

یکی خبر زده بود که اکسپرس هم فارسی شد !
یکی زده بود نزم افزار طراحی قالب وبلاگ و ... از این قبیل. از خبرنگاران انتظار زیادی نیست و لی از دوستان برنامه نویس بیش از اینها انتظار می ره.

اگر چه من هیچ فریم ورک متن باز ایرانی ای سراغ ندارم، و لی با این حال ما "هیچ کجا" ادعا نکردیم اولینیم. از نظر من اولین بودن هیچ اهمیتی ندارد. مهم بهترین بودن مهم است.

ضمنا چون اکسپرس بیش از حد معمول دوره بتا تقاضا داشت فعلا جلوی دانلود رو بستیم. فکر کنم تا دو هفته دیگه نسخه یک برای عموم عرضه بشه.

هنوز سر لایسنس با دوستان به نتیجه نرسیدیم ولی فعلا جی پی ال هست.

بخش ویژگی ها رو اگر نگاه کنید ممنون می شم.

بدورد

__ziXet__
شنبه 23 آبان 1388, 18:02 عصر
دوست عزیز

هنوز چند روز از افتتاح آزمایشی سایت نگذشته بود و فقط برای دوستان هم دانشگاهی آن هم به صورت محدود لینک رو فرستاده بودیم که راجع به ظاهر سایت نظر بدن. بعد هم عازم سفر شدم و یک هفته کار گروهی رو تعطیل کردیم برای استراحت و ...

هنوز به مقصد نرسیده، خبر رسید که ایسنا خبر رو منتشر کرده و خواهش ما از ایسنا برای حذف خبر به دلیل آماده نبودن سایت بی فایده بود. اگر به عکس خبر ایسنا دقت کنید خودتون متوجه می شید!

لذا من مجبور شدم سفر رو نیمه تمام رها کنم و برگردم چون جلوی موج خبری ای که راه افتاده بود رو دیگه نمی شد گرفت.

یکی زده بود نزم افزار طراحی قالب وبلاگ و ... از این قبیل. از خبرنگاران انتظار زیادی نیست و لی از دوستان برنامه نویس بیش از اینها انتظار می ره.

اگر چه من هیچ فریم ورک متن باز ایرانی ای سراغ ندارم، و لی با این حال ما "هیچ کجا" ادعا نکردیم اولینیم. از نظر من اولین بودن هیچ اهمیتی ندارد. مهم بهترین بودن مهم است.

ضمنا چون اکسپرس بیش از حد معمول دوره بتا تقاضا داشت فعلا جلوی دانلود رو بستیم. فکر کنم تا دو هفته دیگه نسخه یک برای عموم عرضه بشه.

هنوز سر لایسنس با دوستان به نتیجه نرسیدیم ولی فعلا جی پی ال هست.

بخش ویژگی ها رو اگر نگاه کنید ممنون می شم.

بدورد
متوجه ام! من هم در آخرین پستم نوشتم که گلایه از خبرگزاری دارم.

امیدوارم هر چه زودتر منتشر بشه.

موفق باشید

XPRESS
شنبه 23 آبان 1388, 18:03 عصر
ضمنا از طریق referral links با این جا آشنا شدم و برای تشکر از شما و توضیح، همین امروز عضو شدم. باید تالار خیلی خوبی باشه.

از هر پیشنهاد یا انتقادی استقبال می کنیم.

dev atsign xpress

Mrs.Net
شنبه 23 آبان 1388, 18:28 عصر
شرم آوره
این کلمه هم برای این خبر و اون سایت و اون پروژه ای که تمام صفحاتش ناقصه زیاد هم هست
فقط نیاید اینجا پست برنید که "جلوی پیشرفت ایرانی جمعاتو میگیرید" "با خارجی همینکارو میکنید" و از این شعارها
اگر دلتون برای پیشرفت و علم سوخته بود اول پروژه رو به یجای قابل ارائه میرسوندید 2ماه هم وقت صرف آزمایشش میکردید و بعد با لایسنس و داکیومنت ارائه میدادید!
اما بیشتر دلتون واسه اسم و لقب میسوزه و بس ... اولین!!!! تنها اسمی که میشه گذاشت اینه"چندمین آبروریزی برنامه نویسان ایرانی"

شما چرا اشاره ای به این حرفاتون تو سایت خودتون نکردید؟ چرا فقط خبرهای تبلیغاتی رو پخش کردید و تو سایت این حرفهایی که الان زدید رو منتشر نکردید؟!!! چرا به شعور بیننده و خواننده توهین میکنید؟!(عذر بدتر تز گناه)

دلیل این همه ناراحتیمم از گروههایی مثل شما اینه که یکار نصفه نیمه و غیر اصولی با یه عنوانی انجام میدید و تمام کارهای بعدی راجب اون عنوان زیر سوال میبرید و همه بقیه کارهارو با دید منفی که شما باعثش شدید نگاه میکنند...
اینها همه انتقاد بود و انتقاد متناسب با اثر شدید میشه، اگر براتون سنگین بود نتیجه بگیرید که اثرتون ...
امیدوارم پیشرفت کنیم در علم و فرهنگ استفاده از علم

XPRESS
شنبه 23 آبان 1388, 19:46 عصر
شرم آوره ... پروژه ای که تمام صفحاتش ناقصه ... دلیل این همه ناراحتیمم ...

یعنی جرم ما واقعا اینقدر بزرگه!؟ بعد من هنوز نفهمیدم جرم ما دقیقا چیست !!!

اگر دلتون برای پیشرفت و علم سوخته بود اول پروژه رو به یجای قابل ارائه میرسوندید 2ماه هم وقت صرف آزمایشش میکردید و بعد با لایسنس و داکیومنت ارائه میدادید!

برنامه نویس عزیز!

یک تیم برنامه نویس دو سال به طور اختصاصی روی این پروژه کار کردند، در این دو سال نه خبری منتشر شده نه سایتی بالا آمده. تشخیص ما این بوده که در آخرین گام قبل از انتشار علنی، نیاز به بتا تستر هم داریم. سعی کرده ایم حرفه ای عمل کنیم و تدوین متون راهنما رو به بعد از نسخه یک موکول کردیم که امری متداول است. من واقعا نمی فهمم دلیل این هم خشم و عصبانیت شما چیست.

