View Full Version : سوال: نیاز به یک تالار
smile17
پنج شنبه 28 آبان 1388, 10:46 صبح
سلام
من نگاهی به تالارها و زیربخش های موجود انداختم.با توجه به این تقسیم بندی اگر کسی سوالی در مورد مثلا ویندوز 7 یا مسایل مربوط به اون داشته باشه یا مثلا با مشکلی جدید در مورد همین سیستم عامل برخورد کرده باشه تو کدوم تالار می تونه این موضوع رو مطرح کنه؟
با توجه به این تقسیم بندی هیچ جایی برای این قبیل سوالات در نظر گرفته نشده
بنده به مشکلی در ویندوز 7 برخورد کردم ولی هیچ تالاری رو برای پرسیدن سوالم مناسب ندیدم
لطفا در این مورد راهنمایی نمایید
با سپاس
Felony
پنج شنبه 28 آبان 1388, 11:14 صبح
این سایت با توجه به اسمش معلوم هست که فقط مباحث مربوط به برنامه نویسی درش جا دارند و نه مباحث مربوط به مشکلات سیستم عامل .
alinaghiha
پنج شنبه 28 آبان 1388, 11:19 صبح
من با دوست عزيز smile17 موافقم مشكلات ويندوز 7 داخل يك تالار باشه بهتره
اونوت دوستاني كه با ويندوز 7 برنامه نويسي مي كنند مي تونند جستجوي خودشون را داخل ويندوز 7 انجام بدن من تا حالا كلي مشكل تو ويندوز 7 داشتمكه اكثرا واسه امنيت ديتا بيس SQL2000بوده نه مشكل ويندوز 7
vcldeveloper
پنج شنبه 28 آبان 1388, 11:54 صبح
از آنجایی که هر کدام از ابزارها و کامپایلر هایی که در این سایت تالاری دارند را میتوان در ویندوز 7 اجرا کرد، تالار مربوط به ویندوز 7 تبدیل خواهد شد به تالار همه تالارها (!!) چون اگر شما با SQL Server در ویندوز 7 مشکل داشته باشید، یا با Visual Studio، یا با دلفی، یا با هر ابزار دیگه ایی، بجای آنکه مشکل را در تالار همان محصول مطرح کنید، آن را در تالار ویندوز 7 مطرح خواهید کرد.
قاعده کار این هست که اگر از محصولی استفاده می کنید، یا کدی می نویسید که با ویندوز 7 مشکل دارد، آن را در تالار مربوط به همان محصول یا زبان برنامه نویسی مطرح کنید.
alinaghiha
پنج شنبه 28 آبان 1388, 12:09 عصر
ممنون
اما اين پيشنهاد و نظر بنده جهت بهتر شدن جستجو داده شد والا به همين منوال نيز مشكل خاصي وجود ندارد
حركت از ويندوز xp به سمت ويندوز 7 كمي طول خواهد كشيد
در كل بنده از توجه شما به اين موضوع متشكرم
smile17
شنبه 30 آبان 1388, 18:01 عصر
از راهنمایی و توجه همه ی دوستان ممنونم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.