View Full Version : سوال: اتصال به یه شبکه از طریق خط تلفن معمولی
iamehsan56
دوشنبه 02 آذر 1388, 15:33 عصر
سلام
من یه شبکه داخلی دارم.
چطوری می شه از طریق یه خط تلفن معمولی وارد این شبکه شد و واسه این کار چه device هایی لازم است
لطفا راهنمایی بفرمایید
ممنون
pourang_us
دوشنبه 02 آذر 1388, 15:58 عصر
دوست عزیز
درود
برای انجام این کار سرویس Dhcp یک خط تلفن و یک مودم در سمت سرور + داشتن یک کاربر که مجاز به دسترسی REmote در شبکه شما باشد (البته این حالت برای شبکه های تحت Domain Microsoft) هست
و طبیعتا یک خط تلفن و یک مودم در سمت کاربر با شماره سرور و نام کاربری و کلمه عبور
بقیه ماجرا هم مثل وصل شدن به اینتر نت هست با این تفاوت که پس از اتصال شما فقط میتونی از سرویس هایی که مجاز هستی استفاده کنی
موفق باشی
iamehsan56
دوشنبه 02 آذر 1388, 16:30 عصر
من DHCP رو ندارم . آیا می شه بدون DHCP هم این کار رو کرد . یعنی با ip static
و بدون Domain
pourang_us
سه شنبه 03 آذر 1388, 09:09 صبح
دوست عزیز
درود
فقط برای ارتباط دو سیستم با هم شما میتونی در کامپیوتر سمت مقصد یک Incoming Connection ایجاد کنی
و همینطور یک کاربر با داشتن کلمه عبور
و در سیستم مقصد هم داستان به همین صوت هست در این صورت خود ویندوز به شما یک Ip از رنج 127 میدهد
موفق باشید
iamehsan56
سه شنبه 03 آذر 1388, 12:41 عصر
ممنون . منظورم دوسیستم با هم نبود . منظورم این بود که بتونه وارد شبکه بشه .
می خوام بدونم بدون داشتن DHCP , Domain هم این کار شدنی است ؟
اما قصدم اینه که بتونم از طریق خط تلفن وارد شبکه بشم
Poorang
سه شنبه 03 آذر 1388, 13:37 عصر
راستش من در مورد شبکه خیلی اطلاعات ندارم ولی همانطور که pourang_us (http://www.barnamenevis.org/forum/member.php?u=41696) گفت وقتی بصورت Incoming Connection متصل شی نمی تونی به کل شبکه دسترسی داشته باشی. این نوع ارتباط بدرد ارتباط دو تا کامپیوتر با هم میخوره.
برای اینکه بتونی به کل شبکه دسترسی داشته باشی راههای متفاوتی هست که اونایی که من میشناسم فقط از طریقه RAS (به هر حال اسمش روشه) امکان پذیره حالا میتونه VPN باشه (که البته با یه ISA Server هم میشه) یا Dial-up Remote Access که تو این حالتها اگه بخوای به کل شبکه دسترسی باشه باید IP Routing که در RAS موجوده فعال باشه. از طرفی راه اندازی DHCP هزینه و دشواری خاصی نداره.
البته تو Windows XP هم میشه IP Routing رو از طریق رجیستری فعال کرد و ویندوز اکس پی شما کار روت رو انجام بده ولی از اونجایی که من خودم تا حالا این کار رو نکردم نمیدونم چه محدودیتهایی ایجاد میکنه.
iamehsan56
سه شنبه 03 آذر 1388, 17:25 عصر
واسه راه اندازی RAS تو XP واسه اینکار می شه راهنماییم کنید
ممنون می شم
راستش من این کارو کردم . آیا این می تونه کفایت کنه یا نه؟
RAS or Remote Access Server allows users to dial directly into a modem connected to another machine - usually a server - and perform various newtorking activities. This has been a feature of all Microsoft operating systems for some years. Why, even Windows 98 has the Dial UP Server (http://www.andrewmallett.net/tech/windows/dial-upserver.htm) feature to connect two machines across a phone line.
Under XP, RAS is hard to find because it is disabled, due to a number of exploitations which use this feature. To make RAS happen, the RAS Service must be enabled.
Go to START | Programs | Administrative Tools | Services
Double click on Routing and Remote Access
Under Startup Type: the service needs to be set to manual or automatic, as required
Click OK to close the Properties box and then right click and START the service
Under Control Panel | Network Connections
Double click on the new Incoming Connections icon and configure General, Users and Networking settings accordingly.
Poorang
سه شنبه 03 آذر 1388, 18:42 عصر
من تا حالا تو ویندوز اکس پی این کار رو نکردم نمی دونم چیکارهای رو نمی کنه!!!