اما بیشتر دلتون واسه اسم و لقب میسوزه و بس ... اولین!!!!
شما مثل اینکه نوشته قبلی من رو کامل نخوندید! ما کجا ادعا کردیم که اولینیم؟

چرا فقط خبرهای تبلیغاتی رو پخش کردید و تو سایت این حرفهایی که الان زدید رو منتشر نکردید؟!!!

نیازی ندیدیم حاشیه های غیر فنی رو در سایت انعکاس بدیم. فکر نمی کنید سختگیری بی مورد می کنید؟
در باره حرف هایی هم که اینجا زدم دلیلش اینه که اعضای اینجا رو محرم و حرفه ای دونستم و خواستم قدردانی از نظراتشون کرده باشم. احساس کردم اینجا می تونه بستری برای اظهار نظر های کارشناسی باشه

از گروههایی مثل شما که یکار نصفه نیمه و غیر اصولی ...

قضاوت شما رو نمی پذیرم. متاسفانه بدون اطلاع دارید اظهار نظر می کنید. ممکنه به خوبی و حرفه ای گری شما نباشیم ولی آنقدر ها هم آماتور و بی هدف نیستیم.

امیدوارم پیشرفت کنیم در علم و فرهنگ استفاده از علم

اگرچه نقد شما گزنده و تند و به نظر من غیر منصفانه و عجولانه بود ولی باز هم تشکر می کنم که وقتتون رو صرف نقد ما کردید. مطمئنم وقتی با ابعاد پروژه، مراحل کار ، زحمتی که براش کشیده شده و کارایی و قابلیت های عملی اون بیشتر آشنا بشید خود شما هم بعدا از قضاوتی که امروز کردید پشیمون می شید و خواهید فهمید که نباید همه رو با یک چوب روند و به هر حرکت جدید حمله کرد.

اگر یک بار دیگه نوشته های قبلیم رو هم بخونید ممنون می شم و فکر کنم رفع سوء تفاهم بشه.

امیدوارم نتیجه کار ما آنقدر خوب باشد که بعد از انتشار عمومی مورد پسند افراد مشکل پسندی مثل شما هم قرار بگیره.

saleh.hi.62
یک شنبه 24 آبان 1388, 05:44 صبح
کاربر Xpress من معذرت خواهی میکنم از اینکه چرا بعضی ها این جوری برخورد میکنن!!!

حالا که یک گروه از افراد باسواد نشستن و یک پروژه نوشتن به صورت open source اینقد گلایه هست حالا اگه همین محصول تجاری بود همه از همین الان بدنبال کرک بودن براش.:عصبانی++:

دوست عزیزمون گفتند هنوز آماده نیست باید صبر کنید

و ازشون خیلی ممنونم که دارن از ابزار های رایگان (python) برای کارشون استفاده میکنن استفاده میکنن.

من مطمئنم پروژه پروژه موفقی خواهد بود.

دوست عزیز شما نباید ناراحت بشین اینجا بعشی ها اینجوری هستن .واقعیت ها رو نمیپذیرن(مثلا هر وقت من از استفاده محصولات دیگران بدون licence حرف زدم آقای کشاورز تاپیک رو قفل میکنه یا دیگه به اون بحث بر نمیگرده!!!!!)

خدا خیرتون بده و خسته نباشید.

XPRESS
یک شنبه 24 آبان 1388, 06:47 صبح
توی سایت هم که اصلا درباره سیستم چیزی ننوشته ؟! من انگلیسیم ضعیفه اگر میشه توی سایت فارسی بنویسید !!!!

ممنون , تشکر بابت کدنویسی این محصول !

سلام

http://www.xpress.ir/fa (http://www.xpress.ir/fa/)

serpent
یک شنبه 24 آبان 1388, 08:56 صبح
با سلام خدمت شما Xpress عزیز

من خیلی تشکر میکنم برای طراحی xpress

در ضمن خیلی متاسفم برای کسانی که فقط ادعا می کنند و خودشون چیزی نمی فهمند :عصبانی:فقط بلدند ایراد بگیرند همه جای دنیا از مغز ایرانی ها استفاده می کنند تو کشور خودمون فقط ایراد می گیرند. در کل من خیلی تشکر میکنم امیدوارم پله های ترقی رو به سرعت طی کنید.:قلب:

rezaTavak
یک شنبه 24 آبان 1388, 09:59 صبح
شاید اولین نرم افزار بازمتن ایرانی Xfardic باشد شاید هم قدیمیتر.

ااما مطمئنم این اولین نیست!

__ziXet__
یک شنبه 24 آبان 1388, 10:52 صبح
با سلام خدمت شما Xpress عزیز

من خیلی تشکر میکنم برای طراحی xpress

در ضمن خیلی متاسفم برای کسانی که فقط ادعا می کنند و خودشون چیزی نمی فهمند :عصبانی:فقط بلدند ایراد بگیرند همه جای دنیا از مغز ایرانی ها استفاده می کنند تو کشور خودمون فقط ایراد می گیرند. در کل من خیلی تشکر میکنم امیدوارم پله های ترقی رو به سرعت طی کنید.:قلب:
تا وقتی ایراد نگیری و مشکلات رو گوشزد نکنی کار درست پیش نمیره!
اصلا میدونی فلسفه Bug report چیه؟
وقتی یک پروژه open source میشه همه باید بیان نظر بدن و ایراد بگیرن و... تا پیشرفت کنه وگرنه در همون سطح اولیه میمونه
در ضمن ایرادی که ایمجا بیشتر مطرح هست نحوه اطلاع رسانی خبرگزاری ها در مورد این موضوع هست نه خود پروژه ! چون خود پروژه ظاهرا هنوز به بتا هم نرسیده

موفق باشید

saleh.hi.62
یک شنبه 24 آبان 1388, 12:17 عصر
شاید اولین نرم افزار بازمتن ایرانی Xfardic باشد شاید هم قدیمیتر.

