View Full Version : سوال: پرينتر و شبكه محلي
singel
چهارشنبه 27 آبان 1388, 22:29 عصر
سلام عزيزان
چطوري ميشه پرينتر رو در شبكه تنظيم كرد كه كاربر ارشد هميشه در اول صف قرار گيرد
:متفکر:
Beyondsoft
چهارشنبه 27 آبان 1388, 23:22 عصر
سلام دوست عزیز !
شما باید پرینتر را 2 بار به اشتراک بگذارید.
سپس در قسمت propertise رفته و در قسمت advance و در قسمت piority یک عدد وارد می کنیم :
یکی را برابر مثلا 1 قرار بده برای کاربر ارشد و دیگری را 99 قرار بده برای سایر کاربران
سپس در قسمت security رفته و به اولی تنها اجازه دسترسی به کاربر ارشد را داده و در security آن یکی اجازه تنها به سایر کاربران بده ...
دوست عزیز این روشی صحیح، تست شده و کاملاً عملی می باشد، در صورت ابهام بنده در خدمت شما هستم !
nima_8m
چهارشنبه 27 آبان 1388, 23:49 عصر
پرینتر 2بار به اشتراک میزاریم یعنی چی ؟چطوری
Beyondsoft
پنج شنبه 28 آبان 1388, 10:17 صبح
پرینتر 2بار به اشتراک میزاریم یعنی چی ؟چطوری
یعنی یک پرینتر را به 2 اسم مثلاً myhp1 , myhp2 نصب مرده و هر 2 را share می کنید !
در واقع myhp1 , myhp2 هر 2 به یکی چاپگر فیزیکی متصل هستند !
singel
پنج شنبه 28 آبان 1388, 11:17 صبح
با تشكر از راهنماييتون امتحان كردم خيلي خوب بود
يك سوال ديگه من شنيدم توي ويندوز ايكس پي فقط تا ده كاربر بطور همزمان ميتونن از پرينتر استفاده كنن
ايا درسته ؟
Beyondsoft
پنج شنبه 28 آبان 1388, 12:08 عصر
با تشكر از راهنماييتون امتحان كردم خيلي خوب بود
يك سوال ديگه من شنيدم توي ويندوز ايكس پي فقط تا ده كاربر بطور همزمان ميتونن از پرينتر استفاده كنن
ايا درسته ؟
کلاً در ویندوز xp اگر pro باشد نهایت 10 کانکشن همزمان امکان پذیر است و اگر ویندوز xp شما home باشد این مقدار به 5 کاهش می یاید !
پس چه printer به اشتراک گذاشته شده باشد چه هر رسانه دیگری در بستر شبکه باشد این تعداد بیشتر مجاز نمی باشد .
به هر حال منطقی هم هست !
شما در نظر داشته باشید xp سیستم عامل خانگی است برای این کار شما باید windows server نصب کنید !
singel
پنج شنبه 28 آبان 1388, 12:38 عصر
ممنون دوست عزيز
اخرين سوال هم بپرسم
ايا ميشه وقتي در حال پرينت گرفتن در يك صف هستيم تعداد صفحات كم در اول صف قرار گيرند
Beyondsoft
پنج شنبه 28 آبان 1388, 13:26 عصر
تا آنجایی که من اطلاع دارم چنین امکانی وجود ندارد !
نه در هیچ یک از کتاب های ماکروسافت مطرح شده است و نه چنین سئوالی را مسابقات کشوری و جهانی دیده ام!
singel
پنج شنبه 28 آبان 1388, 19:44 عصر
دوست عزيز
Beyondsoft (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=10768)
خيلي از مطالبتون استفاده كردم اميدورام موفق باشيد
nima_8m
شنبه 30 آبان 1388, 02:32 صبح
ممنون دوست عزيز
اخرين سوال هم بپرسم
ايا ميشه وقتي در حال پرينت گرفتن در يك صف هستيم تعداد صفحات كم در اول صف قرار گيرند
با سلام
این موضوع دیگه به مدیریت سیستم عامل بر میگرده پرینت برای سیستم یک جاب محسوب میشه و مدیریت این جاب به عهده cpu هستش که تعیین میکنه چه جابی زودتر باید انجام شه اگه به این موضوع علاقه داری در باره الگوریتمهای زمانبندی cpu جستجو کن fifo,lifo,sjf و از جمله این الگوریتمها می باشند.
جاب های یک سیستم و (ویندوز) میتونی با زدن کلیدهای ctrl+alt+del ببینی تب processes
nima_8m
شنبه 30 آبان 1388, 02:37 صبح
یه سوال هم من داشتم چطوری برای کاربرا تو شبکه محدودیت پرینت اعمال کنیم مثلا برای هر کاربر فقط 20 تا پرینت؟
singel
شنبه 30 آبان 1388, 21:07 عصر
ايا منظورتون اينه كه هر كاربر فقط بتونه 20 برگ پرينت بگيره
در چه محدوده اي ( روز - ماه ) البته اينهايي كه ميگم جهت روشن تر شدن صورت مسئله مي باشد
nima_8m
شنبه 30 آبان 1388, 23:38 عصر
سلام
این خوبه که بتونم در یک روز و ماه به قول شما این محدودیت و ایجاد کنم
اما اصل سوال اینطوری که هر کاربر مثلا دانشگاه به من اجازه پرینت 50 برگ مجانی تو طول ترم رو میده این محدودیت و چطوری اعمال کرده؟البته من راه فرار و بلدم خیلیم اسونه! ولی انجام کار مهمه که تو شبکه خودم اینو اعمال کنم ممنونم.
singel
یک شنبه 01 آذر 1388, 18:41 عصر
سلام خيلي جالبه من تا حالا به اين روش بر نخوردم اما اگه به اين اسوني كه ميگيد ......
البته من راه فرار و بلدم خیلیم اسونه! .
باشه ، راه مطمئني نيست !
Beyondsoft
دوشنبه 02 آذر 1388, 00:13 صبح
سلام دوستان !
یعنی این سئوال انقدر هیجان انگیز است که 4-5 پست به خاطرش زدید ؟
به هرحال دوستا ویندوز همچنین قابلیتی ندارد. و اجازه محدود کردن تعداد صفحات پرینت را نمی دهد !
اما شما دوست گرامی که گفتید در دانشگاه شما چنین کاری انجام داده اند! بله انجام شدنی است، اما به وسیله نرم افزار های جانبی.
که طبق معمول این نرم افزار ها یکی دو تا نیستند و بسیارند و خوب و بد دارند و گران و ارزان !
به هرحال از بهترین آن ها می توان به Netop PrintLimit Pro اشاره کرد. که این کار را به راحتی امکان پذیر کرده و اجازه هم نمی دهد کسی به راحتی خوردن آب آن را دور بزند.
می توانید به سایت رسمی این شرکت رفته و نسخه tiral را دریافت کنید:
http://www.netop.com/products/administration/printlimit-pro.htm
nima_8m
پنج شنبه 05 آذر 1388, 00:10 صبح
سلام
من از سرور دانشگاه خبر ندارم و نمیدونم چی نصب کردن که به هر کاربر اجازه تعداد محدود پرینت میدن اما من اجازه 50 برگ داشتم اما در طول پرینت متوجه شدم که اگه یک صفحه رو مستقیم به پرینتر بفرستی از اعتبارت کم نمیکنه اما اگه از منوی فایل پرینت و انتخاب کنی و بگی مثلا صفحات 3-15 پرینت بگیر از حسابت کم میکنه !
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.