فقط یه نکته اینکه Allow callers to access my local area network باید فعال باشه، مسیرش:
(Incoming Connections --> Properties --> Networking --> Internet Protocol (TCP/IP
این باعث میشه که تماس گیرنده علاوه بر این کامپیوتر بتونه تو بقیه کامپیوترهای شبکه هم روت کنه.
iamehsan56
چهارشنبه 04 آذر 1388, 10:52 صبح
می شه جواب کاملتری بدین
ممنون می شم
iamehsan56
شنبه 07 آذر 1388, 10:16 صبح
باید توضیح بیشتری بدم یا کارم اشتباهه . لطفا راهنماییم کنید
من incoming ساختم اما بدون dhcp . متصل هم شدم . اما IP نگرفتم
لطفا کمک
Poorang
شنبه 07 آذر 1388, 10:36 صبح
IP نگرفتی یا نگرفت؟؟؟ من متوجه نمیشم تو میخوای کانکت شی یا یکی میخواد به شبکه تو کانکت شه؟
در هر صورت IP دهی بصورت پیش فرض توسط DHCP هست که تو همون آدرسی که بالا بهش اشاره کردم میتونی تغییرش بدی و یه محدوده انتخاب کنی تا یه IP تو اون محدوده بگیره!
iamehsan56
یک شنبه 08 آذر 1388, 16:56 عصر
من می خوام به یه شبکه وارد شم با خط تلفن . اما اونجا dhcp ندارم . و وقتی وصل می شم می خوام یه ip static ست کنم اما جایی واسه اینکار تو connection من وجود نداره .
Poorang
یک شنبه 08 آذر 1388, 18:05 عصر
من می خوام به یه شبکه وارد شم با خط تلفن . اما اونجا dhcp ندارم . و وقتی وصل می شم می خوام یه ip static ست کنم اما جایی واسه اینکار تو connection من وجود نداره .
عیبی نداره که DHCP نداره. همونطور که گفتم میزبان میتونه در تنظیمات Incoming Connection مربوطه یه محدوده از IP مشخص کنه تا از بین اونا یه IP به شما اختصاص داده بشه!!!
iamehsan56
دوشنبه 09 آذر 1388, 08:25 صبح
اما این اتفاق نمی افته
pourang_us
دوشنبه 09 آذر 1388, 15:55 عصر
دوست عزیز
درود
برای انجام هر کاری یک سری مقدمات باید انجام بشه. مثل داشتن نام کاربری و کلمه عبور
و یا سرویسهایی که این خدمات رو به شما ارایه بدهند.
اگر شما از طرف شبکه ای که به اون از طریق تلفن میخواهید مرتبط بشوید مجاز هستید میتوانید بدون داشتن DHCP و خیلی محدود با همان IP Static که در زمان اتصال دریافت میکنید از سمت سرور IP شما را Route کند به داخل شبکه البته من نمیدونم هدف شما از انجام این کار چیست و اصلا کامپیوتر سمت مقابل شما چه هست آیا یک سرور هدف شماست یا یک کلاینت معمولی عضو شبکه داخلی که شما میخواهید با یک مودم و خط تلفن به اون متصل بشوید؟؟
موفق باشید
iamehsan56
سه شنبه 10 آذر 1388, 08:18 صبح
من تونستم وارد شبکه بشم . اون کامپیوتر یه کامپیوتر معمولی هست که من بهش وصل می شم . وقتی با user ی تحت domain بود می خواستم وارد بشم بهم اجازه نمی داد . اما وقتی با user مربوط به local همون کامپیوتر وارد شدم ، مشکل رفع شد .
مشکل الان اینه که می خوام با user تحت domain وارد بشم .
می شه در این رابطه هم کمک کنید
ممنون می شم
pourang_us
سه شنبه 10 آذر 1388, 10:43 صبح
دوست عزیز
درود
در مورد کاربران تحت domain این کاربر باید در Domain اجازه اتصال remote داشته باشد و گرنه با ابن نام کاربری نمیتوانید وارد بشوید.
ضمنا تمام این تلاش برای ورود با کاربران تحت domain برای Admin شبکه Log میشوند!! :چشمک:
موفق باشید
iamehsan56
سه شنبه 10 آذر 1388, 13:59 عصر
اون اجازه تو domain دقیقا اسمش چیه ؟
ممنون باز هم
pourang_us
دوشنبه 16 آذر 1388, 09:33 صبح
دوست عزیز
درود
شما باید بر روی کاربر مورد نظر راست کلیک کنی و در قسمت Properties کلک کنی در پنجره باز شده در تب Dail-in قسمت Remote Acceess.......
بر روی رادیو باتن allow Acess کلیک کنی و Apply نمایید
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.