ااما مطمئنم این اولین نیست!چرا کسی با دقت نمیخونه بابا این نرم افزار نیست یک FRAMEWORK
پس میشه گفت اولین framework ایرانی.اگه کسی framework دیگه ای سراغ داره بگه؟

اصلا میدونی فلسفه Bug report چیه؟آخه این چه مدل ایراد گرفتن دوست من !!!!!! من که نوشته های شما رو خوندم اول دیدم به باد مسخره گرفتین و بعدش هم مثل اینکه دعوا دارین. من که واقعن جا خوردم از این طرز برخورد!!!!

در ضمن ایرادی که ایمجا بیشتر مطرح هست نحوه اطلاع رسانی خبرگزاری ها در مورد این موضوع هست
دوست عزیز کاربرXPRESSگفتن که هیچ ربطی به اونها نداشته خبرنگاری ها سر خود این کارو کردن.
(سواد و انصاف بعضی ها تو این سایت نم کشیده)

vcldeveloper
یک شنبه 24 آبان 1388, 12:40 عصر
انتقاد سازنده، با ایراد گیری بیخود، ایجاد حس یاس و ناامیدی، غر زدن، و رفتارهایی از این قبیل فرق میکنه.

انتقادی اگر مطرح بود، میشد در فضایی آرام، به شکل متین، و با تعامل آن را مطرح کرد، نه با پرخاشگری و تمسخر که ما از بعضی کاربران در این تاپیک دیدیم.

مشکل از نوع نگاه ما ست. ما معمولا عادت کردیم که به هر چیز داخلی از منظر انتقادی نگاه کنیم؛ پس همینکه خبر پروژه ایی در داخل کشور به گوش میرسه، عمده توجه افراد به این است که مشکلات آن را پیدا کنند، و ببیند در کجاها نواقص دارد. ما معمولا در پروژه های داخلی دنبال کشف نقص هستیم. حالا اگر همین کشف نقص هم در فضای منصفانه ایی مطرح شود، بد نیست؛ اما ما نقص را کشف می کنیم، سپس سعی می کنیم بر اساس آن نقص کل افراد دخیل در آن پروژه را از هستی خارج کنیم!

پروژه های نیمه تمام، شکست خورده، و بی کیفیت در بسیاری از کشورهای جهان وجود دارند، ولی من شک دارم در اکثر این کشورها همچین فرهنگی که بین ما در این زمینه رایج هست، حاکم باشه.

نکته جالب دیگه هم این هست که عده ایی منتظر هستند تا اشکالی توسط دیگران پیدا شود، و آنها هم در آن شلوغی مشتی یا لگدی حواله طرف کنند!

همه چیز این پروژه را ول کردید، درباره اول بودن یا نبود، و عنوان خبر درج شده، در حال چانه زنی هستید. یعنی این پروژه غیر از عنوان اولین یا آخرین هیچ نکته بدرد بخوری نداشت؟! حتی ارزش اینکه فرضا به عنوان یک پروژه شکست خورده تحلیل شود، تا از اشتباهات موجود در آن درس گرفته شود هم نداشت؟!

منظور این نیست که همه اینجا کف بزنند و هورا بکشند، بلکه همینقدر که منصف باشند، و به جای بحث های خاله زنکی به اصل مطلب بپردازند، و در یک فضای علمی به نقد و بررسی پروژه بپردازند، کفایت میکنه.

بحث های بیخودی و توی سر هر پروژه ایی زدن، و برای هر پروژه ایی آیه یاس خواندن نه موجب افزایش اعتبار فرد به ظاهر منتقد میشه، نه کمکی به جامعه و مملکت میکنه.

__ziXet__
یک شنبه 24 آبان 1388, 20:57 عصر
انتقاد سازنده، با ایراد گیری بیخود، ایجاد حس یاس و ناامیدی، غر زدن، و رفتارهایی از این قبیل فرق میکنه.

انتقادی اگر مطرح بود، میشد در فضایی آرام، به شکل متین، و با تعامل آن را مطرح کرد، نه با پرخاشگری و تمسخر که ما از بعضی کاربران در این تاپیک دیدیم.

مشکل از نوع نگاه ما ست. ما معمولا عادت کردیم که به هر چیز داخلی از منظر انتقادی نگاه کنیم؛ پس همینکه خبر پروژه ایی در داخل کشور به گوش میرسه، عمده توجه افراد به این است که مشکلات آن را پیدا کنند، و ببیند در کجاها نواقص دارد. ما معمولا در پروژه های داخلی دنبال کشف نقص هستیم. حالا اگر همین کشف نقص هم در فضای منصفانه ایی مطرح شود، بد نیست؛ اما ما نقص را کشف می کنیم، سپس سعی می کنیم بر اساس آن نقص کل افراد دخیل در آن پروژه را از هستی خارج کنیم!

پروژه های نیمه تمام، شکست خورده، و بی کیفیت در بسیاری از کشورهای جهان وجود دارند، ولی من شک دارم در اکثر این کشورها همچین فرهنگی که بین ما در این زمینه رایج هست، حاکم باشه.

نکته جالب دیگه هم این هست که عده ایی منتظر هستند تا اشکالی توسط دیگران پیدا شود، و آنها هم در آن شلوغی مشتی یا لگدی حواله طرف کنند!

همه چیز این پروژه را ول کردید، درباره اول بودن یا نبود، و عنوان خبر درج شده، در حال چانه زنی هستید. یعنی این پروژه غیر از عنوان اولین یا آخرین هیچ نکته بدرد بخوری نداشت؟! حتی ارزش اینکه فرضا به عنوان یک پروژه شکست خورده تحلیل شود، تا از اشتباهات موجود در آن درس گرفته شود هم نداشت؟!

منظور این نیست که همه اینجا کف بزنند و هورا بکشند، بلکه همینقدر که منصف باشند، و به جای بحث های خاله زنکی به اصل مطلب بپردازند، و در یک فضای علمی به نقد و بررسی پروژه بپردازند، کفایت میکنه.

