View Full Version : تنظيم Regional &Language Options در Install sheild 2009
hedayat
پنج شنبه 28 آبان 1388, 11:13 صبح
دو تا سوال درباره Install sheild 2009
1) چطوري مي شه تو اين نسخه برنامه رو تو يه آدرس پيش فرض نصب كني مثلا من مي خوام برنامم هميشه تو آدرس E:\hesab نصب بشه
2) چطوري مي شه كه Regional &Language Options و يا همان تنظيمات زبان رو هم با Install sheild ست كني
اگه كسي مي دونه جواب بده ممنون مي شم:متفکر::متفکر::متفکر:
hedayat
شنبه 30 آبان 1388, 07:57 صبح
الو كسي نيست جواب بده؟؟::افسرده::افسرده::افسرد ه:
hedayat
یک شنبه 01 آذر 1388, 07:29 صبح
بابا ايها الناس يكي در راه خدا يه چيزي بگه:گریه::گریه::گریه:
آریوس1985
یک شنبه 01 آذر 1388, 09:37 صبح
سلام
1- نمی دونم چرا می خواهید اینکارو انجام بدین چون اصولا کار درستی نیست. شما نمیدونید که سیستمی که قراره برنامه روش نصب بشه چند تا درایو داره. پس اگه کارتون دلیل خاصی نداره فقط Option ی که به کاربر اجازه میده محل نصب رو تغییر بده فعال کنید
2- واضح تر بگید. دقیقا می خواهید چیکار کنید؟؟
hedayat
دوشنبه 02 آذر 1388, 08:52 صبح
1-. پس اگه کارتون دلیل خاصی نداره فقط Option ی که به کاربر اجازه میده محل نصب رو تغییر بده فعال کنید
2- واضح تر بگید. دقیقا می خواهید چیکار کنید؟؟
مي خوام حداقل در موقع نصب در فرمي كه به كاربر اجازه میده محل نصب رو تغییر بده يك پيش فرض مانند E:\Hesab بزارم كه به صورت پيش فرض يه جا نصب بشه اما در صورت نياز كاربر عوض بشه.
2. چون من با دلفي كار مي كنم و فيلد هاي ريالي رو از جنس Currency يا همون Money تو SQL مي گيرم مشكل اينجاست كه به صورت پيش فرض عددي مثل 1000 رو 1000.00 ريال نمايش مي ده راهش اينه كه تو
Conttol Panel\Regional &Language Options\customize\currency
مقادير currency symbol , No. of digit after decimal رو تنظيم كني
تا 1000 رو 1000 نمايش بده
حالا مي خوام بدونم تو Install sheild 2009 آيا راهي هست كه بشه اينا رو تنظيم كرد؟؟
با تشكر :تشویق::تشویق:
آریوس1985
دوشنبه 02 آذر 1388, 10:48 صبح
1 - در اینباره اگر واقعا اصرار در این کار دارید باید احتمالا Script بنویسید ( فقط حدس میزنم، مطمئن نیستم )
2- تا جایی که من کار کردم با Installshield، چون اصولا تنظیمات Regional &Language Options روی Windows تاثیر میزاره، خود به خود با اعمال تغییرات مورد نظرتون اگر امکانش باشه اون تغییرات روی Installshield هم اعمال میشه.مثلا خود من دارم روی یک Install تماما فارسی کار می کنم و برای امکان تایپ فارسی تو محیط Installshield و قابلیت Edit در بعد باید زبان این قسمت رو فارسی کنم وگرنه تمام کاراکترهام بعد از اتمام تایپ به ؟ تبدیل میشه. اگر میتونید توی خود محیط دلفی اون .00 رو بردارید چون یک فانکشن خیلی سادم هست!!
hedayat
دوشنبه 02 آذر 1388, 11:42 صبح
1 - در اینباره اگر واقعا اصرار در این کار دارید باید احتمالا Script بنویسید ( فقط حدس میزنم، مطمئن نیستم )
2- اگر میتونید توی خود محیط دلفی اون .00 رو بردارید چون یک فانکشن خیلی سادم هست!!
1- به نظر من مطمئنا بايد راهي وجود داشته باشه ، كسه ديگه اي نظري نداره
2- مي شه منظورتون رو واضح تر برسونين و اگه يه "فانکشن خیلی سادم هست" ما رو هم مستفيذ كنين
با تشكر
آریوس1985
دوشنبه 02 آذر 1388, 12:37 عصر
1- مطمئن باشید که راهی وجود داره، چون غول تر از این نرم افزار نداریم.نمی دونم گوگل کردین یا نه اما شاید اونجا نتیجه بگیرید
2- والا من تا حالا با دلفی کار نکردم اما می دونم زبان قدرتمندیه. توی جاوااسکریپت و C# یکه متودی هست به نام Split که حتما توی دلفی هم یا همین اسمه یا معادلی داره.شما کافیه وقتی دادتونو می گیرید با استفاده از این متود که کارش جدا کردن رشته بر مبنای یک یا چند کاراکتره( شما اینجا باید از کاراکتر . استفاده کنید ) داده خودتون رو به 2 قسمت تقسیم کنین و بعد قسمت اول رو که عدد مورد نظرتونه بردارید.
string strData = "a,b,c,d,e,f,g,h,i,j";
string[] strSplitArr = strData.Split(',')
الان strSplitArr یک آرایه 10 تاییه که تو هر کدوم یک حرف نگهداری میشه
تازه حتی میتونید بیخیال تایپ Money شین و از Int استفاده کنید یا اگر در تاپیک SQL مطرح کنید حتما راهی برای اینکار هنگام کوئری زدن پیدا می کنید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.