View Full Version : سوال: ورژن html
azv_2008
دوشنبه 25 آبان 1388, 11:58 صبح
سلام
این ورژن HTML یا برنامه های تحت نت که میگن زیاد برای من جا نیوفتاده هست بدین ، مثال میزنم مثلاً در زبان های برنامه نویسی GUI مثل ویژوال بیسیک و ... اگر ورژن رو بالا میبرن یه چیزهایی بهش اضافه میشه که مشهود هست .
اما مثلاً میگن html 5 : تو این HTML من یه سری تگ ها رو بلد هستم و همیشه در Notepad کد نویسی میکنیم آیا در ورژن های جدید تگ اضافه میشه ؟ یا چی هست ؟
همین سئوال رو در زبان های برنامه نویسی PHP و ... هم دارم .
ali.akhbary
دوشنبه 25 آبان 1388, 13:04 عصر
و در آخر ie بی همه چیز هیچ کدوم از اینا رو پشتیبانی نمی کنه !
اولا كه حدودا 80 درصد كاربران از IE استفاده مي كنند. بعد هم چه قدر خشن!
یک لینک مفید برای html 5 :
www.w3schools.com/html5/html5_reference.asp
هميشه استانداردها اجرا نميشن. اينها نمونه ها و تجربياتي از بدترين نوع استاندارد گذاري هستند. چرا كه در حقيقت مي تونيم بگيم كه w3 به وظيفه خودش عمل نكرده و نتونسته استانداردها رو بين شركت ها به اجرا در بياره.
mohsen_Iran
سه شنبه 26 آبان 1388, 10:23 صبح
سلام همانطور که دوست خوبمون گفت در ورژن جدید تگ ها اضافه شدن و همچینین یک سری دستور بسیار مفید به Css اضافه شده و در مورد زبان های برنامه نویسی هم به این صورت می باشد که اولا باید اونها بتوانند از این امکانات جدید استفاده کنند و همچنین پشتیبانی پس حتما اونها هم تغییر میکنند و اینکه یه سری موارد هم به خودشون اضافه میشه.
mohsen_Iran
سه شنبه 26 آبان 1388, 10:24 صبح
راستی اینم بگم که دیگه 80 درصدی برای ie وجود نداره بهترین چیز برای یه طراح وب اینکه تمام مرورگرها از دستورات استاندارد پشتیبانی کنند
ali.akhbary
سه شنبه 26 آبان 1388, 10:53 صبح
http://barnamenevis.org/forum/picture.php?albumid=462&pictureid=1081 (http://barnamenevis.org/forum/picture.php?albumid=462&pictureid=1081)
اين آمار مال سايت Hadith City هست كه از گوگل آناليز گرفتم
رنگ آبي آمار مرورگرهاي IE هست.
البته، بگم كه اين آمار از تاريخ تولد سايت تا حالا هست. ولي خوب به هر حال شماها هم خيلي بي انصافي كرديد.:افسرده:
ولي به هر حال حرف دوستمون صادقه كه گفت بايد جوري بنويسيم كه تو همه مرورگرها جواب بده.:قلب:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.