ورود

View Full Version : درباره شبیه سازی select کردن چند Object

iamehsan56
چهارشنبه 27 آبان 1388, 13:36 عصر
سلام
من تو یه برنامه مثل پایین یه سری Object رو run time می سازم . می خوام یه تعدادی از اونا رو select کنم تا بعدش بتونم واسه حرکت دادنشون و یا copy , paste کردن ازشون استفاده کنم .
شما چه راهی رو پیشنهاد می کنید .
یک این که چطور چند تاشون رو select کنم
بعد این که چطوری مثل پایین وقتی Select شدن معلوم باشه .اینجا یه کادر افتاده دور button .

ممنون می شم راهنماییم کنید

http://barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=39976&stc=1&d=1258540634

khorsandreza
پنج شنبه 28 آبان 1388, 11:56 صبح
سلام
من تو یه برنامه مثل پایین یه سری Object رو run time می سازم . می خوام یه تعدادی از اونا رو select کنم تا بعدش بتونم واسه حرکت دادنشون و یا copy , paste کردن ازشون استفاده کنم .
شما چه راهی رو پیشنهاد می کنید .
یک این که چطور چند تاشون رو select کنم
بعد این که چطوری مثل پایین وقتی Select شدن معلوم باشه .اینجا یه کادر افتاده دور button .

ممنون می شم راهنماییم کنید

http://barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=39976&stc=1&d=1258540634
سلام من یک کامپنوننت دارم رایگان از یک سایت روسی دریافت کردم (سورس است) وقتی این کام÷وننت را داخل فرم قرار بدم و و با اکتیو کرد همین کامپوننت میتوان کنترل ها جابجا و یا بزرگ و کوچک کرد نمیدانم مجاز هستم روی سایت قرار بدم اگر دوستان راهنمائی کنند در تایپک بعد ارسال کنم

Mahmood_M
پنج شنبه 28 آبان 1388, 13:02 عصر
در سایت About یک نمونه در این زمینه وجود داره ... (http://delphi.about.com/b/2009/04/03/how-to-move-and-resize-controls-at-run-time.htm)

سلام من یک کامپنوننت دارم رایگان از یک سایت روسی دریافت کردم (سورس است) وقتی این کام÷وننت را داخل فرم قرار بدم و و با اکتیو کرد همین کامپوننت میتوان کنترل ها جابجا و یا بزرگ و کوچک کرد نمیدانم مجاز هستم روی سایت قرار بدم اگر دوستان راهنمائی کنند در تایپک بعد ارسال کنم
اگر رایگان و Open Source هست می تونید قرار بدید ...
اگر هم نیست ، لطفا اسمش رو بگید شاید بشه گیر آورد ...

موفق باشید ...

khorsandreza
پنج شنبه 28 آبان 1388, 14:04 عصر
سلام
چون رایگان و سورس بود ارسال کردم
فارسی بودن دمو خودم انجام داد منظورمربوط به شرکتهای ایرانی نیست

iamehsan56
دوشنبه 02 آذر 1388, 10:52 صبح
خیلی ممنون دوست عزیز
من کامپوننت رو نصب کردم . و دموش رو اجرا کردم از تو دلفی . اما یه مشکلی که داره اینه که وقتی روی هر object می ری مثل یه box می شینه روش . مثل زیر
http://barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=40210&stc=1&d=1258962726
اما توفایل exe ای که فرستادین اینجوری نیست . این رو چطوری می شه تنظیم کرد .

http://barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=40211&stc=1&d=1258962726
از طرفی اگه بخوام چند تا object رو select کنم باید چه کار کنم ؟

ممنون باز هم

khorsandreza
دوشنبه 02 آذر 1388, 19:42 عصر
سورس دمو را ارسال کردم نگاه کنید کام÷وننت رانصب نکردم ولی ایتمی داره که میتونن کنترل کنید کدام یک از اشیا باید تغییر ÷یدا کنند
برای انتخاب کردن چند شی با هم کلید شیفت را بگیرید (تقریبا شبیه کار با دلفی)

benyaminrahimi
دوشنبه 02 آذر 1388, 19:50 عصر
پیشنهاد می کنم از layout control دولاپر اکسپرس استفاده کنید

iamehsan56
دوشنبه 02 آذر 1388, 21:27 عصر
من از روی سورس برنامه رو اجرا کردم .
اما چیزی پیدا نکردم که باهاش بشه این کارو کرد که وقتی object رو انتخاب می کنی شکل object ناپدید نشه
اما درباره استفاده از shift : من امتحان کردم اما کار نکرد