بحث های بیخودی و توی سر هر پروژه ایی زدن، و برای هر پروژه ایی آیه یاس خواندن نه موجب افزایش اعتبار فرد به ظاهر منتقد میشه، نه کمکی به جامعه و مملکت میکنه.
خیلی جالبه!
وقتی هیچ فریک ورکی هنوز درکار نیست چطور میشه درباره نکات فنی پروژه صحبت کرد؟
الان فقط یک سایت نصفه نیمه دارن که یکی از مشکلاتش رو من گفتم همین!
شما لطفا دوباره از اول پست هارو بخون!
(یا اینکه این پستم پاک کن)

vcldeveloper
یک شنبه 24 آبان 1388, 23:57 عصر
شما لطفا دوباره از اول پست هارو بخون!
من پست ها را خواندم، دوست عزیز، شما مواظب باش وقتی انتقاد میکنی، از حد انصاف خارج نشی.

(یا اینکه این پستم پاک کن)
مرسی از بابت تذکر، من با کسی اینجا تعارف ندارم. اگر پست شما خلاف قوانین سایت باشه، قبل از اینکه شما بگی، پستت را حذف می کنم. لزومی نداره شما نگران این موضوع باشید.

Mamdos
دوشنبه 25 آبان 1388, 00:18 صبح
گروه‌ها و شرکت‌های نوآور ایرانی باید یه فکری به حال سوتی‌های خبرگزاری‌ها که باعث نابودی رسانه‌ای محصول این شرکت‌ها می‌شه بکنن! این اولین بار نیست که خبرنگارهای بی‌سواد چنین بلایی سر پروژه‌های ایرانی میارن (مثلاً انتقاد (http://www.advogato.org/person/roozbeh/diary.html?start=130) روزبه پورنادر رو از نحوه‌ی پوشش خبر معرفی لینوکس شریف ببینید (آخر صفحه)؛ معروف‌ترین مورد غیرنرم‌افزاری هم فکر کنم داروی کنترل ایدز بود که خبرگزاری‌ها به اسم داروی درمان ایدز خبرش رو منتشر کردند و باعث تمسخر گروه تولیدکننده شدند در حالی که خود اعضای گروه چنین ادعایی نکرده بودند). فکر می‌کنم در اکثر مواردی که این جور خبرهای خنده‌دار رو می‌شنویم اون شرکت بدبخت تقصیری نداره، و این خبرگزاری‌ها هستند که افراد رو نسبت به محصولات ایرانی بدبین می‌کنند (نمونه‌ش ارسال‌های اول همین مبحث).
برای همین به نظر من شرکت‌ها باید یه جور استراتژی روابط عمومی اتخاذ کنند که چنین اتفاقی براشون نیفته. مثلاً همین کاری که کاربر XPRESS کرده و اومده مستقیماً روشنگری می‌کنه. یا شاید تماس گرفتن با خبرنگارهای مربوطه (و حالی کردن به اون‌ها که از این نحوه‌ی دوستی خاله‌خرسه دست بردارن) جواب بده.

joker
دوشنبه 25 آبان 1388, 10:58 صبح
همون موقع که نوشتن : اولین نرم افزار متن باز : فهمیدم الکیه :) چون الااقل بعد از این همه عمر برنامه نویسی تا الان n تا نرم افزار ایرانی اپن سورس دیدیم ، هیچ ادعائی هم نداشتند
شاید برگردیم به سنه 10-20سال پیش ، نرم افزارهای اپن سورس ایرانی زیاد پیدا کنیم :)
اگه این شیطنت در رفتم خبر تحت عنوان "اولین" زیر سرخبرگذاری باشه که هیچ ( ازشون بعید نیست) توی ایران برامون اخبار خفن و دروغ عادی شده :لبخند:

پیوست2: به نظرم این نرم افزار خیلی دیگه جای کار داشت که به مرحله تبلیغ برسه ، اما امیدواریم حالا که به واسطه شیطنت یک خبرگذاری همیشه شیطون و کار به اینجا کشیده ، هندونه ای باشه زیر بغل دوستان برنامه نویسش ( اجبارا") که یک جهش خوب داشته باشند برای این نرم افزار.

saleh.hi.62
دوشنبه 25 آبان 1388, 11:57 صبح
همون موقع که نوشتن : اولین نرم افزار متن باز : فهمیدم الکیه :) چون الااقل بعد از این همه عمر برنامه نویسی تا الان n تا نرم افزار ایرانی اپن سورس دیدیم ، هیچ ادعائی هم نداشتند
شاید برگردیم به سنه 10-20سال پیش ، نرم افزارهای اپن سورس ایرانی زیاد پیدا کنیم :)
اگه این شیطنت در رفتم خبر تحت عنوان "اولین" زیر سرخبرگذاری باشه که هیچ ( ازشون بعید نیست) توی ایران برامون اخبار خفن و دروغ عادی شده :لبخند:

پیوست2: به نظرم این نرم افزار خیلی دیگه جای کار داشت که به مرحله تبلیغ برسه ، اما امیدواریم حالا که به واسطه شیطنت یک خبرگذاری همیشه شیطون و کار به اینجا کشیده ، هندونه ای باشه زیر بغل دوستان برنامه نویسش ( اجبارا") که یک جهش خوب داشته باشند برای این نرم افزار.خداییش معلوم میشه اصلا پست هایی رو که بچه ها زدن نخوندی(فقط میخواستی یه اضحار نظر الکی بکنی)

اگه یه بار خونده بودی میدیدی که این نرم افزار نیستاین یک Framework

شاید هم هنوز بعضی ها سواد اینو ندارن که فرق بین framework ,software رو بدونن

حامد مصافی
دوشنبه 25 آبان 1388, 16:45 عصر
@ XPRESS (http://www.barnamenevis.org/forum/member.php?u=123216) :
دوست عزیز، در درجه اول از محصول قابل تقدیر شما قدر دانی می کنم. اما در کلنجار فکری در مورد اینکه اصولا این محصول شما چیست به نتیجه درستی نرسیدم، بالاخص که صفحه ویژگی های محصول (http://www.xpress.ir/fa/features.html)شما تعاریف غیر متعارفی از فریم ورک -از دید دانش ناقص بنده- را عرضه کرده است. حال که این اعضای این تالار را محرم و به قول خودتان فنی دانسته اید بهتر است کمی در مورد جزئیات فنی کار به افراد بی اطلاعی مثل بنده اطلاعات بدهید./

