View Full Version : ارتباط انواع سخت افزار در دات نت
zaker3055
جمعه 29 آبان 1388, 21:29 عصر
سلام.
من برنامه نویسی میکرو کنترلر avr کار میکنم.تازه اومدو تو دات نت .تو پروژه هایی که تا الان تو سایت دیدم اکثرا در مورد نرم افزار بحث شده.اگه موافق باشید میخوایم در مورد ارتباط انواع حسگرها و دستگاهها که میتونن با vb.net ارتباط بر قرار کنن بحث و تبادل اطلاعات کنیم.مثل کنترل دمای محیط با برنامه...کنترل روشنایی خونه با رایانه... .از دوستان علاقه مند دعوت به عمل می آید . اگر هم دیر جواب دادم ایمل بزنید
zaker3055@yahoo.com
zaker3055
جمعه 29 آبان 1388, 22:01 عصر
میبینم که چیزی نمیبینم ....:گیج::گیج:
یعنی کسی علاقه مند به این مدل پروژه ها نیست؟
:متعجب:
koorosh4
جمعه 29 آبان 1388, 22:07 عصر
سلام . من هم تازه كار دات نت هستم . (وي بي ) اگه دوست داريد شروع كنيم به گذاشتن سورس كد همينجا . براي شروع خوبه هااااااااااا . شروع كرديد منم هستم تو بحث
zaker3055
جمعه 29 آبان 1388, 22:19 عصر
سلام آقا چشم قشنگ:لبخند:
به نظر من که گذاشتن سورس فایده زیادی نداره.هدف من اینه که در مورد این سیستمه بحث کنیم و اطلاعات عمومیمون زیاد شه. البته اینم میدونم که آموزش همراه با مثال یکی از موثر ترین روش های آموزشه.بگذریم حالا. من اطلاعات زیادی در مورد نرم افزار ندارم امت سخت افزار و کامل بلدم.
اگه موافق باشید من یه ایده میدم که بهنه بشه برا بحث .ok?
zaker3055
جمعه 29 آبان 1388, 22:33 عصر
میکروکنترلر در حقیقت یک کامپیوتر تک تراشه ارزان قیمت است. تک تراشه بدین معناست که تمامی اجزا یک کامپیوتر از جمله حافظه ، درگاه های ورودی / خروجی ، واحد پردازشگر مرکزی و ملزومات آن تماماً درون یک تراشه کوچک جای گرفته اند. ایده اصلی فشرده سازی کاهش حجم وهزینه و همچنین سهولت قرار گرفتن در مدارات پیچیده تر و بزرگ تر است.
میکرو کنترلرها عموماً در مواقعی مورد استفاده قرار می گیرند که توانایی پردازشی بالا نیاز نباشد و در عوض حجم کوچک و مصرف انرژی کم مد نظر قرار گرفته باشد. قابلیت انجام عملیات ریاضی و منطقی به میکروکنترلر امکان می دهد تا رفتار مدارات الکترونیکی و سیستم های منطقی را تقلید کند
www.nimasaboor.blogfa.com (http://www.nimasaboor.blogfa.com)
البته میکرو کنترل خودش یه مبحث سنگینه اما اگه بقیه دوستانم کمک کنن سریعتر به یه نتیجه ای می رسیم
singel
جمعه 29 آبان 1388, 23:02 عصر
منم يه كوچوكلو با avr (بسكام ) كار كردم
بهتره بريم سر اصل مطلب
براي ارتباط با وسايل برقي بايد يه سخت افزار داشته باشيم ( ديود ، خازن و رله از اين جور حرف ها....)
بعد بريم سراغ برنامه نويسيش
zaker3055
جمعه 29 آبان 1388, 23:19 عصر
سلام بله درسته. ما اول از همه باید یه میکرو داشته باشیم.
ما باید توسط یه رابط دیتا بین میکرو و pcا رتباط برقرار کنیم.کم هزینه ترین و ساده ترین کار استفاده از رابط پورت کام می باشد. (rs 232 )
نحوه کار به این صورته که ما باید برنامه ای با دات نت بنویسیم که با پورت کام ارتباط برقرار کنه. مثلا با زدن یه دکمه در نرم افزار یه کد مثلا 50 به میکرو توسط پورت کام ارسال میشه و درون میکرو با جند خط برنامه select case عدد 50 رو برای ست کردن یکی از پورت های میکرو مقایسه میکنه .من کاره برنامه نویسی سخت افزار و ساخت خود سخت افزار به طور کامل انجام دادم در سطح پیشرفته اما در مورد ترم افزار pc ضعیفم من تا چند روزه آینده سورس میکرو و شماتیک سخت افزار رو آپلود میکنم. امیدوارم همه کمک کنن
یا علی
Dashti
جمعه 29 آبان 1388, 23:25 عصر
من هم علاقمند به یادگیری و استفاده از برنامه نویسی سخت افزار با استفاده از vb.net هستم . حتی حاضر هزینه هم پرداخت کنم . منتظر اطلاعات جدید شما هستم . با تشکر
zaker3055
جمعه 29 آبان 1388, 23:29 عصر
رفتم تو خرت و پرتام گشتم همونی که می خواستمو پیدا کردم.
