ورود

View Full Version : به طراح وبی که میخواد coder بشه کمک کنید

mhsaeedi
جمعه 29 آبان 1388, 09:12 صبح
سلام دوستان

بنده طراح وب هستم , مدتیه که قصد دارم برنامه نویسیه وب رو یاد بگیرم
شی گرایی رو با سی شارپ یاد گرفتم و قصد داشتم برم سراغ ای اس پی
اما از اونجایی که جاوا رو بیشتر دوست دارم خواستم قبلا دربارش از اساتید گرامی تحقیق کنم
از وقتی که میذارید کمال تشکر رو دارم
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
* بهترین تکنولوژی جاوا برای وب چی هست و فرق بین JSP و servlet و JSF چیه؟

* مزیت ها و معایب جاوای تحت وب در مقایسه با asp.net ؟ (زمان یادگیری - منابع آموزشی - قیمت استاد کاردرست - بازار کار - درآمد - بررسی فنی )

* دیتا بیس هایی که با جاوا سازگارن؟

* اگر زمان به عقب بازگردد باز هم جاوا رو انتخاب می کنید؟

cups_of_java
جمعه 29 آبان 1388, 19:53 عصر
1 بهترین تکنولوژی جاوا برای وب چی هست و فرق بین JSP و servlet و JSF چیه؟

2 مزیت ها و معایب جاوای تحت وب در مقایسه با ASP.NET ؟ (زمان یادگیری - منابع آموزشی - قیمت استاد کاردرست - بازار کار - درآمد - بررسی فنی )

3 دیتا بیس هایی که با جاوا سازگارن؟

4 اگر زمان به عقب بازگردد باز هم جاوا رو انتخاب می کنید؟

1. این 3 استاندارد های جاوا برای محیط های تحت وب هستند. Servlet پایه ای ترین ابزار جاوا برای ساخت برنامه های تحت وب هست که به شما اجازه می ده کد های سمت سرور بنویسید توش که با درخواست های HTTP اجرا شه. JSP همین سرولت ها هستند که به جای اینکه در یک کلاس جاوا نوشته شن به صورت یک صفحه وبی نوشته میشن. (مثل ASP)
JSF هم مدل جدید تری برای نوشتن برنامه های تحت وب هست و در واقع در سطحی بالاتر از Servletها و JSPها قرار می گیره و سازماندهی بیشتری رو برای برنامه های تحت وب تعریف می کنه و به صورت Component Based هم هست و قدرت بیشتری داره و بسیار هم محبوبه.
اما این تکنولوژی ها هر کدوم توسط شرکت های زیادی پیاده سازی شده اند و فریم ورک های بسیاری موجود هست (Struts, Webwork, SpringMVC, ICEFaces, RichFaces, ...) خیلی زیادن! اساس کار همه یکی و استاندارده اما جزییات پیاده سازی توشون فرق می کنه یه کم. بهترین هم وجود نداره اما معروف ها Spring هست و Richfaces و حتی Struts و ...

2. زمان یادگیری طولانی تره چون وسعت مطالب بیشتره. مقیاس بزرگتره و مطالب عمیق تر.
منابع انگلیسی تا دلتون بخواد هست. فارسی فکر نمی کنم خیلی زیاد باشه.
بازار کار جاوا (اونم تحت وب) بسیار خوبه.
استادش قاعدتن گرون تره.
درآمد شما بستگی به محیط کارتون و جنس کارتون داره!
از نظر فنی شما دید باز تری پیدا می کنی. خیلی چیزها رو یاد میگیری. با فرهنگ بزرگی آشنا میشی. اما در محیط دات نت محدود تری و بسته تر می مونی. (با احترام برای دات نتی ها)
نهایتن برای بعضی ها محدود بودن محیط دات نت نقطه قوت هست اما اگه آدمی هستید که اهل یادگیری و پیشرفت هستید جاوا توصیه میشه.

3. با همشون.

4. هزار درصد.

mhsaeedi
شنبه 30 آبان 1388, 06:12 صبح
با این حساب تصوری که برای بنده ایجاد شده اینه که برنامه نویس جاوا به سمت یادگیری زبان

انگلیسی و RUP و سایر علوم مهندسی نرم افزار سوق داده میشه , درسته؟

cups_of_java
شنبه 30 آبان 1388, 11:52 صبح
به سمت یادگیری زبان انگلیسی و یادگیری اصول شی گرایی شما رو می تونه ببره اما بقیه خیلی به برنامه نویسی مرتبط نیستد.
شما اگه بخوای می تونی RUP و یا مهندسی نرم افزار رو کلن یادبگیری. این جدا از موضوع زبان برنامه نویسی هست و ربطی به اینکه چه زبانی بخونید نداره.

زبان جاوا شما رو با مجیط های مختلف آشنا می تونه بکنه! انواع فریم ورک هایی که می بینید می تونه به شما دید مهندسی نرم افزاری هم بده اما می تونه ذهن شما رو هم شلوغ و خسته بکنه! باید آدمش باشید! یا خودتون رو آماده یادگیری کنید تا با دریای بزرگ کم کم آشنا شید و توی راه نا امید نشید و به حاشیه نرید.