Mrs.Net
دوشنبه 25 آبان 1388, 20:37 عصر
با همین پستهایی که متاسفانه افراد برجسته سایت هم به این شکل عمل کردند باید زمان زیادی منتظر ماند تا نسل علمی تو این سرزمین شکل بگیره.:لبخندساده:
نقد مربوط به اثری است که با پیشنیازهای مربوط به اون اثر ارائه شده و در معرض نمایش قرار گرفته. آیا محصول این گروه عرضه شده؟! با استناد به حرف خودشان نخیر هنوز نسخه بتا آماده نشده!
پس نقد بر اثری که ارائه نشده امکان پذیر نیست.
(دیگه راجب خصوصیات یک نسخه بتا چیزی نمیگم)
پس برای افرادی که بنارا بر نقد اثر گذاشتند واقعا متاسفم که با همه چیز احساسی برخورد میکنند
یک سایتی زده شده که گفتند نمایشی بوده و خبری هم درج شده و این خبر برای 1388/08/12 بوده. و خبر اینجا بعد از 11 روز زده شده. خبر داخل خود سایتشون با لینک خبر درج شده چرا باید خبری که مخالف حقیقت بود داخل سایتشون هنوز هم باشد و اشاره ای به حرفی نشده باشه تا به کاربر ها احترام گذاشته شود! نقد بر نحوه ی کار این گروه هست که حتی اگر بر فرض محال قبول کنیم کار خودی نبوده لااقل درست رفتار میکردند یا لااقل لینک خبر را نمیگذاشتند!!!
کاری که بقیه از جمله یکی از مدیران کردند فقط یک نگاه سطحی و احساسی بود به یک خطای همه گیر شده در فضای آی تی کشور. نقد به برنامه ای که هنوز ندیدم نکردم اما بر عملی که انجام شد و توهینی به شعور آگاهان آی تی بود نقد محکمی کردم. کاش درست ببینیم و تصمیم احساسی نگیریم
جلوی خطا را گرفتن نشانه ی سرزندگی و بیداری هست نه ناامیدی و یاس!

joker
دوشنبه 25 آبان 1388, 20:46 عصر
خداییش معلوم میشه اصلا پست هایی رو که بچه ها زدن نخوندی(فقط میخواستی یه اضحار نظر الکی بکنی)

اگه یه بار خونده بودی میدیدی که این نرم افزار نیستاین یک Framework

شاید هم هنوز بعضی ها سواد اینو ندارن که فرق بین framework ,software رو بدونن

این نرم افزار فقط یک وب اپلیکشن ماژولار هست نه یک فریمورک.
شما هنوز نمیدونید فرق یک فریمورک با یک نرم افزار ساده(متوسط) که روی پایتون نوشته شده ؟

بزار برات یه مثال قابل فهم بزنم.
اگه به احتساب پست شما باشه و برداشت شما از کلمه فریم ورک ، با توجه به جزئیات منتشر شده این نرم افزار (http://www.xpress.ir/fa/features.html)زین پس به جای واژه نرم افزارهای مامبو - جوملا - دیتالایف- و n مدل نرم افزار بسیار قدرتمند و کاملتره دیگه از این دست مثلا باید واژه سنگین "فریمورک مامبو" را به کار ببرند ؟.

من بیسواد ! ، اما N نفر دیگه هم که این نرم افزارها را تولید کردند سواد نداشتند اسم فریمورک روی نرم افزار تولیدیشون بزارند و شما سواد تشخیص این موضوع را دارید؟ !!!
فردا صبح بهشون ایمیل بزنید و یادآوری کنید که یه وقت تا آخر عمر تو این اشتباه باقی نمانند ;)

__ziXet__
دوشنبه 25 آبان 1388, 21:59 عصر
این نرم افزار فقط یک وب اپلیکشن ماژولار هست نه یک فریمورک.
شما هنوز نمیدونید فرق یک فریمورک با یک نرم افزار ساده(متوسط) که روی پایتون نوشته شده ؟

بزار برات یه مثال قابل فهم بزنم.
اگه به احتساب پست شما باشه و برداشت شما از کلمه فریم ورک ، با توجه به جزئیات منتشر شده این نرم افزار (http://www.xpress.ir/fa/features.html)زین پس به جای واژه نرم افزارهای مامبو - جوملا - دیتالایف- و n مدل نرم افزار بسیار قدرتمند و کاملتره دیگه از این دست مثلا باید واژه سنگین "فریمورک مامبو" را به کار ببرند ؟.

من بیسواد ! ، اما N نفر دیگه هم که این نرم افزارها را تولید کردند سواد نداشتند اسم فریمورک روی نرم افزار تولیدیشون بزارند و شما سواد تشخیص این موضوع را دارید؟ !!!
فردا صبح بهشون ایمیل بزنید و یادآوری کنید که یه وقت تا آخر عمر تو این اشتباه باقی نمانند ;)
نه دوست من این فریم ورک هست.
مثل خیلی از فریم ورک های دیگه مثلا phpcake
یا Django که اتفاقا اینم بر پایه python نوشته شده!
امیدوارم این فریم ورک بتونه با Django مقابله کنه
http://www.djangoproject.com