عکسی رو که گذاشتم یه مدار میکرو سادس که امکان نمایش اطلاعات ارسال شده توسط pc رو هم میتونیم بهش اضافه کنیم
singel
جمعه 29 آبان 1388, 23:31 عصر
منم كه قبلا امادگي خودم رو اعلام كردم
.
.
.
چند وقت پيش با ويبي 6 يه ارتباط با پورت 232 گرفتم ، اما با ويبي دات نت هنوز امتحان نكردم
zaker3055
جمعه 29 آبان 1388, 23:42 عصر
من هم علاقمند به یادگیری و استفاده از برنامه نویسی سخت افزار با استفاده از vb.net هستم . حتی حاضر هزینه هم پرداخت کنم . منتظر اطلاعات جدید شما هستم . با تشکر
البته ما نگفتیم که میخوایم با دات نت برنامه سخت افزار بنویسیم... گفتیم که با برنامه نویسی سخت افزار(مثلا زبان بسکام ) دستگاه هایی بسازیم که توسط برنامه دات نت کنترل و مدیریت میشن البته نکته اینجاست که شما باید یه مقداری هزینه کنید مثلا برای خرید برنامه بسکام و خرید دستگاه پروگرامر که به وسیله اون میتونیم برنامه نوشته شده با بیکام رو درون میکرو ریخت.البته هزینه بالایی نداره مثلا با حدود 20 هزار تومان شما میتونید کل این امکاناتو بخرید اما واقعا ارزش داره
به امید حق ای تاپیک رشد کنه چون مبحثیه که زیاد تو دات نت بهش اشاره نشده.
منم کمک میکنم تا اونجا که بتونم. به امیده روزی که بتونم همه تجرباتم در روباتیک رو در اختیاره همه بذارم
DoDoklak
شنبه 30 آبان 1388, 08:49 صبح
من به شخصه با سخت افزارهای متفاوتی برنامه نویسی کردم البته نه اونی که شما گفتید
من با GPS,Infrared,Bluetooth,Sensor,Socket,Pararel
جهت یادگیری از این کتاب استفاده کردم شاید به درد شما هم بخوره
http://www.divshare.com/download/9113017-fc0
http://www.freeimagehosting.net/uploads/f5ff5968f6.png
pourang_us
یک شنبه 01 آذر 1388, 17:55 عصر
درود
من هم موافق هستم اما اصلا در مورد اینکه چطور میشه با حسگر های گرمایی یا حرکتی و یا سایر حسگر ها کار کرد اطلاعاتی ندارم
دوست عزیز شما بهتره یک مقداری برای اینکه آشنایی بهتری حاصل بشه از ابتدا به ساکن شروع کنی برای دوستان مطالب رو گذاشتن اگر لینک سایت و یا Pdf خوبی به نظرتون میرسه ممنون میشم قرار بدهید.
و در نهایت اینکه الان با توجه به روی کار آمدن درگاه USB بهتر نیست از این درگاه برای ارتباط استفاده کرد؟؟
متشکرم
DoDoklak
یک شنبه 01 آذر 1388, 18:36 عصر
با توجه به روی کار آمدن درگاه USB بهتر نیست از این درگاه برای ارتباط استفاده کرد؟؟
من توصیه ای به استقاده نکردن از USB نکردم. فقط گفتم با انواعشون کار کردم. در ضمن دستگاههای بیسیم رو نمیشه با USB بررسی کرد بلکه عملکرد خودشونو دارن.فرض کنید
دستگاه بیسیم شما رو اسلات PCI نصب شده اونوقت شرایط متفاوته
دستگاهایی مثل Sensor حرارتی یا تصویری ویا GPS به USB وصل میشن ولی این به این معنا نیست که با خوندن درگاه USB شما تونستید دستگاه مورد نظر رو کنترل کنید.بلکه تنظیمات بیشتری با کد نویسی باید اعمال کنید تا اطلاعات مربوط به دستگاه فرستنده رو بخونید
سرم خیلی شلوغه ولی سعی میکنم با چند تا مثال کار رو ادامه بدم
singel
یک شنبه 01 آذر 1388, 19:11 عصر
سلام
بهتره اگه در مورد ارتباط با usb ميخواهيم صحبت كنيم يه مقدمه كوچيكي ازش داشته باشيم
راستي من يه برنامه دارم كه ميتونه از طريق usb لوازم برقي رو كنترل كنه (البته با سخت افزارش ؛ كه اون هم ديتاشيتش رو دارم )
فقط يه مشكلي هست اون برنامه يا c نوشته شده
اگر خواستيد بگيد تا براتون بزارم
zaker3055
یک شنبه 01 آذر 1388, 21:00 عصر
ببینید دوستان هدف ما از ایجاد این تاپیک آموزش قدم به قدم ارتباط با سخت افزار.
