View Full Version : مشکل در کامپایل کردن برنامه
salman.ba
دوشنبه 25 آبان 1388, 12:57 عصر
من هر برنامه ای که تو visual c++ 6 می نویسم وقتی می خوام کامپایلش کنم یه ارور می ده و برنامه رو کامپایل نمی کنه فکر کنم از توابع کتابخوانه ای باشه ولی نمی تونم درستش کنم اگه راهنماییم کنید ممنون می شم.
لینک دانلود visual c++ 6 رو هم می خواستم.
m.soleimani
دوشنبه 25 آبان 1388, 15:35 عصر
من هر برنامه ای که تو visual C++ 6 می نویسم وقتی می خوام کامپایلش کنم یه ارور می ده و برنامه رو کامپایل نمی کنه فکر کنم از توابع کتابخوانه ای باشه ولی نمی تونم درستش کنم اگه راهنماییم کنید ممنون می شم.
لینک دانلود visual C++ 6 رو هم می خواستم.
کدی را که نوشتین اینجا کپی کنید.
salman.ba
دوشنبه 25 آبان 1388, 16:47 عصر
#include <iostream.h>
#include <conio.h>
int main()
{
int x,y,m;
float ave;
cout<<"enter three number:";
cin>>x>>y>>m;
ave=(float)(x+y+m)/3;
cout<<"ave="<<ave;
getch();
return 0;
}
حامد مصافی
دوشنبه 25 آبان 1388, 17:03 عصر
همیشه باید متذکر این نکته باشم که همراه سوال متن خطای دریافتی را هم ذکر کنید؟
m.soleimani
دوشنبه 25 آبان 1388, 17:48 عصر
#include <iostream.h>
#include <conio.h>
int main()
{
int x,y,m;
float ave;
cin>>x>>y>>m;
ave=(float)(x+y+m)/3;
cout<<"ave="<<ave;
getch();
return 0;
}
#include <iostream>
#include <conio.h>
using namespace std;
int main()
{
int x,y,m;
float ave;
cin>>x>>y>>m;
ave=(float)(x+y+m)/3;
cout<<"ave="<<ave;
getch();
return 0;
}
m.soleimani
دوشنبه 25 آبان 1388, 17:51 عصر
اگر که باز هم به جواب نرسیدی هر خطایی را که اعلام میکنه کپی کن و اینجا بزار موفق باشی.
salman.ba
دوشنبه 25 آبان 1388, 19:05 عصر
اگر که باز هم به جواب نرسیدی هر خطایی را که اعلام میکنه کپی کن و اینجا بزار موفق باشی.
ممنون ولی بازم ارور می ده
--------------------Configuration: 5 - Win32 Debug--------------------
Compiling...
Error spawning cl.exe
5.exe - 1 error(s), 0 warning(s)
m.soleimani
سه شنبه 26 آبان 1388, 13:51 عصر
ممنون ولی بازم ارور می ده
--------------------Configuration: 5 - Win32 Debug--------------------
Compiling...
Error spawning cl.exe
5.exe - 1 error(s), 0 warning(s)
دوست عزیز یه بار دیگه و با یه اسم دیگه این برنامه را درست کن و کامپایل کن چون کد هیچ مشکلی نداره در ضمن بگو از چه کامپایلری استفاده میکنی موفق باشی.
mortezamsp
سه شنبه 26 آبان 1388, 18:14 عصر
من همون کد اول رو کامپایل و ران کردم و مشکلی هم نداشت!
بانوی ایران
پنج شنبه 28 آبان 1388, 10:34 صبح
سلام دوستان
یه سوال من تا حالا ازiostream استفاده نکردم میشه بهم بگید که تعاریفش تو stdio چی میشه مثلا توی همین برنامه که کاربر salam.baنوشتن
بانوی ایران
پنج شنبه 28 آبان 1388, 10:41 صبح
و یه سوال دیگه من از devcpp استفاده میکنم ولی میخوام از visual cاستفاده کنم
کلا بهتره از چه compilerاستفاده کنم؟همین vicual c خوبه؟ ممنون میشم لینکشو بهم بدید
m.soleimani
پنج شنبه 28 آبان 1388, 15:34 عصر
سلام دوستان
یه سوال من تا حالا ازiostream استفاده نکردم میشه بهم بگید که تعاریفش تو stdio چی میشه مثلا توی همین برنامه که کاربر salam.baنوشتن
به جای cout , cin از printf , scanf استفاده کنید
m.soleimani
پنج شنبه 28 آبان 1388, 15:41 عصر
و یه سوال دیگه من از devcpp استفاده میکنم ولی میخوام از visual cاستفاده کنم
کلا بهتره از چه compilerاستفاده کنم؟همین vicual c خوبه؟ ممنون میشم لینکشو بهم بدید
تفاوت خاصی نداره فقط devcpp به صورت بازمتن هست ولی visual c نه, بستگی داره با چه جور محیطهایی راحتتر باشی در کل اگر به سادگی بیشتر برای نوشتن برنامههات نیاز داری محیطهای visual studio بهتر میتونن بهت کمک میکنن ولی باید یادت باشه وقتی یه مدت باهاشون کار کردی دیگه به سختی به خودت اجازه میدی که بری تو notepad یه برنامه را بنویسی چون به ideهای خوشدست عادت کردی.
بانوی ایران
جمعه 29 آبان 1388, 01:01 صبح
تفاوت خاصی نداره فقط devcpp به صورت بازمتن هست ولی visual c نه, بستگی داره با چه جور محیطهایی راحتتر باشی در کل اگر به سادگی بیشتر برای نوشتن برنامههات نیاز داری محیطهای visual studio بهتر میتونن بهت کمک میکنن ولی باید یادت باشه وقتی یه مدت باهاشون کار کردی دیگه به سختی به خودت اجازه میدی که بری تو notepad یه برنامه را بنویسی چون به ideهای خوشدست عادت کردی.
کدومشون به روز تر ÷یشرفته تر و ÷ر مصرف تره؟
m.soleimani
جمعه 29 آبان 1388, 14:34 عصر
کدومشون به روز تر ÷یشرفته تر و ÷ر مصرف تره؟
دوست عزیز شما از هر کدومش که استفاده کنی در حد کد نویسی استاندارد تفاوت خاصی برات نخواهد داشت ولی اگر با یک محیط خودت را محدود نکنی برای کار آینده هیچ مشکلی پیدا نخواهی کرد چون ممکنه یه شرکت بگه ما فقط از کامپایلرهای مختص یه کمپانی استفاده میکنیم و شرکت دیگه محصولات دیگه را محور قرار بده و اینکه یاد گرفتن تفاوتهای زیادی نیست و خیلی راحت میتونی با همه این محیطها آشنا بشی ولی از نظر پیشرفت visual studio به خاطر شرکت سازندش مایکروسافت بسیار قدرتمند داره پیش میره موفق باشی.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.