ورود

View Full Version : برنامه حسابداری

mreza_adeli58
شنبه 30 آبان 1388, 20:01 عصر
این لینکی که گذاشتم یه برنامه حسابداری هست که خودم نوشتم و برای حساب و کتاب خودم بوده و اگه کم و کاستی هست به هر حال ببخشید و اگه در موردش نظر بدین و راهنماییم کنید ممنون میشم . http://www.4shared.com/file/156660201/c5347d48/hesab.html

binyaz2003
شنبه 30 آبان 1388, 21:06 عصر
قضيه انيميشن پدي چيه؟
راهنماي نصب فارسي خيلي اشتباه.در اينجا بحث شده.
بهتره قبل از چاپ يک پيشنمايش نشان داده بشه
تقويم در جابجايي ها مشکل داره
اگر ميخواهيد مشخصات کامل خطا از جمله شماره خط و دستور خطا در اون پنجره خطاي شما نمايش داده بشه بايد در مديريت پروژه در قسمت Project Info تيک Debug Info را کليک کنيد.
TabIndex ها بخوبي رعايت نشده.
وقتي رکوردي هم نيست ميشه چاپ کرد.
اطلاعاتي وارد نشده رکورد وارد ميشه (ورودي چک نميشه)
در بعضي جاها وقتي اطلاعات وارد ميشه و ثبت ميشه اطلاعات در تکستباکس ها ميماند و کاربر بايد پاک کند.
به نظر من رنگبندي فعلا بودن يا نبودن جعبه هاي ورود متن خوب نيست
و...

mehran_337
یک شنبه 01 آذر 1388, 08:21 صبح
با عرض خسته نباشید و تشکر از شما به نکاتی اشاره می کنم :

بنده هم با نظرات جناب حسین زاده موافقم.

و اما نقاط قوت برنامه :

- بخش نموداری خوب بود و ایده های جالبی داشت .
- جستجوی هوشمند بسیار کار جالبی بود و اگر کد این بخش را هم قرار دهید مورد استقبال واقع خواهد شد.
- چینش دکمه ها در فرم ها مناسب است و نمره خوبی دارد و به دلیل تمایز از لحاظ سایز و ظاهر سریعتر قابل دسترس است .

و اما بخش تلخ ماجرا که امید وارم نقد مرا بپذیرید و دلسرد نشوید :

- انیمیشن پدی هر چه هم که باشه (تا حالا نشنیده بودم) قرار نیست با هر بار اجرای برنامه نصب بشه باید فقط یک بار نصب بشه
- شاید اجزایی که بعنوان گرافیک استفاده کردید به تنهایی جالب باشند اما در برنامه هیچ همخوانی با هم ندارند . مثل اینکه چراغ ماشین بنز را به جلوی پراید بچسبانید آن چراغ به تنهایی زیباست اما ...
- کلا گرافیک برنامه نمره خوبی ندارد در این مواقع که برنامه نویس دیدگرافیکی بالایی ندارد به نظرم وجود فرمهای استاندارد ویندوز زیبایی کافی دارند و نیاز به تغییر در ظاهر اشیا نیست .
- منوی رمز عبور کاربردی نیست
- خطا ها کنترل شده نیست
- رنگها و فونتهای انتخاب شده کاربر پسند نیست
- فرمها resize می شوند در صورتیکه anchor برایشان تنظیم نشده است
- رکوردهای خالی ثبت می شوند
- حالت تکست باکس بودن دریافت تاریخ در بخشهای مختلف گمراه کننده است
- عبارت حذف فیزیکی غیر معمول است
- بعضی قسمتها برنامه دنبال cdx می گردد و خطا می دهد
و ...

نتیجه اینکه شاید برای مصرف شخصی کار راه انداز باشد ولی برای خروجی کار نیاز به بررسی خیلی بیشتر می باشد

mreza_adeli58
یک شنبه 01 آذر 1388, 11:41 صبح
از توجهی که دوستان دارند بسیار متشکرم . همونطوری که جناب مهران گفتند بنده دید گرافیکی خوبی ندارم و کلا کار بنده حسابداری میباشد و برنامه نویسی رو به کمک همین سایت دارم کاملتر میکنم ( با کمک دوستان ) . تو این برنامه هم بنده بیشتر به مسائل حسابرسی دقت کردم تا گرافیک برنامه و به همین دلیل بود که از دوستان خواستم راهنماییم کنند .
جناب مهران منظورتون رو از گمراه کننده بودن تکست باکس تاریخ متوجه نشدم . اگه بیشتر توضیح بدید ممنون میشم ( ورودی تاریخ بصورت روز ماه سال بوده و در صورت رایت کلیک کردن تقویم باز میشود )

amirdiablo
یک شنبه 01 آذر 1388, 11:50 صبح
من از نرم افزار حسابداري ميزان استفاده ميكنم و راضي هستم
http://www.hesabdari-mizan.com (http://www.hesabdari-mizan.com/)

mehran_337
یک شنبه 01 آذر 1388, 15:41 عصر
البته تمام عرایض بنده صرفا جهت بالابردن سطح کیفی برنامه بود برای تولید انبوه . یعنی اگر قرار است این برنامه به بیرون داده شود باید نکات مذکور رعایت شود و گرنه برنامه که صرفا مشکل حل کند نیازی به گرافیک ندارد مثلا خود من هم برای راه اندازی بسیاری از امورم برنامه های کوچکی نوشته ام که نیازم را برطرف کند این برنامه ها حتی exe هم نشده اند و هیچ نظمی ندارند .
اما آنچه که مطرح کردم برای خروجی بود وگرنه مسلما در تنوع گزینه های می شه فهمید که آیتمهای خوبی با زبان ساده در نظر گرفته شده است .
پشت تکست باکس دریافت تاریخ را شفاف کرده اید و کاربر در دید اول نمی تواند تشخیص دهد که می تواند تاریخ را وارد کند و انگار صرفا نمایشی است مانند label . اگر تکست باکس همان حالت معمول خود را داشت بهتر بود (البته از نظر من)

برنامه تونو حتما یه بار دیگه تریس کنید خطا زیاد داره . از بابت حسابرسی هم نظر نمی دم چون تخصص شماست:لبخندساده:

موفق باشید

mreza_adeli58
یک شنبه 01 آذر 1388, 16:11 عصر
به نکته خوبی اشاره کردید . حتما اصلاح میکنم . ممنون ارتوجهتون .

Esikhoob
جمعه 06 آذر 1388, 10:59 صبح
با تشکر از اینکه برنامه را برای عموم گذاشتید.
اتفاقا به نظر من از لحاظ گرافیکی باحال بود.
همان طور که آقای binyaz2003 گفته ، اشکالی در راهنمای فارسی کردن بود.
در قسمت farsi setup ، دکمه 3 ،مورد: Install files for East Asian languages ، لازم نیست.

masoud1345
سه شنبه 07 خرداد 1392, 13:08 عصر
چگونه از برنامه شما ميشود استفاده كرد من مبتدي هستم