View Full Version : راه اندازي ايميل سرور
jafari1
جمعه 29 آبان 1388, 12:11 عصر
سلام
دوستان گرامي آيا با داشتن يك آي پي استاتيك ميتوان سرويس ايميل از طريق اينترنت بر پا كرد ؟
اگر دوستان دقيقا راهنمايي بفرمايند متشكر مي شوم
Beyondsoft
جمعه 29 آبان 1388, 20:47 عصر
سلام دوست عزیز !
بله می توان !
در واقع شما یکی mail server نصب می کنید بر روی ip static خود.
اما نکته مهم تنظیماتی است که باید برروی سرور سرویس دهنده اینترنت به شما انجام گیرد.
لطفاً دقیق توضیح دهید که خود شما (mail server) اینترنت را کجا دریافت می کنید. اگر شما در یک شبکه داخلی هستید و یک router دارای ip valid می باشد باید تنظیمات برروی آن صورت بگیرد. در واقع روتر شما باید به جز snat جاری که اجازه استفاده شما را از اینترنت فراهم می کند، یکی dnat فراهم کند و port های مورد نیاز به mail را به شما انتباق دهد.
pourang_us
شنبه 30 آبان 1388, 10:12 صبح
دوست عزیز
درود
شما میتونی میل سرورت رو بدون داشتن IP Vlid راه اندازی کنی اما بایستی توسط یک روتر- فایروال که داخل اینترنت هست (که از نظر امنیتی هم بهتره) اون رو در دسترس کاربرانت قرار بدی که این سلوشن منطقی هم هست. البته نفرمودی چه نوع میل سروری میخوای config کنی
موفق باشی
mnajafi
شنبه 30 آبان 1388, 12:43 عصر
دوست عزیز
درود
شما میتونی میل سرورت رو بدون داشتن IP Vlid راه اندازی کنی اما بایستی توسط یک روتر- فایروال که داخل اینترنت هست (که از نظر امنیتی هم بهتره) اون رو در دسترس کاربرانت قرار بدی که این سلوشن منطقی هم هست. البته نفرمودی چه نوع میل سروری میخوای config کنی
موفق باشی
منطقش درسته ولی یرای دسترسی از بیرون واینترنت بدون ip valid نمی شه.
Beyondsoft
شنبه 30 آبان 1388, 14:49 عصر
منطقش درسته ولی یرای دسترسی از بیرون واینترنت بدون ip valid نمی شه.
دوست عزیز چرا نمی شه؟
خوبم می شه !
DNAT
PORT NAT
mnajafi
شنبه 30 آبان 1388, 18:02 عصر
این port nat یا dnat روی چی انجام می شه؟
hghyami
شنبه 30 آبان 1388, 18:24 عصر
شما اگر ستتیک آیپی هم ناداشته باشی باز هم میشه. تا زمانی که پورت ۲۵ از طرف ایسپ فیلتر نشده باشی شما میتونی از سرویس هایی مثل no-ip.com یا dyndns.org استفاده کنید. کاری که باید بکنید این هست که مکس رکورد دومین مورد نظر رو بذرید هر دمینی که اون تا سرویس به شما میدان. در ضمن اینکه جفتشون در اندازه کار شما مجانی هست.
در ضمن این داستان dnat یا pnat برای من هم جالب هست. شما هر گونه router که دارید کاری که میکنید این هست که پورت ۲۵ رو فوروارد میکنید به آیپی سرور داخلی.
Beyondsoft
شنبه 30 آبان 1388, 18:45 عصر
این port nat یا dnat روی چی انجام می شه؟
استاد عزیز قسط بنده جسارت به شما و یا دوستان دیگر نبود !
در پست اول بنده نیز توضیح داده شد که فرض بر این است که شما بالاخره به یک ip valid متصل هستید. حالا ممکن است این ip در اختیار router در شبکه داخلی باشد و یا حتی از برای یک isp باشد !
به هر حال در سورتی که DNAT صورت بگیرد دیگران وقتی که به پورت 25 آن ip valid قسط ورود دارند، در واقع به پورت 25 شما متصل می شوند.
jafari1
یک شنبه 08 آذر 1388, 17:41 عصر
ضمن سلام و تشکر از زحمت دوستان
من روی ویندوز ایکس پی میخواهم نصب کنم و آی پی استاتیک و اینترنت adsl دارم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.