طبق تجارب من ارتباط با سخت افزار از طریق پورت کام ساده ترین راه برای ماست.
ما با همکاری هم میخوایم این تاپیک رو کامل کنیم.به ارتباط با usb هم می رسیم.. عجله نکنید...
من یه کم کارای شخصی دارم... تو اولین فرصتی که خلوت شدم میام.
توصیه می کنم تند نرید و اول کار با کام رو یاد بگیرید بعدش میریم سر usb
فعلا ....
nima898
دوشنبه 02 آذر 1388, 08:49 صبح
سلام
خیلی مبحث دوست داشتنیه
من با با خانواده 8051 (اسمبلی) و avr (بسکام) کار کردم و با vb6 و vb.net از طریق پورت com ارتباط برقرار کردم ولی usb رو کار نکردم یه تاپیک هم درست کردم کسی جواب نداد
برای ارتباط با com کدهای vb6 رو که ندارم ولی کدهای vb.net رو باید بگردم پیداش کنم
nokhodsiah2001
جمعه 06 آذر 1388, 13:38 عصر
درود به تمامی دوستان و Zaker عزیز
مبحثی که پیش گرفتین بسیار جالب و گستردست اگر دوستان مایل باشند اجازه بدهیم که Zaker عزیز توضیحات را از ابتدا شروع کنه و قدم به قدم جلو بریم و هر کدام از اساتید که پیشنهادی دارن ارائه بدن و تاپیک رو پر بارتر کنن چون از این شاخه به اون شاخه پریدن برای من و دوستانی که تو این زمینه اطلاعات زیادی ندارن و تازه دارن تجربه کسب میکنن گیج کننده میشه و درنتیجه چیزی که به دست نمیاد هیچ ... کلاً از مرحله پرت میشیم
به هر حال از دوستمون Zaker خواهش میکنم مبحث رو به صورت قدم به قدم برای مبتدیانی مثل من در زمینه برنامه نویسی سخت افزار شروع کنند تا ابتدا مبحث سخت افزار برای همگیمون روشن بشه بعد بریم سراغ ارتباط از طریق پورتهای مختلف PC با سخت افزاری ساختیم
با سپاس
sina26
جمعه 06 آذر 1388, 20:37 عصر
سلام دوست گرامی
ممنون که این بحث رو شروع کردین خیلی جالب میشه امیدوارم که این امر توسعه پیدا بکنه به نظر من کار هامون کاربردی و قابل استفاده خواهد بود از همه دوستان هم انتظار کمک داریم
موفق باشید
sina26
شنبه 07 آذر 1388, 20:08 عصر
با سلام،
در مقاله زیر شرح ارسال و دریافت دیتا از طریق پورت COM به PC تحت نرم افزار VB یا VC را توضیح میده که امیدوارم مورد استفاده عزیزان قرار بگیرد .
sina26
شنبه 07 آذر 1388, 22:01 عصر
با سلام
در بحث سخت افزار داشتن یک آزمایشگاه مجازی برای طراحی سخت افزار و بکارگیری و ارتباط آن با کامپیوتر ضروری میباشد از سری نرم افزار های ازمایشگاه مجازی در رشته الکترونیک نرم افزار پروتیوس میباشد که سادگی کار ، قدرت بالا و پشتیبانی از میکرو کنترلر ها باعث شده تا طرفداران زیادی را جذب خود نماید.با این نرم افزار می توانید مداری را طراحی و اجرای آنرا شبیه سازی کنید. در هنگام شبیه سازی می توانید عوامل تاثیر گذار محیط واقعی مثل دمای اتاق را هم اعمال کنید و یا دمای خازن را برای ولتاژهای مختلف مشاهده کنید. رسم نمودارها، وجود دستگاه هایی مثل اسلسکوپ و … از امکانات ارزشمند این نرم افزارند.
وجود چندین مثال آماده (مثل شبیه سازی کامپیوتر Z80 یا طراحی گیم به صورت سخت افزاری و … ) از ویژگی های جالب این نرم افزار هست.
محیط این برنامه ساده بوده و این باعث افزایش سرعت طراحی می شود. از دیگر امکانات نرم افزار این است که حتی بعد از طراحی می توانید حالت سه بعدی آن را هم مشاهده کنید.
