PDA

View Full Version : اتصال به MySql در C#



jas1387
شنبه 23 آبان 1388, 22:39 عصر
با عرض سلام خدمت دوستان

من می خواهم یه برنامه ای بنویسم که اطلاعات روی سرور linux که درون دیتابیس mysql قرار دارد را درون برنامه ای که من می خواهم تحت ویندوز بنویسم قرار دهد و با دکمه update اطلاعات به روز شود حال چند سوال دارم
1. باید از چه کانکشنی استفاده کنم
2. باید دیتابس application من هم Mysql باشد ؟
3.لطفا اگر چیزی به نظرتان می رسد که می تواند به من کمک کند مرا راهنمایی کنید

با تشکر

behzadk
یک شنبه 24 آبان 1388, 00:30 صبح
http://www.connectionstrings.com/mysql

jas1387
یک شنبه 24 آبان 1388, 11:12 صبح
با سلام خدمت دوستان

لطفا به سوال دوم و سوم من هم پاسخ بدهید .

راستی این کانش به همین صورت است یا این مخفف شده و uid ، pwd چیست ؟
و آیا باید برایserver مقدار ip را قرار داد یا نام سایت یا چیز دیگری ؟



Server=myServerAddress;Port=1234;Database=myDataBa se;Uid=myUsername;Pwd=myPassword;

jas1387
سه شنبه 26 آبان 1388, 16:14 عصر
با سلام

من همه آیتم های کانکشن را مقدار دهی کردم ولی باز خطای زیر را می دهد ، دلیلش چیست ؟

http://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=32c0b24205&view=att&th=12502023ecc17af3&attid=0.1&disp=inline&realattid=f_g24lt2ib0&zw

بازم ممنون

jas1387
سه شنبه 26 آبان 1388, 19:17 عصر
بازم سلام

کسی نیست به من جواب بدهد ؟

اَرژنگ
چهارشنبه 27 آبان 1388, 03:32 صبح
بازم سلام

کسی نیست به من جواب بدهد ؟
۱.پروژه را بفرست.
۲.چرا از Sql Server Express استفاده نمیکنید؟

jas1387
چهارشنبه 27 آبان 1388, 10:01 صبح
۲.چرا از Sql Server Express استفاده نمیکنید؟

دیتابیس روی سرور mySql است و تا انجایی که من می دانم نمی توان به غیر mysql در سرور استفاده کرد

۱
.پروژه را بفرست.من کار خاصی انجام ندادم فقط یک کانکشن زدم به سرور و رکوردهای یه جدول را به datagridview ام بایند کردم ، ولی اگر لازم می دانید پروژه را بفرستم ؟


در ضمن من این برنامه را در localhost اجرا کردم و جواب گرفتم ولی در سرور (سایت) با error بالا روبرو شدم !!!!

اَرژنگ
چهارشنبه 27 آبان 1388, 11:02 صبح
دیتابیس روی سرور mySql است و تا انجایی که من می دانم نمی توان به غیر mysql در سرور استفاده کرد

۱من کار خاصی انجام ندادم فقط یک کانکشن زدم به سرور و رکوردهای یه جدول را به datagridview ام بایند کردم ، ولی اگر لازم می دانید پروژه را بفرستم ؟


در ضمن من این برنامه را در localhost اجرا کردم و جواب گرفتم ولی در سرور (سایت) با error بالا روبرو شدم !!!!
در بالا من ارواری نمیبینم، ایمج نشان داده نمیشه.

jas1387
چهارشنبه 27 آبان 1388, 11:34 صبح
سلام دوست عزیز





http://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=32c0b24205&view=att&th=12502023ecc17af3&attid=0.1&disp=inline&realattid=f_g24lt2ib0&zw




در بالا من ارواری نمیبینم، ایمج نشان داده نمیشه.

منظورم تصویر تایپک بالایی بود ( ببخشید )

jas1387
چهارشنبه 27 آبان 1388, 12:11 عصر
من قبلا تصویر Error را آپلود کردم و در تایپک قرار دادم ولی ظاهرا شما نمی توانستید ببنید

امیدوارم با توجه به تصویر Error زیر بتوانید به من کمک کنید ( ممنون )

http://450.ir/upload/img/1001/1095-03-986115i85-auto-56070.jpg

مهدی کرامتی
چهارشنبه 27 آبان 1388, 13:52 عصر
روی هاست تون می بایست در دیتابیس مربوطه در لیست هاست های مجاز برای اتصال به دیتابیس IP خودتون (و یا علامت % به معنای امکان اتصال Remote به دیتابیس برای همه) رو اضافه کنید.

jas1387
چهارشنبه 27 آبان 1388, 20:11 عصر
با سلام

ضمن تشکر از توجه شما


لیست هاست های مجاز برای اتصال به دیتابیس
این لیست در کجا قرار دارد لطفا بیشتر توضیح دهید .

منظور از

IP خودتون چیست ؟

همان IP سایت مربوطه است یا ...

ممنون می شوم اگر کاملتر توضیح بدهید ؟

مهدی کرامتی
چهارشنبه 27 آبان 1388, 20:41 عصر
نرم افزار کنترل پنل هاست تون چیه (cPanel/Plesk یا ...)؟

jas1387
چهارشنبه 27 آبان 1388, 20:59 عصر
cpanel هست .

jas1387
پنج شنبه 28 آبان 1388, 11:12 صبح
سلام

از دوستان کسی نموتنه به من کمک کنه ؟

jas1387
پنج شنبه 28 آبان 1388, 19:36 عصر
با سلام خدمت شما


روی هاست تون می بایست در دیتابیس مربوطه در لیست هاست های مجاز برای اتصال به دیتابیس IP خودتون (و یا علامت % به معنای امکان اتصال Remote به دیتابیس برای همه) رو اضافه کنید.

این کاری شما گفتید من انجام دادم ولی باز همان error را می دهد ، چرا ؟

jome ramezani
سه شنبه 06 مهر 1389, 15:46 عصر
با سلام
من خواستم از کامپیوتری دیگر در شبکه به mysql کانکت گردم خطای زیر را داد

http://barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=57243&stc=1&d=1285670800

ولی از کامپیوتری که در آن mysql نصب است، دیتا را می خواند
کسی می تواند مرا، راهنمایی کند؟

alirayaneh
پنج شنبه 23 تیر 1390, 14:33 عصر
سلام

از دوستان کسی نموتنه به من کمک کنه ؟

دوست عزیز همونطور که
DelphiAssistant (http://barnamenevis.org/member.php?1206-DelphiAssistant)

هم اشاره کردند باید شما آی پی خود را به سرور هاستتون معرفی کنید تا به شما امکان اتصال به صورت remote به دیتا بیس mysql رو بده برای این کار پس از ورود به cpanel هاست خود مسیر زیر رو دنبال کنید

در گروه databases
وارد remote mysql شده سپس سپس آی پی خودتون رو(این ip رو در قسمت Last login from واقع در منوی سمت چپ صحفه اصلی cpanel هم میتونید ببینید) در اون فیلد وارد کنید

با این کار روی سرور یه مجوز برای اتصال به صورت ریموت به برای آی پی خود ایجاد کرده اید