موفق باشید

Mamdos
دوشنبه 25 آبان 1388, 22:36 عصر
XPRESS عزیز،

خب من رفتم توضیحاتتون (http://www.xpress.ir/fa/features.html) رو خوندم، زحمت کشیدید، خسته نباشید.
اول من هم مثل Mrs.net پیشنهاد می‌کنم پیوند مربوط به خبر ایسنا را که با عنوان «اکسپرس، تحولی در نرم‌افزارهای ایرانی است» از وب‌گاهتان بردارید. کسانی که می‌خواهند با یک چارچوب پایتون کار کنند آنقدر حرفه‌ای هستند که یک خبر ایسنا اهمیتی برایشان نداشته باشد، و نتیجه‌ی گذاشتن پیوند این خبر این است که چنین کسانی به شما ظنین می‌شوند و از محصولتان زده می‌شوند. خلاصه به نظر من این به نفع خودتان است.
من خودم تا حالا فقط با یه چارچوب وب و فقط در یک پروژه کار کردم و اون هم سیمفونی (http://www.symfony-project.org/) بود (یک چارچوب پی‌اچ‌پی). ولی از بین چارچوب‌های پایتون، اسم جانگو (http://www.djangoproject.com/) و زوپ (http://www.zope.org/) رو شنیدم. درست مثل پی‌اچ‌پی، چارچوب‌های متعددی (http://wiki.python.org/moin/WebFrameworks) برای توسعه‌ی وب با پایتون وجود دارد. اسم چارچوب شما را در آن صفحه (http://wiki.python.org/moin/WebFrameworks) دیدم، پس حتماً شما هم با آن‌ها آشنایی دارید. سؤال اصلی من این است: وجه تمایز چارچوب شما با چارچوب‌های فعلی پایتون چیست؟ به خاطر این، این سؤال را می‌پرسم که تقریباً همه‌ی چارچوب‌های پایتون متن‌باز هستند، بنابراین در استفاده از آن‌ها محدودیتی وجود ندارد که ما را به تولید یک چارچوب دیگر ترغیب کند، مگر این که ایده‌ی خاصی داشته باشید، یا به نظرتان چارچوب‌های فعلی مشکل خاصی دارند و ... البته منظورم این نیست که چرا از نظر امکانات از آن‌ها کمتر هستید، چون سابقه‌ی شما کمتر است (شاید هم از نظر امکانات ضعیف‌تر نباشید). منظورم اون «ایده یا ایده‌های محوری و وجوه برتری» چارچوب شما، ولو این که هنوز پیاده‌سازی نشده باشد، است.
احتمالاً کسانی که به طور حرفه‌ای کار می‌کنند این موارد رو می‌تونند سریع تشخیص بدهند یا این که سعی می‌کنند کمی با همه‌ی چارچوب‌ها کار کنند تا بهترین‌شان دستشان بیاید. ولی امثال من اگر تصمیم بگیرند که در یک پروژه از یک چارچوب پایتون استفاده کنند، کمی تحقیق و مقایسه می‌کنند تا بهترین چارچوب را برای آن پروژه‌ی خاص انتخاب کنند. مثلاً من چارچوب سیمفونی رو با جستجو در وب، و پرس و جو از دوستان و آشنایان برای آن پروژه انتخاب کردم (قبلاً سابقه‌ی کار جدی با پی‌اچ‌پی نداشتم). شما برای چنین کسانی، چه چیزی برای عرضه دارید که سایر چارچوب‌ها را کنار بگذارند و چارچوب شما را انتخاب کنند؟

البته این را هم در پرانتز بگویم که لازم نیست حتماً چنین وجه تمایزی داشته باشید! خیلی اوقات انگیزه‌ی ایجاد یک پروژه‌ی متن‌باز جدید صرفاً داشتن کنترل روی تصمیمات اساسی مربوط به آن است و نه لزوماً یک ایده‌ی جدید. یا ممکن است مثلاً بخواهید یک نسخه‌ی کاملتر این چارچوب را به عنوان نسخه‌ی حرفه‌ای و متن‌بسته (مثلاً «Premium») بفروشید (کاری که معمولاً به خاطر محدودیت‌های مربوط به مجوز، با چارچوب‌های دیگر نمی‌شود کرد). البته در این صورت تلاش بیشتری لازم است تا پروژه‌تان موفق شود.

یک نکته‌ی دیگر هم در مورد صفحه‌ی ویژگی‌ها (http://www.xpress.ir/fa/features.html)ی وب‌گاه شما: به نظرم بعضی قسمت‌ها مبهم هستند. مثلاً مورد ۲ (استفاده از الگوهای نرم‌افزار خیلی کلی است، همه از الگوها حتی ناخواسته هم که شده استفاده می‌کنند! بهتر بود مثل مورد ۴ دقیقاً منظورتان را می‌گفتید) و مورد ۱۴. ضمناً بعضی چیزها واضح هستند و لازم نیست رویشان تأکید کنید! مثل مورد ۵ (شیءگرا بودن). کافی بود این جور موارد رو کلاً در یک جمله بیاورید چون خیلی «ویژگی» حساب نمی‌شوند.

Poorang
دوشنبه 25 آبان 1388, 22:49 عصر
از ترس عزیزان باسوادی (جدی میگم) مثل شما و اون آقای کشاورز که بعضی کاراش و مخصوصاٌ اون امضاش که مو رو به تن من سیخ میکنه میترسم اظهار نظر کنم.
همه نوشته ها رو خوندم و خود سایت رو هم دیدم.
من فرض رو بر این گذاشتم که نرم افزار (آره میگم نرم افزار) هنوز ریلیز نشده خوب نشده حتی بتاش بنابراین نمیشه راجبش نظر داد. بنده بخاطر انرژی و وقتی که گروه گذاشته مخصوصا که تو ایران کار گروهی از اون کارهاست بهشون خسته نباشید میگم و منتظرم نتیجه زحماتشون رو ببینم. لازم دونستم یکی دو مورد کوچیک رو عنوان کنم امیدوارم به منه حقیر ببخشید.
یکی اینکه اون بزرگانی که به "به، از، الف و نون" گیر میدن پس باید خیلی نظری باهاشون صحبت کرد و باید بپذیرند که اگه محصول فریم ورک هم باشه (آخه خیلی کلید کردن) بازم نرم افزاره مسلماٌ مایکروفر نیست.
بعد اینکه نماینده گروه Express (اگه اشتباه نکنم) خودشون یه جورایی خبر رو نقض میکنند پس واقعاٌ جای تعجه که لینکش تو سایتشون جا خوش کرده.
ثالثاٌ بعضی ها میان یه ماشین حساب با #C مینویسن میذارن تو سایت بقیه میان دانلود میکنن و نظر میدن، پس اگه این گروه اومده کارش رو ارائه کرده (اگه کرده بود البته) و خواسته باگ هاش رو بگیره و یه جورایی تستش کنه و نظر عالی و گرانقدرتون رو بدونه بیراه نرفته.
البته این که شما یه سایت خوشگل بزنی و از محصولت تعریف کنی (که واقعاٌ امیدوارم سزاوارش باشه) ولی خود محصول رو ارائه نکنی خیلی.......
ولی بعنوان خودم تقاضا دارم خیلی تند برخورد نکنید نگرانیم از اینه که مبادا باعث دلسردی متولیان محصول بشه. شایدم این محصول هم مثل انبوهی از نرم افزارهای تولید داخل شامل مهندسی ضعیف، باگ های مضحک و بی کاربرد باشه ولی لااقل بگذارید بعد از نسخه اصلی. منظورم این نیست که نقد نشه میگم اینقدر تند برخورد نکنید.
البته بازم عذر میخوام که جسارت کردم و نظرم رو گفتم.