در این نرم افزار براحتی و در عین سادگی میتوانید تمام قطعات الکترونیکی را پیدا کنید و مدارات خود را با ان ببندید هم چنین اگر برنامه نویس هستید می توانید برنامه های خود را که برای کار با میکرو کنترلر ها نوشته اید را در آن اجرا کنید و از کم و کیف و مشکلات برنامه خود آشنا شوید.
جهت آشنائی کامل عزیزان با این نرم افزار آموزش کامل آن در ذیل تقدیم میگردد که امیدوارم مورد استفاده عزیزان قرار گیرد :
zaker3055
یک شنبه 08 آذر 1388, 11:27 صبح
با تشکر از دوست عزیزمون sina
بله پرتیوس یکی از بهترین نرم افزار هام موجود در بازار ایران که عملیات شبیه سازی و تحلیل مدار هارو بر عهده داره و اما نکته هائز اهمیت اینجاست که دوستان برنامه نویس ما باید بتونن از این برنامه تست عملی بگیرن چون پرتیوس از داشتن کامپوننت های دات نت محرومه ما نمیتونیم فقط به داشتن این برنامه اکتفا کرد.
من پیشنهاد میکنم برای گرفتن نتیجه بهتر برای ای کار مدار تست و آموزشی avr رو تهیه کنید و با برنامه بسکام اقدام به برنامه نویسی میکرو کنن.
بیشتر دستورات و توابع بسکام شبه ویزوال بیسیکه.
در ادامه مدار و برنامه عملی رو براتون میزارم تا با ساختار بسکام بیشتر و تجربی تر آشنا شید... شرمنده .....چند وقته قراره آموزش با مثال رو شروع کنم اما به مطالب آرشیو شدم دسترسی ندارم... در اولین فرصت....:لبخندساده:
zaker3055
یک شنبه 08 آذر 1388, 13:43 عصر
سلام به دوستان
تو این تاپیکهایی که پایین گذاشتم در مورد ارتباط با پارارل توضیحاتی داده شده که جالب به نظر میرسه.... اما هدف ما بیش از اینهاست.....
ارتباط به صورت بیسیم با سخت افزار .....:کف:
و اتصال حسگرهای مختلف به نرم افزار...:کف:
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=187679
http://iran-eng.com/showthread.php?t=966
از دوستان صاحب نظر دعوت به همکاری می شود
zaker3055
دوشنبه 16 آذر 1388, 16:25 عصر
با سلام دوباره به همه دوستان
تو مطلبی که شما برای دانلود گذاشته بودید مطالب جالبی گنجونده شده بود اما این مطالب برای خیلی از دوستان تازه وارد گنگ و پیچیده به نظر می رسه.ما از این به بعد می خواهیم کار عملی با میکرو کنترل و دستورات اون رو با هم کار کنیم....
برنامه نویس میکرو با نرم افزارهای مختلفی انجام میشه که ما در اینجا از نرم افزار بسکام و زبان برنامه نویسی بیسیک استفاده می کنیم.
این برنامه رو هم میتونید بخرید هم میتونید دانلود کنید از اینترنت.اگه هم خواستید بگید تا آپ کنم. Bascom 1.11.9.0
یه سری وسایل هم می خواید یه باید یه کم خرج کنید...:لبخند:
مواد لازم :
آیسی میکرو کنترل ATMEGA 16
بورد سوراخ دار یا برد بورد
LCD 2 *16
آیسی MAX 232
خازن ا میکرو فاراد 5 عدد
کابل RS232 یا همون هایپر ترمینال
میکرو سوئیچ 5 عدد
مقاومت 100 کیلو اهم 5 عدد
فعلا همینا رو تهیه کنید تا من نقشه و نرم افزار بسکام رو آپ کنم
فعلا
یا علی
zaker3055
دوشنبه 16 آذر 1388, 20:26 عصر
سلام مجدد
الان دارم بسکام رو آپ می کنم. نظر کردم اگه به سلامتی اگه آپ بشه 5 شنبه شب خیرات بدم....:لبخند: آخه 25 مگا بایته...
