View Full Version : سوال: آموزش قفل گذاري با multimedia builder
arta2009
شنبه 30 آبان 1388, 19:41 عصر
سلام
اگه كسي آموزش قفل گذاري با multimedia builder رو بلده بگه منظورم قفل تلفني هستش فكر كنم كدهاي بيسيك
رو در مولتي مديا بيلدر مينويسن بعد فايل exe رو ميسازن اگه كسي كد قفل گذاري رو داره لطفا هم كد وهم
آموزشش رو قرار بده.:عصبانی++:
obvious
دوشنبه 09 آذر 1388, 13:56 عصر
مطمئني كه با multimedia builder قفل مي نويسن؟!!! من با اين نرم افزار قد 2 ساعت براي ساخت يك autorun كار كردم ولي يه همچين قابليتي نديدم:متعجب: ( البته شايد من به همه جاش سر نزدم) متاسفانه الانم رو سيستمم ندارم و گرنه حتما كمكت مي كردم.
حالا حتما قفلي كه مي خواي بايد با multimediabuilder ساخته شه؟!!!
Nima NT
سه شنبه 10 آذر 1388, 11:36 صبح
به فکر قفل نویسی با این سیستم نباشید ، چون این سیستم مثل دات نت هست و سورس رو میشه بیرون کشید.
davood59
شنبه 21 آذر 1388, 07:42 صبح
آقا نیما برای اینجور وقتها شما چه راه حلی رو پیشنهاد می کنید؟ از چه زبانهایی میشه استفاده کرد که نشه سورس اونو بدست آورد؟
Nima NT
شنبه 21 آذر 1388, 23:56 عصر
زبانهای Native مثل Delphi , Visual Basic.
البته زبانهای دات نت هم جزو این گروه نیستن چون سورس اونها رو هم میشه استخراج کرد.
ASKaffash
یک شنبه 22 آذر 1388, 10:14 صبح
زبانهای Native مثل Delphi , Visual Basic.
البته زبانهای دات نت هم جزو این گروه نیستن چون سورس اونها رو هم میشه استخراج کرد.
سلام
جناب NimaNT عزیز من برای اینکه با مشکل بازیابی سورس در دات نت مواجه نشوم بخش مهم که نباید سورس و الگوریتمش لو بره با ++C می نویسم و بعنوان یک متد در دات نت استفاده میکنم ودرون دات نت معتبر بودن آن DLL را چک میکنم و سورس دات نت را هم با Smart Assembly می پیچونم به نظر شما با این اوصاف مشکل من کجا ها میتواند باشد؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.