View Full Version : ساختن جدول موقت برای هر کاربر در شبکه
bmanfy
سه شنبه 03 آذر 1388, 09:47 صبح
سلام دوستان .
برنامه دارم که لازمه در اون برای هر کاربر یک جدول موقفت ساخته شه . و بعد در صورت تمایل کاربر تمام اون به بانک اطلاعاتی اضافه بشه .
مثلا ثبت یک فاکتور . که دارای چند سطر هستش و باید هر کاربر به طور مجزا یک جدول داشته باشه تا اطلاعات .....
وقتی از دستور ساخت تو دلفی دستفاده میکنم . برای هر کدوم این کار انجام میشه .
اما نمیدونم چه طور دستور ساخت جدول رو در سمت سرور اجرا بشه که برای هر کاربر به صورت متفاوت بسازه .
ممنون .
سعید صابری
سه شنبه 03 آذر 1388, 11:21 صبح
sdac يه كامپوننتي داره به نام virtualtable با اون ميتونيد جدول مجازي بسازين فقط توي حافظه ذخيره ميشه
حسین شهریاری
سه شنبه 03 آذر 1388, 11:29 صبح
اگه مشکل ثبت فاکتور به صورت همزمان توسط چند کاربر هشتش پیشنهاد میکنم یه فیلد Autonumber توی هر پایگاهی که کار میکنید بسازید اینطوری هروقت کاربری داره یه سطر به فاکتور اظافه میکنه تداخلی پیش نمیاد.خودم این کار را کردم...
و اما استفاده از جدول موقت این عیب را هم داره که فرض کنید کاربری یه فاکتور 100 قلمی را وارد کرده ولی هنوز اطلاعات توی جدول موقته و به طور دائم ثبت نشده و یه دفه برق قطع بشه!!!
دیگه خودتون بقیشا حدس میزنید.
موفق باشید
ar_mokhtari
سه شنبه 03 آذر 1388, 12:53 عصر
استفاده از فيلد AutoNumber علاوه بر مزايايي كه داره، معايبي در خصوص شماره فاكتور براي سيستم توليد ميكنه كه قابل چشم پوشي نيست. مثلاً شماره فاكتور بايستي سريال باشه. شما اگه يك فاكتور رو ثبت كنيد و بعد حذف كنيد درصورت استفاده از فيلد AutoNumber فاكتور بعدي شما يك شماره جاي خالي خواهد داشت.
البته تو سايت چنديم مورد در اين ارتباط تاپيك داريم كه من بصورت خلاصه عرض ميكنم كه شما بايد يك تابع كه آخرين شماره فاكتور رو بخونه و يكي بهش اضافه كنه رو بسازيد. بعد هم يك جدول Temp بسازيد كه AfterInsert كوئري Detailتون، شما شماره كاربر و شماره فاكتور و اقلام فاكتور رو توش ذخيره كنيد به همراه يك فيلد كه نشون ميده اين ركوردها ثبت نهايي شده يا خير. حالا فرض كنيد كه وسط ورود اطلاعات برق هم بره ... با كنترل كردن فيلد تائيد نهايي شما ميتونيد اون ركوردها رو به كاربر پيشنهاد كنيد كه آيا ميخواهيد ركوردهاي ثبت نشده رو فراخواني كنه يا خير. بعد از ثبت نهايي هم از جدول Temp خذفشون كنيد.
bmanfy
جمعه 06 آذر 1388, 18:04 عصر
با سلام.
ممنون از همه ی دوستان .
اما منظور من این نیست که در شماره فاکتور ها مشکل دارم یا ....
فاکتور فروش هم یک مثال ساده بود .
اما استفاده از جدول موقت این عیب را هم داره که فرض کنید کاربری یه فاکتور 100 قلمی را وارد کرده ولی هنوز اطلاعات توی جدول موقته و به طور دائم ثبت نشده و یه دفه برق قطع بشه!!!
خوب اینکه قبل از ذخیره کردن اطلاعات توسط کاربر برق بره و اطلاعاتش نباشه خوب یک عمر طبیعیه . کاربر هم انتظار زیادی در این باره نداره .
sdac يه كامپوننتي داره به نام virtualtable با اون ميتونيد جدول مجازي بسازين فقط توي حافظه ذخيره ميشه
مرسی . اما میخوام با در سمت سرور ساخت جداول انجام بشه.
bmanfy
جمعه 06 آذر 1388, 18:07 عصر
ببینید دوستان
برای هر کاربر میخوام یک جدول موقت بسازم .
بعد هر کاربر بیا اطلاعاتش رو وارد کنه . بعدش هم ذخیره کنه .
و میخوام دستورات ساخت رو به صورت یک Sp در سمت سرور باشه .
وقتی از کلاینت دستور ساخت جدول موقت رو اجرا میکنم . به خوبی ساخته میشه .
اما نمی خوام در سمت کلاینت Sql نویسی داشته باشم.
ممنون
devil00x
جمعه 06 آذر 1388, 22:06 عصر
آقا من بهت پیشنهاد میکنم که از جداول موقت sql server استفاده کنی البته اگه از این موتور به عنوان پایگاه دادت استفاده میکنی هم خیلی راحته و هم خیلی کار راه اندازه.
که خود این جداول موقت عمومی و محلی داره.
bmanfy
دوشنبه 09 آذر 1388, 12:36 عصر
آقا من بهت پیشنهاد میکنم که از جداول موقت sql server استفاده کنی البته اگه از این موتور به عنوان پایگاه دادت استفاده میکنی هم خیلی راحته و هم خیلی کار راه اندازه.
که خود این جداول موقت عمومی و محلی داره.
مرد مومن من هم دارم همین کار رو میکنم .
فکر کنم مشکل من همین موقت عمومی و محلی باشه .
میشه در باره این خش یه کم برای من توضیح بدی .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.