اگه تو خرید قطعات مشکل دارید بگید تا راهنمایی کنم از کجا بخرید
آپ که تموم شد آموزش رو به صورت جدی شروع می میکنم. ok?
zaker3055
سه شنبه 17 آذر 1388, 08:25 صبح
اینم از نرم افزار بسکام :لبخند:
http://www.4shared.com/file/167386692/6898433e/Bascom-AVR-11190.html
MehdiElexal
جمعه 20 آذر 1388, 01:04 صبح
با سلام خدمت تمام دوستان گل
خیلی خوشحال شدم که همچنین تاپیکی راه انداختی
امیدوارم بتونیم در این راستا کمک هم دیگه کنیم
به همین دلیل چون من زندگیمو رو این پروژه ها گذاشتم بهتون پیشنهاد میکنم اگه پول کافی ندارید سراغ پروژه های بیسیم وایرلس نرید مثلا با پروژههای آر اف کار کنید
چون شما باید اول پروتکل آر اس 232 رو تبدیل به پروتکل Lan کنید این کار رو میتونید توسط Moxa که یک قطعه سخت افزاری حدود 700 هزار تومان هست و سپس پروتکل Lanرو به وایرلس تبدیل کنید که این نیز یک اکسس پوینت لازم دارد که از 70-80 هزار تومان داره به بالا ، و اینکه یک گیرنده وایرلس نیاز دارید تا سیگنال ها رو توسط کامپیوتر مشاهده کنید (اگه لپ تاپ مجهز به وایرلس دارید به این قطعه نیازی ندارید)
گرچه یک سری ماژول های آماده در بازار به نام آر اف هست که مانند همین پروژه کار میکنه Rx - Tx داره و دو برد هست یکی گیرنده و دیگری فرستنده اما مواظب باشید چون این ماژول ها اسم وایرلس روشون هست تماما آر اف هستند
و این نکته رو هم به خاطر داشته باشید که کار با سیستم وایرلس یک ضعف در برنامه نویسی محسوب میشه (مخصوص برو بچ ربات کار) اونی قوی تره که بتونه رو چیپ برنامه بنویسه نه با ....
در ضمن اونی که خر بزه میخوره باید پا لرزشم بشینه چون وایرلس Delayداره :قلب:
من که حدود 6 میلیون رو پروژه وایرلس گذاشتم فقط به خاطر کلاس وگرنه با 150 هزار تومن راه میوفتاد !!!!! :لبخند:
با آرزوی موفقیت هر چه تمام تر همتون
sina26
شنبه 03 بهمن 1388, 10:07 صبح
سلام مجدد
الان دارم بسکام رو آپ می کنم. نظر کردم اگه به سلامتی اگه آپ بشه 5 شنبه شب خیرات بدم....:لبخند: آخه 25 مگا بایته...
اگه تو خرید قطعات مشکل دارید بگید تا راهنمایی کنم از کجا بخرید
آپ که تموم شد آموزش رو به صورت جدی شروع می میکنم. ok?
با سلام
دوست گرامی جناب ذاکر ما منتظر شروع جدی بحث هستیم
majid_vb_2008
شنبه 03 بهمن 1388, 11:23 صبح
سلام دوستان
منم مي خوام يك برنامه براي نوبت دهي بنويسم همون كاري كه توي بانك ها انجام ميدن
من اون قيمتي كه با نمايگر اعداد كار مي كنه لازم دارم
راهنمايي كنيد.
hossein-khoshseyar
شنبه 03 بهمن 1388, 14:08 عصر
سلام به همه دوستان
آقا من رشته ام الکترونیک و در کنار اون برنامه نویسی هم می کنم
شغل اصلیم هم در همین زمینه هست و تا حالا کلی از این کارا ارتباط سخت افزار خارجی و... یو اس بی پارارلل و سریال و پس سی ای و... انجام دادم
حالا هم از راه افتادن این تاپیک خوشحالم
اگه کسی اطلاعات جدیدی داره بزاره یا اگه چیزی می خواد بگه که راهنمایش کنم
ممنون
bahar_engineer
دوشنبه 10 اسفند 1388, 10:26 صبح
می بینم که این تاپیک داره ضعیف می شه
آقا ما هم لازم داریم ... بالاخره این پورت سریال رو چطوری می شه باهاش ارتباط برقرار کرد؟
من می خوام با یک حسگر اثر انگشت ارتباط برقرار کنم از طریق Rs232
ACorvinus
دوشنبه 10 اسفند 1388, 11:29 صبح
سلام.
تا حالا که یا همه راهنمایی خواستن یا بعضی ها گفتن بگین تا راهنمایی کنیم! چیو بگیم؟!
از دوستمون که این تایپیک رو ایجاد کردن تمنا دارم اگه سرتون مشغول یه کار شخصی هستش ( که معمولا همه اشخاصی که یه تایپیک رو شروع می کنن همین مشکل رو دارن) این تایپیک رو حذف کنن و هر موقع وقت آزاد داشتن اقدام به ایجاد یه تایپیک کنن.
