PDA

View Full Version : سوال در مورد SVN

dottnett
شنبه 30 آبان 1388, 13:07 عصر
سلام
Expected FS format between '1' and '3'; found format '4'
زمانی که میخوام پروژه مورد نظر رو در کامپیوتر سرور تحت Subversionقرار بدم errorبالا نمایش داده میشه ؟چرا؟

حمیدرضاصادقیان
دوشنبه 23 آذر 1388, 14:39 عصر
سلام دوستان. من با استفاده از SVN اومدم کارهای زیر رو انجام دادم فقط چندتا سوال پیش اومده :
اول اومدم در یک درایو دیگه یک شاخه ایجاد کرده و به عنوان مخزن کد قرار دادم.
سپس روی شاخه کد اصلیم کلیک کردم و add رو زده و به مخزن کد اضافه کردم.
بعد یک شاخه دیگه ساختم و با استفاده از Checkout اومدم یک نمونه از اون روو برداشتم. تغییراتم رو اعمال کردم و باupdate , commit سورس رو به trunk اعمال کردم.ولی در کد اصلی تغییری ایجاد نشد.ولی پس از ان که روی شاخه کد اصلی کلیک کرده و update رو زدم تمامی تغییرات جدید اغمال شد.
آیا پس از بروز رسانی مخزن کد نباید سورس اصلی خودش بروز بشه یا اونم مثل روشی که گفتم باید دستی بروز کنیم.؟
باتشکر.

حامد مصافی
دوشنبه 23 آذر 1388, 16:05 عصر
چيزي به نام سورس اصلي وجود ندارد.
هر يك از كلاينت ها براي ديدن آخرين تغييرات بايد نسخه محلي خودشان را update كنند.
در مثال شما هر كپي يك كلاينت محسوب مي شود.

حمیدرضاصادقیان
دوشنبه 23 آذر 1388, 16:38 عصر
ممنون.پس بایدازکدوم نسخه فایلهای Exe مربوطه برای setup رو برداشت؟ پس اون سورس اصلی که اولین بار مخزن کد رو ساختیم این وسط چیکارست؟میشه اونو پاک کرد؟

حامد مصافی
دوشنبه 23 آذر 1388, 17:02 عصر
بله، مي توانيد فولدر اوليه را پاك كنيد.
منظور شمار از فايل هاي exe متوجه نشدم اما اگر منظور شما آخرين نسخه نرم افزار است مي توانيد يكي از كپي ها را update كرده و كامپايل كنيد.

حمیدرضاصادقیان
دوشنبه 23 آذر 1388, 17:21 عصر
ممنون.پس در حقیقت کد اولیه فقط برای اولین بار جهت ایجاد مخزن کد به کار میاد دیگه بعد از اون به درد نمیخوره.که نسخه های روی کلاینتهای مختلف به عنوان سورس اصلی در نظر گرفته می شوند که برای کامپایل نسخه نهایی باید آخرین update رو از مخزن دریافت کرده و با اون کامپایل کنیم.
ممنونم.

vcldeveloper
دوشنبه 23 آذر 1388, 18:09 عصر
پس بایدازکدوم نسخه فایلهای Exe مربوطه برای setup رو برداشت؟
باید آخرین Revision ثبت شده در مخزن را از مخزن بگیرید، و Build کنید. برای این کار می تونید از ابزارهای مدیریت Build یا اسکریپت نویسی استفاده کنید، و در فواصل زمانی معین، با اجرای اسکریپت مربوطه، روال Build را خودکار سازی کنید (مثلا دریافت آخرین Revision از مخزن، Build سورس کدها، اجرای تست های خودکار، ثبت نتایج تست ها و Build در سیستم Bug Tracker شرکت، ساخت Setup). می تونید این کار را برای آخر وقت کاری هر روز برنامه ریزی کنید تا صبح روز بعد که تیم برنامه نویسی مراجعه میکنه، نتایج تست ها، و نسخه آماده Setup در اختیارشان باشه.

حمیدرضاصادقیان
دوشنبه 23 آذر 1388, 20:45 عصر
علی جان ممنون. میشه نمونه ای از برنامه های ساخت اسکریپت رو معرفی کنی.با نرم افزارهای تولید setup مثل installaware میشه این کارو انجام داد؟
باتشکر

Babak.Hassanpour
دوشنبه 23 آذر 1388, 20:48 عصر
ببخشید که پا برهنه میام میان بحث تون.
شما از چه برنامه ای استفاده می کنید؟

حمیدرضاصادقیان
دوشنبه 23 آذر 1388, 21:57 عصر
برنامه Svn که برای مدیریت سورس کد هست که هم به صورت تکی میشه ازش استفاده کرد هم وقتی که شما دارید در یک تیم نرم افزاری کار میکنید خیلی راحت میتونید چند برنامه نویس روی یک سورس باهم کار کنید بدون اینکه مشکلی بوجود بیاد.
موفق باشید

vcldeveloper
سه شنبه 24 آذر 1388, 00:07 صبح
میشه نمونه ای از برنامه های ساخت اسکریپت رو معرفی کنی.با نرم افزارهای تولید setup مثل installaware میشه این کارو انجام داد؟
Script میتونه هر چیزی باشه، از یک Batch File گرفته تا یک اسکریپت نوشته با یک زبان اسکریپتی مثل Python. نرم افزارهای اختصاصی هم وجود دارند، ابزارهایی مثل ANT و WANT یا MSBuild به عنوان ابزارهای اسکریپتی ساخت Build وجود دارند؛ ابزارهای تجاری مدیریت کل مراحل Build هم مثل FinalBuilder وجود دارند.

dottnett
دوشنبه 07 دی 1388, 09:08 صبح
دلیلشو پیدا کردم
دلیلش اینه که Subversion ,TSVNباید دارای ورژن های یکسانی باشند...بهتره که از آخرین ورژنهای موجود استفاده شود