در ضمن می شه درباره
layout control دولاپر اکسپرس
بیشتر توضیح بدین که چیه ؟

khorsandreza
دوشنبه 02 آذر 1388, 22:26 عصر
من قبلا از در یک برنامه بزرگ کاربردی استفاده کردم امشب جستجو میکنم و ان قسمت را در تایپیک قرار میدم .
من با این کامپوننت مشخصات اشیا را داخل دیتا بس قرار میدادم و نسبت به کاربر استفاده کننده ایتم ها جابجا و یا پنهان و غیر فعال میکردم
تذکر :توضیحات کامل هم ان موقع مینویسم

iamehsan56
سه شنبه 03 آذر 1388, 17:21 عصر
سلام دوست عزیز
من هنوز منتظر هستم . ممنون می شم

iamehsan56
چهارشنبه 04 آذر 1388, 10:53 صبح
من قبلا از در یک برنامه بزرگ کاربردی استفاده کردم امشب جستجو میکنم و ان قسمت را در تایپیک قرار میدم .
من با این کامپوننت مشخصات اشیا را داخل دیتا بس قرار میدادم و نسبت به کاربر استفاده کننده ایتم ها جابجا و یا پنهان و غیر فعال میکردم
تذکر :توضیحات کامل هم ان موقع مینویسم

منظورتون اینه که همینجا قرار می دین یا تاپیک خاصی مد نظرتونه ؟

khorsandreza
جمعه 06 آذر 1388, 15:13 عصر
ببخشید دیر شد
مسافرت بودم؟
فایل اصلی را پیوست کردم
نگاه کنید اگه سوالی بود در خدمتم

iamehsan56
یک شنبه 08 آذر 1388, 17:01 عصر
راستش من نمی تونم بازش کنم چون انگار چیزایی توش هست که من ندارم مثل این (TRZBorder)
می شه فایل پروژه رو بفرستین . این فقط یه فرمه با فایل پاسکالش

khorsandreza
یک شنبه 08 آذر 1388, 19:06 عصر
راستش من نمی تونم بازش کنم چون انگار چیزایی توش هست که من ندارم مثل این (TRZBorder)
می شه فایل پروژه رو بفرستین . این فقط یه فرمه با فایل پاسکالش

کامپوننت Raize نصب کن و یا موقع باز کردن بگو انهرا نادیده بگیره بیشتر بخاطر سورس کدش ارسال کردم
من در دیتا بیس یک جدول ایجاد کردم که مختصات شی را نگه مدارم و موقع جابجائی اشیائی نسبت به موقعیتش ذخیره میکنم وقتی فرم نمایش داده میشه (on show) اشیا را در محل تنظیم شده قبلی ذخیره میکنم

iamehsan56
سه شنبه 10 آذر 1388, 08:25 صبح
ممنون از برنامه تون . من نتونستم توش چیزی پیدا کنم . اون کامپوننت رو هم نداشتم که نصب کنم .
من یه سوال ساده دارم
من یه برنامه خیلی ساده باهاش نوشتم .
می ذارمش اینجا . فقط نمی دونم چه کار کنم وقتی روی یه object کلیک کی می کنم قیافه خود object نره زیر اون box
لطفا یه نگاهی بهش بکنید
ممنون می شم

iamehsan56
دوشنبه 16 آذر 1388, 08:00 صبح
دوست عزیز کمک لطفا . به هیچ صراطی مستقیم نیست . اگه شماا این کارو کردی لطفا راهنمایی بفرمایید
ممنون

khorsandreza
دوشنبه 16 آذر 1388, 12:28 عصر
دوست عزیز کمک لطفا . به هیچ صراطی مستقیم نیست . اگه شماا این کارو کردی لطفا راهنمایی بفرمایید
ممنون
سلام :
سورس کامل را به همراه یک مثال برایتان ارسال میکنم البته فردا. جون تبریز و و ان برنامه در تهران هست .
ببخشید دیر متوجه شدم

Felony
دوشنبه 16 آذر 1388, 23:18 عصر
داشتم دنبال این قسمت مشکل ساز تو سورس کامپوننت میگشتم که دیگه داشت حوصلم سر میرفت و میخواستم بی خیال شم که یهو به ذهنم رسید که حتما این شئ سفید داره با خصیصه ی Canvas روی کنترل جاری رسم میشه ، Canvas رو تو سورس سرچ کردم و دیدم بله همینطوره ...

سورس کامپوننت رو باز کن ، تو خط 200 کد زیر رو میبینی :

canvas.brush.style := bsSolid;// bsClear;

مقدار bsSolid رو پاک کن و جاش bsClear رو بنویس تا دیگه موقع جا به جا کردن کنترل ها سفید نشن و خود کنترل نمایش داده بشه .

canvas.brush.style := bsClear;

* برای دوستانی که شاید ندونن چه طور سورس رو باز کنن ، راحت ترین راه برای باز کردن سورس این هست که تو همون دلفی بری تو قسمت uses ، کلید Ctrl رو پایین نگه دارید و روی یونیت مورد نظر ( SizerControl ) کلیک کنی .

موفق باشید .