ورود

View Full Version : مشکل در فرستادن id عناصر دیتالیست

bahar_engineer
یک شنبه 01 آذر 1388, 15:21 عصر
سلام

من یه دیتالیست دارم که توی template یه دکمه گذاشتم و کدهام اینا هستن

protected void Button1_Click(object sender, EventArgs e)
{
ShoppungCart.GetShoppingCart().AddItem(ProdID);
Response.Redirect("ViewCart.aspx");
}
protected void DataList1_ItemCommand(object source, DataListCommandEventArgs e)
{
int ProdID = Convert.ToInt32(DataList1.DataKeys[e.Item.ItemIndex]);
}

وقتی روی دکمه کلیک می کنم ProdID مقدارش null هست... اگه توی رویداد کلیک هیچ دستوری نذارم ProdID وجود داره و درست هم هست و وقتی روی دکمه کلیک کنم (که توی رویدادش هیچ کدی نیست) مقدار ProdID رو می تونم تو لیبل چاپ کنم اما چون توی دکمه کد دارم و قراره توابعی رو اجرا کنه و به صفحه دیگه ای بره ، و چون این عمل همزمان انجام می شه مقدار ProdID توی دستورات رویداد کلیک قرار نمی گیره

چکار باید بکنم تا درست بشه؟

hezare
یک شنبه 01 آذر 1388, 17:45 عصر
من فکر می کنم چون پرودآیدی رو داینامیک تعریف کردین توی پیج لود هر دفعه این مقدار نال می شه و باید پرود آیدی رو یکبار دیگه به یه نحوی تو پیج لودتون نگه دارین ..

البته شاید هم من اشتباه می کنم ..!

bahar_engineer
دوشنبه 02 آذر 1388, 11:03 صبح
prodid رو بصورت استاتیک تعریف کردم باز هم نشد مقدارش موقعی که تابع می خواد اونو فراخوانی کنه صفره.

bahar_engineer
دوشنبه 02 آذر 1388, 11:05 صبح
من فقط می خوام از یه imagebutton به جای select در دیتالیست استفاده کنم که هر وقت روی اون کلیک کرد مثل select عمل کنه ...

یعنی نمی شه؟!!!!:متفکر:

hezare
دوشنبه 02 آذر 1388, 13:17 عصر
دوست عزیز

من کاری رو که شما می خواهید انجام بدید توی پروژه ضمیمه براحتی انجام دادم و متوجه نشدم که مشکل شما چی هست .. در این پروژه یک ایمیج باتون در دیتالیست هست که می تونید روش سلکت کنید و دیتاکیش رو با کد خودتون خوندم ..

در ضمن فراموش نکنید که حتما باید در وب کانفیگ کانکشن خودتون رو تعریف کنید چون من مال خودمو پاک کردم و در ای اس پی ایکس اسن کار رو روی تیبل خودتون انجام بدین ..

امیدوارم بتونه مشکلتون رو حل کنه ..