ورود

View Full Version : مشکل در تراز متون در Fckeditor

m_kalantar.cs
دوشنبه 02 آذر 1388, 11:44 صبح
درود به همه دوستانم
من از کنترل fckeditor برای ذخیره متن استفاده میکنم . وقتی که tolbar آن را در حالت Basic قرار میدهم دیگر دکمه های تراز متن نمایش داده نمیشود .وقتی میخواهم متنی فارسی را ذخیره کنم با word آن را راست چین میکنم و ذخیره میکنم .هنگام بازیابی آن هم در صفحه ام مشکلی نیست اما وقتی که میخواهم آن متن را ویرایش کنم متن ذخیره شده را دوباره درون fckeditor میریزم . هر کاری میکنم چپ چین است و راست چین نمیشود .خاصیت dir جداول را هم که تغییر میدهم تاثیری ندارد. لطفا" اگر را حلی دارید راهنمایی کنید
با سپاس فراوان

Chabok
سه شنبه 03 آذر 1388, 00:57 صبح
<FCKeditorV2:FCKeditor ID="TBCnt" runat="server" BasePath="~/fckeditor/" AutoDetectLanguage="false"
ContentLangDirection="RightToLeft" DefaultLanguage="fa" Height="300px" ToolbarSet="Basic">
</FCKeditorV2:FCKeditor>

m_kalantar.cs
سه شنبه 03 آذر 1388, 09:34 صبح
جناب Chabok (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=6919) خیلی سپاسگذارم یه سوال دیگه :
اگر toolbar ر در حالت basic تنظیم شده باشد آیا راهی وجود دارد که دکمه های تراز متن (چپ چین - وسط چین و راست ) در حالت basic نمایش داده بشه
ممنون

Chabok
سه شنبه 03 آذر 1388, 13:39 عصر
با سلام

بله . امکانش هست . در واقع تمامی این حالت ها تعریف شده است .

در فایل fckconfig.js این حالت ها تعریف شده اند .

برای مثال حالت پیش فرض Basic این است :

FCKConfig.ToolbarSets["Basic"] = [
['Bold','Italic','-','OrderedList','UnorderedList','-','Link','Unlink','-','About']
] ;می توانید حالت Basic را تغییر بدید ، یا می توانید یک حالت برای خود تعریف کنید .
سپس کلید های JustifyLeft,JustifyCenter,JustifyRight,JustifyFull را اضافه کنید :

FCKConfig.ToolbarSets["MyBasic"] = [
['Bold','Italic','-','OrderedList','UnorderedList','-','Link','Unlink','-','About'],
['JustifyLeft','JustifyCenter','JustifyRight','Just ifyFull']
] ;
موفق باشید .