PDA

View Full Version : آینده شغل ما

saed2006
یک شنبه 01 آذر 1388, 18:48 عصر
Microsoft Perspectives on the Future of Programming
http://microsoftpdc.com/Sessions/FT52

Mamdos
یک شنبه 01 آذر 1388, 21:24 عصر
من نتونستم فعلاً اون پیوند رو باز کنم، ولی حالا که این بحث پیش اومد، بد نیست بدونید که بری بوهم (http://en.wikipedia.org/wiki/Barry_Boehm) (از مهندسان نرم‌افزار و محققان مشهور در مهندسی نرم‌افزار که نقش مهمی در پیشرفتش داشته) یک مقاله‌ی معروف در سال ۲۰۰۶ نوشته در مورد گذشته و آینده‌ی مهندسی نرم‌افزار که جالبه:
A View of 20th and 21st Century Software Engineering (http://csse.usc.edu/csse/TECHRPTS/2006/usccsse2006-626/usccsse2006-626.pdf)

DLL_DLL
یک شنبه 01 آذر 1388, 22:29 عصر
اگه میشه نتیجه این لینک را کسی بطور خلاصه اینجا توضیح بده.

vcldeveloper
دوشنبه 02 آذر 1388, 03:23 صبح
اگه میشه نتیجه این لینک را کسی بطور خلاصه اینجا توضیح بده. کدوم لینک؟ برای لینک مقاله میتونید خلاصه مطلب و نتیجه را در صفحات 24 و 25 آن بخوانید.

لینک ویدئویی پست اول را من تا آخر نگاه نکردم، فکر کنم حدودا 20 دقیقه از 61 دقیقه رو دیدم. بد نبود، ولی بعضی نظرات یک جورایی بیش از حد مایکروسافتی بود، تا حدودی هم پراکنده. البته شاید در ادامه بحث روند کار بهتر میشد، ولی من حوصله نکردم بیش از 20 دقیقه از اون رو نگاه کنم.

DLL_DLL
دوشنبه 02 آذر 1388, 09:07 صبح
آخه زبانم خوب نیست زیاد . برا همین خواستم کسی بیان کنه

Mehdi Asgari
سه شنبه 03 آذر 1388, 01:04 صبح
خب من این فیلم رو دیدم و باید بگم تنها بخش مایکروسافتی این پنل ، افراد اون بودن و صحبت ها اصلا ربطی به فن اوری های مایکروسافت نداشت (گرچه در مثال ها اسامی ای برده می شد مثل LINQ و دات نت)
6 نفری که بحث رو جلو می بردن از افراد تاثیرگذار و بزرگ برنامه نویسی هستن که حتما همۀ ما تا حالا از محصولاتشون استفاده کرده یا حداقل اسم اون ها رو شنیدیم (مجری Erik Meijer هست (خالق LINQ و از افراد فعال و مشهور در جامعۀ Haskell. اگه مصاحبه ها و ویدئو های Channel9 رو دیده باشید ، در بسیاری از ویدئو ها Erik مصاحبه کننده است) و بحث کنندگان (به ترتیب از چپ به راست): Don Box (خالق SOAP)، Jeffery Snover (خالق Powershell) ، Butler Lampson ، Herb Sutter (جزو کمیتۀ استاندارد سازی C++ و تیم C++ مایکروسافت) و Burton Smith )
بحث با Concurrency شروع میشه و این که چطور میشه اون رو راحت تر کرد تا برنامه نویسای عادی بتونن ازش استفاده کنن و اشاره شد به این که الان در روز های اولیه هستیم (مثل روز های VB 1.0 و MFC 1.0). بعد در مورد transaction ها و STM و state بحث شد که این صحبت ها منجر به بحث دربارۀ type system ها شد (Jeffery ادعا می کرد در دنیای واقعی و برای کارای واقعی dynamic type system مناسب تره!). بعد در مورد پوینتر ها و NULL و همچنین RPC بحث شد. به نوعی هر کدوم نمایندۀ یک مکتب فکری و مدافع روش ها و ابزار خاصی بودند. مثلا Eric: Functional Programming. Jeffery: dynamic programming. Don : RPC. Herb: C++ . وقتی Erik از Herb در مورد شباهت null pointer و صفر در C++ می پرسه و این که آیا راه حلی برای اون اندیشیدن ، Herb جواب خوبی میده (مثل بقیۀ جواباش که هم تیکه است و هم جالب):

I suppose you could design a language that does not have pointers but that's at out.It still have a NullPointerException, but we won't go there
Butler گفت:

I'm pretty confident that the net contribution of RPC to human welfare is negative
بعد دوباره در مورد CPU و GPU ها بحث شد. Herb گفت:

Let me tell you a secret: Nobody wants multi-core, the hardware vendors don’t want multicore (yes, mainstream does). Most of us would be ever so much happier just getting chips twice as fast for sequential code every couple of years and you know we paid great money for that and we just don't get that anymore.... and we are at the beginning of that curve now
بحث بعدی در مورد برنامه نویسی native در مقابل managed بود که کشیده شد به GC و مخصوصا این سوال از Herb که ایا یک GC به زبان C++ اضافه خواهد شد ؟
Herb در حین جواب یهو گفت :

What was the question again ?
یعنی با کنایه نشون داد که حافظه اش reclaim شده.
Jeffery ، GC رو تشبیه کرد به این که مثل سیستمی در اتومبیل می مونه که نیازی نداره همه راننده های حرفه ای باشن تا بتونن از اون ماشین استفاده کنن. Herb گفت مشکل در اینه که برنامه نویسا زیادی به GC تکیه می کنن (فکر می کنن هر کاری میتونن با ماشین بکنن و هیچی نشه). Jeffery گفت "عوضش سریع تر می تونن رانندگی کنن"
بعد در مورد modeling بحث شد و سپس این که آیا بهتره برنامه نویسی و پروتکل ها و ابزار مربوطه همچنان مبتنی بر متن باشن یا بهتره از روش های دیگه ای استفاده بشه. همه متفق القول بودن که من بهترین روش ذخیره سازی و کار با داده های برنامه نویسیه. Butler در این زمینه گفت:

as far as I know No one can tell you what a UML diagram means
بعد در دو سه دقیقۀ آخر در این باره بحث شد که 5 تا 10 سال بعد در همچین نشستی در چه زمینه ای بحث خواهیم کرد؟ که باز هم دغدغه های فعلی رو بیان کرد (برنامه نویسی موازی ، قابلیت اطمینان ، امن بودن ، .... )

در کل ویدئوی جالبی بود و ارزش نگاه کردن داشت

حمیدرضاصادقیان
سه شنبه 03 آذر 1388, 20:10 عصر
سلام.یک سوال غیر مرتبط.
ایا برنامه های channel9 رو میشه روی ماهواره هم مشاهده کرد؟ یا روی فقط رروی اینترنت هست.
اگر میشه ممنون میشم مشخصات کاملشو بگید
باتشکر