joker
دوشنبه 25 آبان 1388, 23:35 عصر
نه دوست من این فریم ورک هست.
مثل خیلی از فریم ورک های دیگه مثلا phpcake
یا Django که اتفاقا اینم بر پایه python نوشته شده!
امیدوارم این فریم ورک بتونه با Django مقابله کنه
http://www.djangoproject.com

موفق باشید
سلام
والا طبق جزئیاتی که اعلام کردند و اون چیزی که از سایت فعلی خودشون میشه دید ،(هنوز که افتخار نشده دانلود کنیم ،ایشالا به زودی اصلش را هم ببینیم) این سیستم از مجموع خواصی که بشه بهش گفت شده یک فریمورک فقط ماژول پذیربودن را دارد
یک فریمورک غیر از ماژولار بودن مجموعه ای از کتابخانه ها ، ابزارها و api ها و وو... را در اختیار کاربرانش قرار میدهد که طبق توضیحات بالا لااقل از نظر منه بیسواد ، امکانات و حجم یک فریمورک واقعی را به صورت بلفعل ندارد (شاید بالقوه بگیم یک فریمورک بهتره). به نظرم الان زوده بهش برچسب فریمورک بچسبونیم.

پیوست:
خیلی وقتا یه کار جالب شروع میشه ، یهو سر این بحثها فلسفی برنامه نویسش ضدحال میخوره :) ایشالا که این بحثهای جانبی مارو نادیده بگیرند و با انگیزه و قدرت بیشتری به کارشون ادامه بدهند.

vcldeveloper
چهارشنبه 27 آبان 1388, 19:03 عصر
کاری که بقیه از جمله یکی از مدیران کردند فقط یک نگاه سطحی و احساسی بود به یک خطای همه گیر شده در فضای آی تی کشور. نقد به برنامه ای که هنوز ندیدم نکردم اما بر عملی که انجام شد و توهینی به شعور آگاهان آی تی بود نقد محکمی کردم. کاش درست ببینیم و تصمیم احساسی نگیریمانشاء الله شما هم درست ببینید که مطلب درج شده در پست شماره 21 تاپیک در جواب جمله:

تا وقتی ایراد نگیری و مشکلات رو گوشزد نکنی کار درست پیش نمیره! نوشته شده و به اینکه آیا این گروه محصولی برای دانلود ارائه کرده یا نکرده نپرداخته؛ و از اینکه در یک محیط علمی عمده بحث مطرح شده درباره واژه "اولین" در خبر یک خبرگزاری بوده، انتقاد کرده. متاسفانه همان رفتاری را از خودتان نشان دادید که دیگران را به آن متهم کردید؛ "یک نگاه سطحی و احساسی".

Bayazee
پنج شنبه 28 آبان 1388, 20:10 عصر
سلام
بحث پر برخوردی بوده ظاهرا اینجا.
امروز با دوستانمون که زحمت این پروژه رو کشیده بودند دیداری داشتم.
واقعا زحمت زیادی کشیدن و خیلی خوشحالم که دوستانی به این حد توانمند در کشور عزیزمون هستند.
ایراد و برخوردهای بعضا تند و بدور از انصاف همیشه هست. البته شاید این دوستان هم از جهتی حق دارند ! ادعاهایی الکی و پوچ این روزها زیاد شده و باعث می شه حق کسی که خوب و درست کار می کنه پایمال بشه.
در مورد اولین نرم افزار متن باز فکر می کنم یه مشکل توی ترجمه باشه !!
این نرم افزار یک فریم ورک هست. و تا جایی که حداقل بنده می دونم اولین فریم ورک ایرانی.
مطمئن هستم بزودی و طی یکی دو هفته آینده با انتشار رسمی این فریم ورک وضعیت مشخص بشه و ابهامات موجود رفع بشه.
سعی خواهم کرد با مطرح کردن بحث این نرافزار در انجمن برنامه نویسان پایتون ایران و با کمک دوستان در توسعه این فریم ورک کمکی هرچند کوچک داشته باشیم.

Mehdi Asgari
یک شنبه 02 اسفند 1388, 12:35 عصر
دوستان کسی خبر بیشتر از سرنوشت این پروژه داره ؟
من در الکامپ امسال با یکی از توسعه گران این فریم ورک ملاقاتی کردم و بعدا بهشون ایمیل هم زدم که فعلا جوابی نگرفتم!
به سایتشون هم سر زدم ولی از اون موقع چیزی آپدیت نشده و دانلود هم هنوز آماده نیست و بلاگشون هم فعلا Under Construction هست

Mohammadrezag
پنج شنبه 05 فروردین 1389, 07:10 صبح
من فقط مي گم كه ما ايرانيا دو تا مشكل داريم كه برگرفته از يه مشكله ،
نمي خوايم كم بياريم
1 - همه جا ادعامون مي شه
2 - دوست داريم اظهار نظر الكي كنيم كه بگيم آره ما از همه جا همه چي بلديم

بابا اشكالي كه نداره بياي بگي اصلا اين چي هست و اگه هم سر در نمي آري اصلا اظهار نظر نكن

نصف اينايي كه مطلب نوشتن نمي دونن فرق فريمورك و نرم افزار چيه
همچينم قاطع انتقاد مي كنن ...

