mahmood3d
یک شنبه 01 آذر 1388, 20:18 عصر
سلام دوستان
من توی یک صفحه پی اچ پی برای چک کردن اینکه تمامی ورودی ها مقدار دهی شدن یا نه یک تابع نوشتم که توی این تابع دونه دونه مقادیر چک میشه و هر کدوم از اینها با یک دستور if چک میشه. اگر شرط داخل دستور if درست بود که کدها درست اجرا میشن ولی فقط کافیه که شرط یکی از اینها درست نباشه (یعنی یکی از if ها اجرا نشه) که در نتیجه تمامی if های دیگه هم اجرا نمیشن؟
دلیل این عمل چی می تونه باشه؟
چون من علاوه بر اینکه دونه دونه مقادیر رو چک می کنم که از پر بودن اونها مطمئن بشم بعضی از مقادیر هم باید چک بشه که مقدار درست داخلشون وارد شده. مثل کلمه عبور و تکرار کلمه عبور.
من کدهایی رو که نوشتم رو اینجا قرار می دم تا بهتر بتونین راهنماییم کنین.
هر کی دلیلش رو می دونه سریعتر جواب بده.
ممنون
<script language="javascript" type="text/javascript">
<!--
function register_valid(){
var msg="";
if (document.getElementById("user").value=="" || document.getElementById("user").value==NULL){
msg = msg + " - نام کاربری\n";
}else{};
if (document.getElementById("pass").value=="" || document.getElementById("pass").value==NULL){
msg = msg + " - کلمه عبور\n";
}
if (document.getElementById("name").value=="" || document.getElementById("name").value==NULL){
msg = msg + " - نام خودتان\n";
}
if (document.getElementById("email").value=="" || document.getElementById("email").value==NULL){
msg = msg + " - آدرس ایمیل\n";
}
if (msg!=""){
alert("شما باید موارد زیر را تکمیل نمایید:\n" + msg);
return false;
}
if (document.getElementById("pass").value != document.getElementById("pass2").value){
alert("\"کلمه عبور\" باید با \"تکرار کلمه عبور\" برابر باشد");
return false;
}
}
-->
</script>
من توی یک صفحه پی اچ پی برای چک کردن اینکه تمامی ورودی ها مقدار دهی شدن یا نه یک تابع نوشتم که توی این تابع دونه دونه مقادیر چک میشه و هر کدوم از اینها با یک دستور if چک میشه. اگر شرط داخل دستور if درست بود که کدها درست اجرا میشن ولی فقط کافیه که شرط یکی از اینها درست نباشه (یعنی یکی از if ها اجرا نشه) که در نتیجه تمامی if های دیگه هم اجرا نمیشن؟
دلیل این عمل چی می تونه باشه؟
چون من علاوه بر اینکه دونه دونه مقادیر رو چک می کنم که از پر بودن اونها مطمئن بشم بعضی از مقادیر هم باید چک بشه که مقدار درست داخلشون وارد شده. مثل کلمه عبور و تکرار کلمه عبور.
من کدهایی رو که نوشتم رو اینجا قرار می دم تا بهتر بتونین راهنماییم کنین.
هر کی دلیلش رو می دونه سریعتر جواب بده.
ممنون
<script language="javascript" type="text/javascript">
<!--
function register_valid(){
var msg="";
if (document.getElementById("user").value=="" || document.getElementById("user").value==NULL){
msg = msg + " - نام کاربری\n";
}else{};
if (document.getElementById("pass").value=="" || document.getElementById("pass").value==NULL){
msg = msg + " - کلمه عبور\n";
}
if (document.getElementById("name").value=="" || document.getElementById("name").value==NULL){
msg = msg + " - نام خودتان\n";
}
if (document.getElementById("email").value=="" || document.getElementById("email").value==NULL){
msg = msg + " - آدرس ایمیل\n";
}
if (msg!=""){
alert("شما باید موارد زیر را تکمیل نمایید:\n" + msg);
return false;
}
if (document.getElementById("pass").value != document.getElementById("pass2").value){
alert("\"کلمه عبور\" باید با \"تکرار کلمه عبور\" برابر باشد");
return false;
}
}
-->
</script>