View Full Version : پیدا کردن تمام آبجکت های یک برنامه دیگر
devil00x
دوشنبه 25 آبان 1388, 17:33 عصر
با سلام خدمت تمامی دوستان.
من میخوام تمامی آبجکت هایی که یک برنامه در حال اجرا داره مثل EDIT, LABEL,STATUSBAR,COMBOBOX و خلاصه تمامی اجزاش رو بدست بیارم و مقدایرشون رو هم داشته باشم.
هندل این فرم یا برنامه رو هم دارم .
اما نمی دونم با این هندل چطور می تونم اجزاش رو بدست بایرم.
خیلی فوری لطفا کمک کنید.
vcldeveloper
دوشنبه 25 آبان 1388, 19:59 عصر
EnumChildWindow
devil00x
شنبه 30 آبان 1388, 22:06 عصر
سلام آقا من نتونستم تمام آبجکت های این برنامه رو بخونم
یه سری label داره که من میخوام اونا رو بخونم اما متاسفانه موفق به خوندنش نمیشم.
اگه راهی به نظرتون میرسه لطفا راهنمایی کنید.
vcldeveloper
یک شنبه 01 آذر 1388, 03:42 صبح
سلام آقا من نتونستم تمام آبجکت های این برنامه رو بخونم
همه کنترل ها Handle ندارند. بعضی از کنترل ها توسط پنجره والدشان رسم میشند. Label هم یکی از آنها ست.
devil00x
دوشنبه 02 آذر 1388, 18:09 عصر
خوب حالا من میخوام مقدار یکی از این label ها رو بخونم باید چیکار کنم .
لطفا راهنمایی کنین!
ممنونم.
vcldeveloper
دوشنبه 02 آذر 1388, 22:21 عصر
خوب حالا من میخوام مقدار یکی از این label ها رو بخونم باید چیکار کنم .
راه حل استاندارد و مشخصی نداره. در واقع از نظر ویندوز اصلا اون کنترل Label وجود خارجی نداره، پس با استفاده از توابع API ویندوز نمی تونید به متن آن دسترسی پیدا کنید؛ یا باید خودتان قادر باشید فضای حافظه آن Process را بخوانید، و محل ذخیره سازی آن کنترل در حافظه آن Process را پیدا کنید، و متن آن را بخوانید، که کار پیچیده ایی هست، و شما باید علاوه بر گذر از موانع حفاظتی ویندوز، با کامپایلر تولید کننده آن برنامه، و ساختار حافظه آن کاملا آشنا باشید، یا خودِ آن برنامه باید مکانیزمی برای برگشت دادن آن متن به شما ارائه کنه.
alinikaein
دوشنبه 02 آذر 1388, 23:47 عصر
راه حل استاندارد و مشخصی نداره. در واقع از نظر ویندوز اصلا اون کنترل Label وجود خارجی نداره، پس با استفاده از توابع API ویندوز نمی تونید به متن آن دسترسی پیدا کنید؛ یا باید خودتان قادر باشید فضای حافظه آن Process را بخوانید، و محل ذخیره سازی آن کنترل در حافظه آن Process را پیدا کنید، و متن آن را بخوانید، که کار پیچیده ایی هست، و شما باید علاوه بر گذر از موانع حفاظتی ویندوز، با کامپایلر تولید کننده آن برنامه، و ساختار حافظه آن کاملا آشنا باشید، یا خودِ آن برنامه باید مکانیزمی برای برگشت دادن آن متن به شما ارائه کنه.
علاوه بر صحبتهاي جناب كشاورز، همچنين ميتونيد از روشهاي OCR استفاده كنيد.
devil00x
چهارشنبه 04 آذر 1388, 17:12 عصر
آقا یکی لطفا بگه من چه راه حلی دارم اگه فکر میکنید میشه از رو خونه های حافظه پیدا کرد لطفا بگید چجوری که من اینکار رو انجام بدم.
لطفا تابعی ، کامپوننتی ، API بالاخره حتما راهی داره!!!!!!!!!!!!
devil00x
پنج شنبه 05 آذر 1388, 21:31 عصر
آقای کشاورز آینی که گفتید
: "فضای حافظه آن Process را بخوانید، و محل ذخیره سازی آن کنترل در حافظه آن Process را پیدا کنید، و متن آن را بخوانید"
میشه بیشتر در موردش توضیح بدید که چطور میشه اینکار رو کرد؟
devil00x
پنج شنبه 05 آذر 1388, 21:42 عصر
من دو تا برنامه نوشتم هم تو دلفی و هم تو سی شارپ و تو فرمشون Label گذاشتم اما خیلی راحت تونستم مقدارشون رو بخونم .
اما تو این برنامه که مد نظرم هست نمی تونم اینکار رو انجام بدم.
devil00x
یک شنبه 08 آذر 1388, 16:36 عصر
کسی نمی تونه کمک برسونه......
من احتیاج ضروری به کمک دارم.....
devil00x
پنج شنبه 19 آذر 1388, 22:21 عصر
من هنوز جواب سوالم و نگرفتم اگه کسی می تونه لطفا یاری کنه!؟>؟!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.