View Full Version : سوال: فیلد AutoNumber
Batman
جمعه 29 آبان 1388, 12:27 عصر
با سلام
دوستان میخواستم بپرسم که محدوده عددی فیلد AutoNumber تا چنده؟ و زمانیکه این محدوده به پایان میرسه چه اتفاقی میفته؟ آیا باز هم میشه رکورد درج کرد یا خیر؟
در ضمن وقتی که یکسری از رکوردها رو پاک میکنم,زمانیکه رکورد جدید اضافه میکنم فیلد نوع AutoNumber از شماره قبلی ای که حذف شده دوباره شروع میکنه.(مثلا اگه 50 تا رکورد رو حذف کردم وقتی که میخوام یه رکورد جدید ایجاد کنم به جای اینکه فیلد AutoNumber مقدار 1 داشته باشه مقدار 51 رو داره).چجوری میشه مقدارش رو 1 کرد؟
ممنونم.
مهدی قربانی
جمعه 29 آبان 1388, 15:20 عصر
سلام
در مورد ظرفیت Aotunumber محدودیتی نیست ، تا حجم بانک شما به 2G نرسه مشکلی نخواهید داشت .
http://www.databasezone.com/techdocs/acclimit.html
در ضمن وقتی که یکسری از رکوردها رو پاک میکنم,زمانیکه رکورد جدید اضافه میکنم فیلد نوع AutoNumber از شماره قبلی ای که حذف شده دوباره شروع میکنه.(مثلا اگه 50 تا رکورد رو حذف کردم وقتی که میخوام یه رکورد جدید ایجاد کنم به جای اینکه فیلد AutoNumber مقدار 1 داشته باشه مقدار 51 رو داره).چجوری میشه مقدارش رو 1 کرد؟
شما که کاربر قدیمی هستید دیگه چرا ، دوست گرامی شما Auto Number رو سرچ کنید مطلب در این زمینه هست .
Batman
یک شنبه 01 آذر 1388, 08:39 صبح
[quote=مهدی قربانی;852243]سلام
در مورد ظرفیت Aotunumber محدودیتی نیست ، تا حجم بانک شما به 2G نرسه مشکلی نخواهید داشت .
http://www.databasezone.com/techdocs/acclimit.html
quote]
خوب اگه به 2 gig رسید اونوقت چه اتفاقی می افته.در ضمن من که از office 2007 و یا office 2010 استفاده میکنم آیا باز هم فضا همین 2 gig هستش؟
آیا میشه این حجم رو افزایش داد؟کلا چقدر میشه رو این فیلد مانور داد؟
تکلیف شماره AutoNumber این رکوردهایی که از وسط پاک میشن چی میشه؟
در ضمن میدونم که با compact&Repair میشه فیلد رو از صفر مقدار دهی کرد.به شرطی که همه رکوردها پاک بشه.
خوب راه دیگه ای نداره؟
ممنونم.
Batman
سه شنبه 03 آذر 1388, 17:49 عصر
آقا چرا دیگه کسی جواب سوال ما رو نمیده؟
MajidSarabi
سه شنبه 03 آذر 1388, 21:31 عصر
سلام عليكم؛
اگر در قسمت طراحي جدول ، خاصيت
New Values
فيلد مورد نظر را از افزايشي به رندوم تغيير دهيد مشكل ركوردهاي پاك شده برطرف خواهد شد. دقت كنيد اين خاصيت در جدول حاوي اطلاعات ، از افزايشي به رندوم قابل تغيير هست ولي از رندوم به افزايشي غيرقابل تغيير است.
ضمنا اين پاسخ آنقدر ساده است كه فكر مي كنم حتما آن را مي دانستيد و از طرح سؤال هدف ديگري داريد كه من متوجه نشده ام. بهر حال اصلا نيازي نيست كه فيلد اتورن لزوماً به ترتيب باشد چون فلسفة وجودي اين فيلد ارتباط بين جداول است. درهرصورت اميدوارم پاسخ ، راه گشا باشد.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.