View Full Version : highlight کردن متن در یک Grid برای نمایش به کاربر
hammedd110
دوشنبه 02 آذر 1388, 09:22 صبح
سلام به همه دوستان
می خواستم در یک گرید قسمتی از متن یک رکورد رو highlight شده به کاربر نشون بدم . در این زمینه راه حلی دارید ؟
hammedd110
چهارشنبه 04 آذر 1388, 10:16 صبح
برای این قضیه راه حلی نیست ؟ یکی از دوستان می گفت که در زبان های دیگر تابع یا دستوری برای این مشکل هست ولی در فاکس پیدا نکردم .
binyaz2003
چهارشنبه 04 آذر 1388, 11:35 صبح
شما از DynamicBackColor ميتونيد رنگ يک سطرگريد رو از سايرين متمايز کنيد(علاوه بر رنگ سطر جاري که فعال است) و در حالت پيشرفته تر يک ستون خاص از يک سطر را اما اينکه قسمتي از متن يک جعبه متن رو بخواهيد رنگ ديگه اي نشون بديد نميشه چون چنين خاصيتي در جعبه متن هاي استاندارد فاکس وجود ندارد مگر اينکه شما کنترل خاص خودتون رو به گريد براي اون ستون اضافه کنيد.
rahro
چهارشنبه 04 آذر 1388, 13:06 عصر
فكر كنم اگر يك تكست باكس رو به گريد انقال بديد انوقت ميتونيد از خاصيت seltext و Selstart اون براي اينكار استفاده كنيد
hammedd110
چهارشنبه 04 آذر 1388, 18:11 عصر
seltext و selstart برای برگرداندن متن های لایت شده توسط کاربر است نه برای نمایش های لایت به کاربر . اما در مورد اضافه کردن کنترل خاص به Grid چگونه می شه این کار رو انجام داد ؟
mehran_337
یک شنبه 08 آذر 1388, 08:55 صبح
چرا دوست من ؟ یه امتحان کن . دقیقا seltext برای اینه که خودت هر جای متن که می خوای های لایت کنی و به کاربر نشون بدی
روی هر گرید به حالت ویرایش قرار بگیر مثلا ستون 1 رو انتخاب کن بعد هر کنترل که دوست داشتی بکش توی این ستون .
به همین راحتی . موفق باشید
hammedd110
یک شنبه 08 آذر 1388, 09:54 صبح
واقعا !!!
اگر می شه کدش رو بنویسید . من امتحان کردم ولی پاسخ نگرفتم . حالا با توضیح شما دوباره مراجعه می کنم . امیدوارم که این قابلیت به همین سادگی وجود داشته باشه . چون دوستان #C کار من خیلی مسخره ام کردند که فاکس از این حرفا گذشته . می دونم که در فاکس حتما چنین قابلیتی وجود داره
hammedd110
یک شنبه 08 آذر 1388, 12:14 عصر
آقا مهران سلام
تست کردم ولی نشد ؟!!!
احتمالا تنظیماتشو خوب یاد نگرفتم . نمونه برنامه را برایتان می گذارم ملاحظه کنید .
mehran_337
یک شنبه 08 آذر 1388, 16:09 عصر
عرض بنده در زمینه های لایت کردن بود
مثلا :
thisform.text1.selstart = 2
thisform.text1.sellength = 4
thisform.text1.setfocus
توی مثال فوق از حرف دوم به اندازه 4 حرف برای کاربر انتخاب ده نمایش داده می شود
rahro
دوشنبه 09 آذر 1388, 07:23 صبح
همانند سوال شما اينجا مطرح شده ؛
http://support.microsoft.com/kb/130458
hammedd110
دوشنبه 09 آذر 1388, 09:43 صبح
با سلام و تشکر از لطف دوستان
در خصوص پاسخ آقا مهران عرض کنم که در خصوص Grid هم امتحان کردید ؟
مثل اینکه در گرید به این سادگی نیست و حتی بعد از این تنظیمات هم کل خط رو های لایت می کنه .
در ضمن دو سئوال در همین رابطه :
1. چرا با آمدن فوکوس یا کلیک کاربر های لایت از بین می ره ؟ در حالی که ما می خواهیم بمونه
2. این روش فقط متن جاری رو های لایت می کنه ولی ما برای همه گرید می خواهیم های لایت وجود داشته باشه ؟
راستی آقا مهران فایل رو که ضمیمه کردم دیدید ؟ می خواستم کلمه (الله) در تمامی گرید های لایت بشه
mehran_337
دوشنبه 09 آذر 1388, 09:57 صبح
بله متاسفانه در زمینه گرید به نتیجه خاصی نرسیدم .
در صفحه قبل هم عرض کردم که توضیح من مربوط به یک تکست باکسه .
سادگی کار هم منظورم دراگ کردن یک شی درون گرید بود.
اگر قراره با کلیک کردن های لایت از بین نره باید از ریچتکست استفاده کنید البته اون دیگه های لایت نیست بلکه تغییر رنگ زمینه هستش
hammedd110
دوشنبه 09 آذر 1388, 10:16 صبح
با سلام
آقای رهپو ، مطلبی که شما آدرس دادید درباره هالایت کل یک رکورد هنگام انتقال فوکوس به خارج از گرید است و نمی تونه بخشی از متن یک رکورد یا همه رکورد های گرید رو های لایت کنه .
آقا مهران ، ریچتکست چیه ؟ چه جوری می شه باهاش کار کرد ؟ قبلا دربارش بحث شده ؟
hammedd110
دوشنبه 09 آذر 1388, 18:26 عصر
آقا مهران در زمینه ریچتکست مطلبی نمیگید ؟
کلا در زمینه OLE ها مطلب مناسبی ندیدم . شما شروع کنید و از ریچتکست هم شروع کنید تا کار ما هم راه بیافته .
mehran_337
سه شنبه 10 آذر 1388, 07:34 صبح
یه سرچ بکنید.
richtext در همین بخش هم مطالب زیادی گفته شده.
arashkhaan2002
چهارشنبه 11 آذر 1388, 17:30 عصر
واسه اینکه یه شی رو بیندازید تئ یک ستون گرید به روشی که آقا مهران گفتند باید گریدتون رو از حالت right to left در بیارین و خاصیتsparse ستون رو هم .f. کنید.
hammedd110
سه شنبه 17 آذر 1388, 12:06 عصر
با سلام
در خصوص زبان فاکس و نحوه کار با OLE مطلبی ندیدم . بیشتر مطالب برای سایر زبان های برنامه نویسی است .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.