View Full Version : عدم دسترسي به جداول ايجاد شده در اكسس 2007
Arash_janusV3
سه شنبه 03 آذر 1388, 09:12 صبح
سلام
با عرض معذرت من بار اولمه که با access کار می کنم تا حدودی بلدم و چند تا سوال داشتم محبت می کنید که جوابم رو می دید
در access2007 بعد از اینکه دیتابیسم رو ایجاد کردم هر کاری می کنم نمی تونم برم داخل دیتابیس
حتی table ها رو ایجاد کردم و ذخیره کردم ولی نمی تونم بازش کنم
amirzazadeh
سه شنبه 03 آذر 1388, 09:24 صبح
سلام
با عرض معذرت من بار اولمه که با access کار می کنم تا حدودی بلدم و چند تا سوال داشتم محبت می کنید که جوابم رو می دید
در access2007 بعد از اینکه دیتابیسم رو ایجاد کردم هر کاری می کنم نمی تونم برم داخل دیتابیس
حتی table ها رو ایجاد کردم و ذخیره کردم ولی نمی تونم بازش کنم
سلام
شما از چه اينترفيسي استفاده ميكنين ؟در صورت امكان متن خطاي صادره رو آپلود كنيد.
Arash_janusV3
سه شنبه 03 آذر 1388, 09:29 صبح
سلام
شما از چه اينترفيسي استفاده ميكنين ؟در صورت امكان متن خطاي صادره رو آپلود كنيد.
سلام
باعرض تشکر
اينترفيسي متوجه نشدم
خطایی صورت نمی ده نمیدونم تو access چطوری دیتابیسم رو open کنم
ببخشید اگر بد توضیح دادم
hamid_193
سه شنبه 03 آذر 1388, 10:21 صبح
بهتره فایلی را که ایجاد کردی بفرستی - اگه ما تونستیم باز کنیم مشخص میشه که شاید اشکال از اکسس خودته - لااقل اینجوری می فهمیم مشکل از برنامه هست یا جداول
مهدی قربانی
سه شنبه 03 آذر 1388, 10:45 صبح
سلام
پنجره ديتابيس يا Database Window در اكسس 2003 كه محل استقرار اشياء اكسس هست در اكسس 2007 تبديل شده به Navigation Pan كه داراي محيطي متفاوت با اكسس 2003 هست ، احتمالاً شما در حين كار با جداول در اثر كليك روي نوارهاي موجود مربوط به نمايش يا عدم نمايش اشياء كه از قضا حالت كركره اي دارن قسمت جداول رو مخفي كرديد ، اگر دوباره روي اين نوار كليك كنيد احتمالاً مشكل شما حل ميشه .
اين لينك رو ببينيد :
http://office.microsoft.com/en-us/access/HA012138791033.aspx
اگر نتونستيد مشكل رو حل كنيد طبق توصيه دوستان نمونه بذاريد تا بررسي بشه .
Arash_janusV3
سه شنبه 03 آذر 1388, 11:43 صبح
فقط تو کامپیوتر خودم این اتفاق می افته یه جا دیگه تست کردم رو دیتابیس که دبل کلیک کردم جداولش باز شد
ممکنه اگر مجدد نصبش کنم درست بشه؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.