متشکرم.
zaker3055
چهارشنبه 12 اسفند 1388, 21:57 عصر
سلام بعد از چند ماه. واقعا شرمنده از همه دوستانی که معطل شدن.من دارم رو یه پروژه کار میکنم که با برنامه ای که با دات نت نوشتم میشه با میکرو ارتباط برقرار کنه و اطلاعات نوشتاری به میکرو ارسال و دریافت کنه .تقدیبا آخرای کاره و دارم قسمت آموزشش رو می نویسم .به جونه خودم اماده که شد میزارمش رو سایت. اگه کسی کمکی خواست زنگ بزنه در خدمتم.sms ندید. فقط تماس. 25-88-425-0938 زکریا اسم کوچیکمه
یا علی
hossein-khoshseyar
پنج شنبه 13 اسفند 1388, 11:20 صبح
دوستان من که قبلا گفته بودم هر کی سئوال داره بگه تا جوابش رو بدم
ببینید ارتباط سریال ساده ترین نوع ارتباطی که می شه یک سخت افزار بیرونی را با کامپیوتر ربط داد
این ارتباط از 3 سیم تشکیل می سه یکی رسیو یکی ترنسمیت یکی هم زمین
همیشه رسیو سخت افزار اولی باید به ترنسمیت سخت افزار دومی وصل بشه و بالعکس تا دیتایی رو که اولی می فرسته دومی بگیره و بالعکس
اگه بخواید می شه این ارتباط رو یک طرفه کرد یعنی یکی فقط بفرسته و اون یکی بگیره پس با دوتا سیم که یکی زمین باشه و یکی ارتباط می شه یک ارتباط یک طرفه ایجاد کرد
یکی از پارامترهای مهم در ارتباط سریال باود ریت که به معنی نرخ بیت ارسال
این پارامتر قبل از شروع به کار باید در دوتا طرف ارتباط , یکی تنظیم بشه
وارد جزئیات نمی شم ولی اگه کسی سئوال تخصصی تری داره بگه که جوابش رو بدم
بریم سر اصل مطلب یعنی ارتباط عملی
hossein-khoshseyar
پنج شنبه 13 اسفند 1388, 11:34 صبح
..... ادامه پست قبلی
برای داشتن یه ارتباط سریال اول باید یه کابل داشته باشید
فرض کنید می خواید دوتا کامپیوتر رو به هم ارتباط بدید
باید یه کابل درست کنید که دو تا کامپیوتر رو به هم وصل کنه
پین 2 سریال کامپیوتر رسیور و پین 3 ترنسمیت و پین 5 زمین
پس اگه بخوایم یه کایل درست کنیم که دوتا کامپیوتر رو به هم وصل کنیم باید پایه 2 کانکتور رو به 3 و 3 رو به 3 و 5 رو به 5 وصل کنیم
حالا برسیم به ارتباط
برای اینکه بتونید از توی برنامه خوودتون به پورت سریال دسترسی داشته باشید باید از کامپوننت mscomm32.ocx استفاده کنید که توی همین تاپیک می تونید دانلودش کنید البته به جز این کامپوننت از ابزار موجود در خود ویژال بیسیک هم می تونید استفاده کنید
ولی بنا به دلایلی این برای تازه واردا آسونتره
تا چند دقیقه دیگه میام و ادامه توضیحات رو می زارم
hossein-khoshseyar
پنج شنبه 13 اسفند 1388, 13:18 عصر
بعد از اضافه کردن این کامپوننت به فرم
تو تنضیماتش یه آپشن به اسم ستینگ داره که به این شکل 9600,8,1,n این به این معنی که باوود ریت 9600 بیت در ثانیه , 8 تا بیت دیتا , یک بیت استوپ و بدن پریتی
می تونید بدون توجه به جزیات فقط باوود ریت رو تغییر بدید
باوود ریت فقط می تونه یک سری اعداد استاندارد باشه مثل 9600 , 56000, 57600, 115200 و...
هرچی باوود ریت بالا تر باشه سرعت انتقال دیتا هم بالاتره
از جزییات بگزیم با این پارامترها زیاد کار نداشته باشید فقط باید سمت گیرنده و فرستنده یکجور تنظیم کنید
یه تنظیم مهم دیگه هم آر ترشولد که باید به یک تبدیل کنید
الان ابزارتون آمادست
اگه می خوایید از پورت سریال یه چیزی بفرستید بایید بنویسید
mscom1.output=string
وقتی هم یه دیتایی براتون بیاید می تونید از توی روتین اینتراپت دریافت دیتا سریال بخونیدش
با دابل کلیک کردن روی آیکون کامپوننتی که روی فرم آوردیدش روتین اینتراپت نوشته می شه
شما فقط کافیه توی این روین بنویسید
string=mscom1.input
این هم یه توضیحات تقریبا ابتدایی
حالا اگه کسی سئوالی داشت بپرسه
در خدمتیم
mina.net
پنج شنبه 13 اسفند 1388, 21:05 عصر
سلام دوستان
ممنون که برای آموزش وقت می زارید
من قبلا کمی با mscom کار کردم. فقط تماس تلفن.
