ورود

View Full Version : کریستال ریپورت

arashactive
چهارشنبه 27 آبان 1388, 17:37 عصر
با سلام
من چند تا سوال داشتم !؟
1- تو نرم افزاری که من دارم تولید می کنم به دلیل اهدافش ثبت رکورد در سیستم خیلی زیاده و من می خوام بدون ارتباط بر قرار کردن به دیتابیس ( به طور مثال فرم فاکتور ) تمامی مواردی که در فرم فاکتور نشان داده می شه رو از همون فرم به کریستال ریپورت ارسال کنم !
آیا این امکان پذیر می باشد ؟
در صورتی که امکان پذیر است که می دانم برای text مشکلی نداره ، آیا ارسال دیتاگرید هم می توان به این شکل ارسال کرد ؟ اگر می شود کدش چیه ؟

2- دوستان در بیشتر موارد آموزشی کریستال ، اموزش به صورت wizard می باشد حال سوال اینجاست من اگر بخواهم با کد نویسی به دیتابیس اتصال برقرار کنم و همچون فرم فاکتور از چندین جدول اطلاعات را واکشی کنم و روی فیلد هایی که خوانده می شود تغییراتی انجام دهم ( به طور مثال فیلد 1 به طور Int دریافت می شود که هر کدام از اعداد موردی را مشخص می کند ) این به چه طریق می تواند باشد ؟ بدون استفاده از دیتاست !

3 0 در نهایت قبل از تشکر کردن آیا کدی کامل از همچین ارتباطی کسی از دوستان داره لینکش را قرار بده تا بتوانیم با دیدن این کد یا داکیومنت به طریق کد نویسی تمام فعالیت هایی که روی خود فرم های نمایشی انجام می دهیم را در کریستال پیاده کرده و نمایش بدهیم

در نهایت من با c# و sql در حال کد نویسی هستم

با تشکز از همه دوستان