PDA

View Full Version : سوال: اتصال به وب سایت بدون نیاز به وصل شدن به اینترنت



arty125
دوشنبه 02 آذر 1388, 09:58 صبح
با سلام خدمت دوستان عزیز.

می خواستم بدونم چطوری می شه بدون اتصال به اینترنت ، کارمندان یک شرکت می تونند به وب سایت شرکت خودشون وصل بشن و مثلا فرمهای مورد نیازشون رو دانلود کنند یا پر نمایند.
لازم به ذکر هست که کارمندان از طریق یک سرور داخل شرکت به صورت شبکه به هم متصل هستند و سرور مربوط به وب سایت این شرکت در خارج از این شرکت قرار دارد.

همچنین چطور می شه از شهرستان بدون نیاز به اینترنت به این وب سایت وصل شد.

cybercoder
دوشنبه 02 آذر 1388, 11:25 صبح
با استفاده از RAS

Poorang
دوشنبه 02 آذر 1388, 12:15 عصر
همونطور که cybercoder (http://www.barnamenevis.org/forum/member.php?u=8250) گفت شما میتونی از Remote Access Service استفاده کنی. حالا اگه سرور شما از طریق اینترنت یا ... به وب سرور شما متصل باشه میتونی از ISA Server هم بهره مند شی.
در مورد شعباتی که در شهرستانها هست شما میتونی از VPN که در Internet تونل میشه استفاده کنی که هم (تقریباٌ) امنه و هم چون به هر حال نیاز داری با سرور در تهران تماس داشته باشی این ارتباط ارزونتر در میاد. به راحتی میتونی Policy هایی هم تعریف کنی تا کاربران استفاده دیگه ای از اینترنت نداشته باشند.

farar_1
دوشنبه 02 آذر 1388, 13:08 عصر
سلام چطوری میشه اینکار رو کرد

میشه بیشتر و واضح تر توضیح بدید

اگه توی فایل ورد یا پی دی اف توضیح بدید ممنون میشم

Poorang
دوشنبه 02 آذر 1388, 13:38 عصر
اصلاٌ نیاز نبود سه تا پست بزنی!!!

مباحث RAS ،ISA Server و VPN چیزی نیست که بشه با سه چهار خط سر و ته قضیه رو هم آورد. شما باید نیازت و دیاگرامی از شبکه مقصودت رو ارائه بدی، اون موقع میشه یه راهنمایی کرد. اما در صورتی که هیچ آشنایی با این مباحث نداشته باشی فکر نمیکنم بتونی شبکه مورد نظرت رو پیاده و پیکربندی کنی، مگر اینکه صرفاٌ بخوای کسب اطلاع کنی!

pourang_us
دوشنبه 02 آذر 1388, 14:42 عصر
دوست عزیز
درود

شما میتونی با داشتن یک DHCP و همچنین یک وب سرور و چند خط تلفن و مودم خودت یک اینترانت راه اندازی کنی و بدون استفاده از اینترنت به سایت و شبکه داخلی ات وصل بشی


موفق باشی

esi_0o0
پنج شنبه 14 مرداد 1389, 19:25 عصر
با سلام وتشکر از همه گفته های دوستان
خواهشن به طریقه راه اندازی این گفته ها اشاره کنید ممنون میشم
با تشکر

resatak
جمعه 15 مرداد 1389, 09:25 صبح
آره وقعا اگر توضیح بدید خیلی خوب میشه.

m2148059
شنبه 16 مرداد 1389, 10:09 صبح
سلام خسته نباشید :
ببینید دوستان برای سوال 1 شما باید یک iis راه اندازی کنید و سایت خود را روی آن قرار دهید و برای سوال دوم اگر هر دو اینترنت adsl دارید یعنی هم تو شهرستان و هم تو تهران اینترنت پر سرعت دارید بهتره از vpn استفاده کنید و آنرا راه اندازی کنید . حالا چه جور ؟
اولا باید winserver2003 داشته باشی .
جالا بریم IIS و vpn راه بندازیم برا راه اندازی باید شبکه بالد باشی که از روی کتاب زیر برو قسمت vpn و iis رو ببین و طبق اون step by step عمل کن . موفق باشی
http://rapidshare.com/files/411517665/MCSA_ISA.zip.html

esi_0o0
شنبه 16 مرداد 1389, 11:32 صبح
دوست عزیز
درود

شما میتونی با داشتن یک DHCP و همچنین یک وب سرور و چند خط تلفن و مودم خودت یک اینترانت راه اندازی کنی و بدون استفاده از اینترنت به سایت و شبکه داخلی ات وصل بشی


موفق باشی

با تشکر از دوست عزیز منظور بنده چگونگی راه اندازی این مطلب را درخواست کردم
:لبخندساده: با تشکر از راهنماییهای قبلی