در مورد خبر بد خبر گذاري هاي بي سواد با زيكست با منتقدين موافقم

و در آخر قابل توجه اونايي كه انتقاداي تند و بي اساس كردن http://wiki.python.org/moin/WebFrameworks

من از همين تيريبون استفاده مي كنم و از اين گروه تشكر مي كنم ...
انشالله در راهتون مستدام باشيد

masoud_pnu
پنج شنبه 05 فروردین 1389, 13:41 عصر
باسلام به دوستان.من تمام نوشته ها رو خوندم.اول روي صحبتم با بعضي از دوستانه كه واقعا ديگه كارو از انتقاد گذروندن و به شمشير زدن رسوندن.دوستان حتي اگه اين
پروژه خيلي هم آماتور باشه، آيا اين طرز برخورد واقعا درسته؟ شما موقع ثبت نام در سايت اساس نامه رو نخوندين اگه من نوعي كه واقعا مبتدي ام، سوالي داشته باشم كه خيلي مبتدي باشه و
به قاموس دوستان بر بخوره، ديگه سايت و انجمن به چه درد ميخوره؟ شما كه اينقدر ادعا داريد، پس چرا ايران با وجود شماها رتبه هيچم صنعت نرم افزار رو در دنيا نداره؟
حالا شب تا صبح بشينيد هي نرم افزار حسابداري بنويسيد.به چه دردي ميخوره(بابا والله مرديم اينقدر برنامه حسابداري ديديم) اگه واقعا اينكاره ايد يه برنامه گرافيكي تو مايه هاي
فتو شاپ يا كورل بنويسيد تا ببينيم چه كاره ايد.
همه ما در اقيانوس علم قطره كه چه عرض كنم ،مولكول هم نيستيم.يه استاد داشتيم كه سايت CMU (دانشگاه كارنگي ملون) رو به ما معرفي كرد كه سر بزنيم.ميگفت اولين
خوبي اين سايت اينه كه تازه ميفهميد كه هيچي بلد نيستيد.
دوستان در تمام علوم دست روي دست زياده.پس لزومي نداره كه كار ديگران رو تحقير كنيم و آيه ياس بخونيم. البته من خودم هم با غلو و بزرگ كردن هر مساله اي به شدت
مخالفم. اما با تخريب و تحقير هم به همون اندازه مخالفم.
اما روي ديگر صحبتم با شما xpress عزيز است كه به عنوان نماينده اين پروژه در اين تالار هستيد.دوست عزيز، هيچكس تا حالا پروژه شما( حالا يا فريم ورك يا نرم افزار)را
نديده. در سايت شما هم تا آنجا كه من ديدم،فقط به سازگاري آن با پلتفرم ها و سيستم عاملهاي مختلف اشاره كرده ايد.حالا چطور انتظار داريد بتوان درمورد آن اظهار نظر كرد.
در جاي ديگر گفته بوديد كه خبر نگاران در مورد پروژه شما اين اطلاعات را داده اند.خب برادر من وقتي شما سايت ميزني بعد در مورد چيزي كه هيچ كس آن را نديده و اطلاعي در
مورد آن ندارد، توضيح ميدي، منم باشم هرچي تو ذهنم بياد مينويسم(چو نديدند حقيقت ره افسانه زدند).:تشویق:
گفته بوديد كه پروژه شما open source هست. چرا مثل لينوس توروالدز يك نسخه از اون رو تو اينترنت نميذاريد تا همه بتونن توسعه اش بدن و در موردش اظهار نظر كنن.
در آخر هم شما براي پروژه ات نبايد از همون اول انتظار داشته باشي فرش قرمز پهن كنن و بخشي از بودجه رو براي توسعه اش اختصاص بدن( روال بر اينه)
به هر حال انشااله كه موفق باشيد. حتي اگه پروژه به پايان هم نرسه، همين تلاش شما كه حداقل دنبالش رفتين و فقط حرف نزدين ستودنيه.
ببخشيد كه سرتون رو درد آوردم.
ممنون

alin30
شنبه 07 فروردین 1389, 12:07 عصر
در مورد نرم افزار XPRESS باعت بسی خوشحالی و امیده که ایرانیهای عزیز ساخنتشون اما بهتره خود ایرانیها انتقادش بکنن شاید یکی از آدم های اون ور استفاده کردن و ایراد گرفتن اونوقت میگن ایرانی ها برنامه که نمیسازن هیچ 100 سال یه بارم که میسازن پر از مشکله این واقعیت که همه میدونن پس دوستان با هم کمک کنیم تا بتونیم تو جهان حرفی برا گفتن داشته باشیم انتقاد باید باشه منتقد شونده هم باید از انتقاد کننده تشکر بکنه و پاسخش رو گیرا و محکم بده
بازم از همتون ممنونم که وقتتونو دادین تا این پست منو یه نگاهی کنین

taknegaar
یک شنبه 08 فروردین 1389, 00:06 صبح
ما ایرانی جماعت فقط عادت کردیم غر بزنیم !
حالا بد یا خوب یکی کاری کرده،
خیلی ها ندیده به دنبال اظهار وجودند !

حالا بعضی ها بدون دلیل
میرن آشغال هایی رو که غیر ایرانی ها نوشتند و هزار تا سوراخ هم داره نصب میکنن و کلی هم حال میکنن،
ولی انصافا به غیر از چند مورد اکثرشون واقعا مستحق آشغال هستند.
در ضمن اکثرشون کپی هم هستند و در اونها خلاقیتی دیده نمیشه.

گیر الکی ندیم،
توهم و تعصب رو بزاریم کنار و
فقط در مورد چیزی که اطلاع درستی داریم اظهار نظر کنیم
تا انتقادهامون سازنده و دلگرم کننده باشه.
خودتون که کاری نمیکنید!
دیگران رو پشیمون نکنید.

babak_delphi
چهارشنبه 11 فروردین 1389, 17:30 عصر
به نظر من بهتره اول فکری به حال کپی رایت بشه بعد اپن سورس