ورود

View Full Version : گفتگو: ايجاد تاپيك

Mostafa_Dindar
دوشنبه 02 آذر 1388, 10:56 صبح
متاسفانه عده اي از كاربران هنگام ايجاد تاپيك ضمن اين كه جستجويي نميكنند جمله هاشون هم حاكي از نوعي سفارش يا دستور و بعضا خارج ادب هست . ( خصوصا برنامه نویسی Web با استفاده از ASP.NET (http://barnamenevis.org/forum/forumdisplay.php?f=25) ) مثلا در عنوان تاپيكهاشون از عباراتي مثل "فوري فوري !!" استفاده ميكنند و ...
يا بعضي ديگر از كاربران پروژه هاشون رو اينجا انجام ميدن بعبارتي ميبنيي در يك زمان 3-4 تاپيك ايجاد كردن و همه Error هاشون رو ليست كردن و ميخوان ديگران پروژه هاشون رو بنويسن و اصلا به خودشون زحمت فكر كردن نميدن .
من پيشنهاد ميكنم مديريت سايت فكري به حال اين موارد بكنه تا بيمورد سايت رو با تاپيك هاي فاقد محتوا و تكراري پر نكنيم.
مثلا اينكه اگه چند بار تاپيكهاي يك كاربر به خاطر فاقد محتوا يا تكراري حذف شد اتومات تا مدتي حساب كاربري اون فرد معلق بشه .
يا مثل فروم هاي مايكروسافت بعد از ايجاد تاپيك براي درج در سايت نيازمند تائيد مديريت باشه .
يا قسمت سوال هاي خيلي مبتدي رو جدا كنيم .مثل كاري كه مايكروسافت كرده .
يا حداقل محدوديتي براي ايجاد تاپيك در يك روز ايجاد كنيم

Hossein Bazyan
دوشنبه 02 آذر 1388, 11:43 صبح
يا مثل فروم هاي مايكروسافت بعد از ايجاد تاپيك براي درج در سايت نيازمند تائيد مديريت باشه .

سلام
من با آنکه با شما موافقم اما در این مورد فکر نمیکنید با این حجم ساخت تاپیک در این سایت، باید مدیرانی تمام وقت روی تائید کردن یا نکردن تاپیکها کار کنند.
اگر مدیران شغلشان این بود ( یعنی بابتش پول میگرفتند مانند میکروسافت ) مشکلی نبود اما چه کسی حاضره اینهمه موقت بذاره ؟

Mostafa_Dindar
دوشنبه 02 آذر 1388, 12:06 عصر
سلام
من با آنکه با شما موافقم اما در این مورد فکر نمیکنید با این حجم ساخت تاپیک در این سایت، باید مدیرانی تمام وقت روی تائید کردن یا نکردن تاپیکها کار کنند.
اگر مدیران شغلشان این بود ( یعنی بابتش پول میگرفتند مانند میکروسافت ) مشکلی نبود اما چه کسی حاضره اینهمه موقت بذاره ؟
سلام . مرسي
اتفاقا فكر ميكنم اين بهتره . اگه تنها 2 بار در روز هم تاپيك ها تائيد يا رد بشه كافيه . اينطوري ديگه هر كي به يك Error تو كدش خورد نميره زودي يك تاپيك ايجاد كنه . هر چند تا جايي كه من اطلاع دارم مديراني مثل آقاي چابك معمولا بيشتر از 2 بار در روز به فروم سر ميزنند .
شايد بهتر باشه درفروم هاي خاصي اين كار پياده بشه .
در مورد فروم هاي مايكروسافت هم معمولا چند ساعت بعضا نصف روز طول ميكشه سوال شما تائيد يا رد بشه

vcldeveloper
دوشنبه 02 آذر 1388, 21:52 عصر
متاسفانه عده اي از كاربران هنگام ايجاد تاپيك ضمن اين كه جستجويي نميكنند جمله هاشون هم حاكي از نوعي سفارش يا دستور و بعضا خارج ادب هست . ( خصوصا برنامه نویسی Web با استفاده از ASP.NET (http://barnamenevis.org/forum/forumdisplay.php?f=25) ) مثلا در عنوان تاپيكهاشون از عباراتي مثل "فوري فوري !!" استفاده ميكنند و ...
لطفا اینگونه تاپیک ها یا پست ها را با استفاده از دکمه گزارش به مدیر ( http://barnamenevis.org/forum/images/buttons/report.gif ) گزارش کنید، تا مدیران در طی فعالیت روزانه خود در سایت به آنها رسیدگی کنند.

شايد بهتر باشه درفروم هاي خاصي اين كار پياده بشه .
در بعضی از تالارهای خاص سایت، مثل برخی از تالارهای مقالات، و تالارهای با عنوان "گفتگوی فنی درباره..." تاپیک ها با تایید مدیر بصورت عمومی منتشر میشند.

Mostafa_Dindar
دوشنبه 09 آذر 1388, 11:13 صبح
پيشنهاد ميكنم يك تاپيك با عنوان "نحوه ايجاد تاپيك جديد" كه به كابران در مورد سوالات تكراري و يا عنوان مناسب و ... به آنها اطلاعات كافي ميدهد در قسمت بالاي هر فروم گذاشته بشه .