می خواستم اطلاعاتی رو از طریق تلفن به یک سیستم دیگه ارسال کنم، فایل و استرینگ. چطور می تونم این کار رو انجام بدم؟
فرض کنید با یک نفر دیگه از طریق خط تلفن بدون اینکه تلفن اشغال بشه چت کنیم.
hossein-khoshseyar
پنج شنبه 13 اسفند 1388, 21:29 عصر
سلام دوستان
ممنون که برای آموزش وقت می زارید
من قبلا کمی با mscom کار کردم. فقط تماس تلفن.
می خواستم اطلاعاتی رو از طریق تلفن به یک سیستم دیگه ارسال کنم، فایل و استرینگ. چطور می تونم این کار رو انجام بدم؟
فرض کنید با یک نفر دیگه از طریق خط تلفن بدون اینکه تلفن اشغال بشه چت کنیم.
شما مطمئنی که بدون اشغال شدن تلفن یعنی بدون اینکه هزینه ای برات بیاد با یکی دیگه که مال یک مرکز مخابرات دیگه باشه می تونی چت کنی ؟
با اطلاعاتی که من دارم خیلی بعیده
ولی اگه جفتتون مال یه آپرتمان باشید امکان داره
mina.net
جمعه 14 اسفند 1388, 14:04 عصر
شما مطمئنی که بدون اشغال شدن تلفن یعنی بدون اینکه هزینه ای برات بیاد با یکی دیگه که مال یک مرکز مخابرات دیگه باشه می تونی چت کنی ؟
با اطلاعاتی که من دارم خیلی بعیده
ولی اگه جفتتون مال یه آپرتمان باشید امکان داره
سلام
من منظورم این نیست که تلفن اصلا اشغال نشه، که اگه اینطور می شد که عالی بود!!!!!!!!!
من می خوام دیتا از طریق تلفن ارسال بشه با این شرط که وقتی من اینجا اقدام به ارسال دیتا می کنم طرف مقابل فقط اقدام دریافت کنه و بلافاصله خط آزاد بشه.
یعنی سیستم گریرنده باید تشخیص بده که
1- این یک ارسال دیتا هست و نه یک تماس معمولی
2- سیستم گیرنده و فرستنده هر دو زمان پایان را تشخیص بدن و بلافاصله خط آزاد بشه.
نمی دونم منظورم رو درست گفتم یا نه.
اگه کمک کنید ممنون می شم.
hossein-khoshseyar
جمعه 14 اسفند 1388, 20:29 عصر
سلام
من منظورم این نیست که تلفن اصلا اشغال نشه، که اگه اینطور می شد که عالی بود!!!!!!!!!
من می خوام دیتا از طریق تلفن ارسال بشه با این شرط که وقتی من اینجا اقدام به ارسال دیتا می کنم طرف مقابل فقط اقدام دریافت کنه و بلافاصله خط آزاد بشه.
آرا اینکی که شما می گی امکان داره و شدنی فقط نیاز به یک سخت افزار ساده که خودت باید درست کنی داری
همین امروز فردا یه منبع عالی برای این کار واسط معرفی می کنم
mina.net
شنبه 15 اسفند 1388, 08:34 صبح
آرا اینکی که شما می گی امکان داره و شدنی فقط نیاز به یک سخت افزار ساده که خودت باید درست کنی داری
همین امروز فردا یه منبع عالی برای این کار واسط معرفی می کنم
سلام
ممنون که وقت می زارید . منتظر راهنمایی شما هستم. امیدوارم مشمول زمان و فراموشی نشه!!!!!!!
hossein-khoshseyar
شنبه 15 اسفند 1388, 09:32 صبح
سلام
ممنون که وقت می زارید . منتظر راهنمایی شما هستم. امیدوارم مشمول زمان و فراموشی نشه!!!!!!!
سلام
نه یادم نمی ره
م یه کتاب که یه پروژه عملی راجع به این داره رو دارم
فقط باید یه چند روز اجازه بدی تا برم خونه و اسم کتاب رو بهت بگم
mina.net
پنج شنبه 20 اسفند 1388, 12:55 عصر
سلام
نه یادم نمی ره
م یه کتاب که یه پروژه عملی راجع به این داره رو دارم
فقط باید یه چند روز اجازه بدی تا برم خونه و اسم کتاب رو بهت بگم
سلام
فکر کنم یادتون رفته
hossein-khoshseyar
پنج شنبه 20 اسفند 1388, 20:42 عصر
سلام
فکر کنم یادتون رفته
گفتم که یادم نمی ره
اسم کتاب 10 پروژه با AVR از مجموعه کتاب های موج آبی
توش یه پروژه داره که همون ارتباط و پروتکل ارتباطی و دیتای تلفن رو خوب توضیح داده
سخت افزار لازم رو پیشنهاد داده و......
البته فکر کنم بدون سخت افزار جانبی هم بشه !!!
pirmard
پنج شنبه 20 اسفند 1388, 22:52 عصر
سلام
بدون سخت افزار اضافی می تونین این کارو انجام بدین . یه مودم معمولی .
hossein-khoshseyar
جمعه 21 اسفند 1388, 10:01 صبح
بدون سخت افزار اضافی می تونین این کارو انجام بدین . یه مودم معمولی .
آره حق با دوستمونه
من دیشب وقتی اون تاپیک رو فرستادم خودم هم رفتم یه سرچی کردم دیدم که خود AT Command ها چنین دستوراتی رو داره و پشتیبانی می کنه
پس با یه مودم معمولی می تونی این کار رو انجام بدی
پس یه سرچی بکن و AT Command ها رو خوب نگاه کن
مشکلی داشتی بگو تا کمکت کنم
hossein-khoshseyar
جمعه 21 اسفند 1388, 10:07 صبح
امروز می خوام یک ارتباط جدید رو توضیح بدم و اونم ارتباط به وسیله USB با یک سخت افزار جانبیه
سخت افزاری که خودتون درست کردید ومیخواید با USB با کامپوتر ارتباط داشته باشه
نمی دونم اصلا این بحث به درد کسی می خوره یا نه. یعنی کسی الکترونیکی هم توی این فرووم هست که بخواد از این تاپیکا استفاده کنه یا نه . چون این ارتباط با سخت افزاریه که شما ساختید و می خواید با کامپیوتر ارتباط بدید
اگر کسی می خواد بگه تا توضیح بدم و مثال بزارم
من هم در ارتباط با سریال و پارالل و یو اس بی با سخت افزار خارجی تجربه و مثال دارم
اگر کسی خواست بگه تا بزارم
HjSoft
جمعه 21 اسفند 1388, 18:03 عصر
دوست من ، اگر براتون مقدوره یک مقدار در مورد ارتباط USB به Avr رو توضیح بدید . ممنون می شم .
hossein-khoshseyar
جمعه 21 اسفند 1388, 19:29 عصر
با سلام
در مورد ارتباط usb با avr شما 2 تا راه دارید
یعنی باید توی بردتون از 2 تا آی سی واسط رایج استفاده کنید یکی ft232 و دیگری ft245 هر کدوم محدودیت خاص خودشون رو دارن ولی من به شخصه ft245 رو ترجیح می دم و بیشتر از اون استفاده می کنم
البته راه دیگری هم هست و اون پیاده کردن پروتکل usb توسط خود میکر که این کار خیلی سخت تر از روش اول و من برای تازه کارها اصلا این رو پیشنهاد نمی کنم
ولی بهتره که از ابتدا از این 2 تا آی سی که گفتم استفاده کنید
این آی سی دیتایی رو که از یو اس بی توسط کامپیوتر براش می فرستید به پارالل (ft245) و سریال (ft232) تیدیل می کنه
در مورد نحوه ارتباط شما با آی سی هم اگه یه سری به سایت ftdichip.com بزنید می بیند که شما با 2 روش می تونید به این آی سی ها کانکشن برقرار کنید یکی از طریق سریال
یعنی با تصب درایور آی سی یک کام کجازی به کامپیوترتون اضافه می شه و شما با اون آی سی به دید یک دیوایس سریال دیتا می فرستید
روش دوم هم اسفاده از پروتکل usb که می تونید با اون آی سی ارتباط برقرار کنید
از هر دو نمونه خود سایت نمونه برنامه گذاشته
بازهم اگه جزئی تر می خواید بدونید بگید تا براتون توضیح بدم یا نقشه سخت افزاری و برنامه نمونه بزارم
mina.net
چهارشنبه 26 اسفند 1388, 22:34 عصر
گفتم که یادم نمی ره
اسم کتاب 10 پروژه با AVR از مجموعه کتاب های موج آبی
توش یه پروژه داره که همون ارتباط و پروتکل ارتباطی و دیتای تلفن رو خوب توضیح داده
سخت افزار لازم رو پیشنهاد داده و......
البته فکر کنم بدون سخت افزار جانبی هم بشه !!!
سلام دوست عزیر
معذرت می خوام چند روزی بود که اینترنت نداشتم. حتما میرم دنبال کتاب و مطالعه خواهم کرد هر پروژه رو هم که موفق شدم تو سایت می زارم تا دوستان هم استفاده کنن.
فقط یک سوال عنوان کتاب " 10 پروژه با AVR" پس حتما به سخت افزار اضافی هم احتیاج داریم ، مگه نه؟
mehdi_song
چهارشنبه 30 شهریور 1390, 14:12 عصر
اگه امکانش هست بی زحمت کدش رو یزار.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.