ورود

View Full Version : سوال: جابجايي سطرها Dbgrid

smhzkk61
سه شنبه 03 آذر 1388, 10:22 صبح
سلام
آيا امكان جابجايي سطرهاي dbgrid وجود داره به اين صورت كه سطرهاي بالايي منتقل بشن به پايين و بعكس
يعني:

علي
احمد
رضا
محمد

به اين صورت بشه

محمد
رضا
احمد
علي

البته با Qeury باشه بهتره

حسین شهریاری
سه شنبه 03 آذر 1388, 11:17 صبح
سلام

بله این امکان وجود داره!!

اگه Dbgrid شما به Datasource و Datasource حاوی اطلاعات یک Query باشه شما میتونین اطلاعات جدولتونا بر اساس هرفیلدی که اکنون مرتب هست(که عموما بر اساس فیلد کلید هست) را سر و ته مرتب کنید.یعنی مثلا کد Sql را اینطوری بنویسید:

Query.sql.text:='select * from Customers ORDER BY CustID DSC'
Query.close
Query.open

حتی بر اساس فیلد رشته ای(مثل نام) هم فرقی نمیکنه و اطلاعات همونطوری که شما میخاین سر و ته میشه یا به عبارتی بهتر بصورت نزولی سورت میشن.

موفق باشید

pezhvakco
سه شنبه 03 آذر 1388, 13:39 عصر
سلام :
میگن میتونی در هنگام نمایش اطلاعات در جدول با کلیک کردن روی نام هر ستون جدول، داده ها را دوباره به ترتیب صعودی یا نزولی مرتب کنی .
کافیه تو رویداد انتخاب یک ستون کدشو بنویسی که اگر مرتب بودن هر طوری بود، نوع آن را عوض کند .

smhzkk61
سه شنبه 03 آذر 1388, 15:44 عصر
سلام

بله این امکان وجود داره!!

اگه Dbgrid شما به Datasource و Datasource حاوی اطلاعات یک Query باشه شما میتونین اطلاعات جدولتونا بر اساس هرفیلدی که اکنون مرتب هست(که عموما بر اساس فیلد کلید هست) را سر و ته مرتب کنید.یعنی مثلا کد Sql را اینطوری بنویسید:

Query.sql.text:='select * from Customers ORDER BY CustID DSC'
Query.close
Query.open

حتی بر اساس فیلد رشته ای(مثل نام) هم فرقی نمیکنه و اطلاعات همونطوری که شما میخاین سر و ته میشه یا به عبارتی بهتر بصورت نزولی سورت میشن.

موفق باشید

ممنون آقا شهريار ......

سلام :
میگن میتونی در هنگام نمایش اطلاعات در جدول با کلیک کردن روی نام هر ستون جدول، داده ها را دوباره به ترتیب صعودی یا نزولی مرتب کنی .
کافیه تو رویداد انتخاب یک ستون کدشو بنویسی که اگر مرتب بودن هر طوری بود، نوع آن را عوض کند .

مرسي
از دوستان كسي مي تونه چنين قطعه كدي رو بنويسه.......

حسین شهریاری
یک شنبه 08 آذر 1388, 10:05 صبح
سلام

فکر کنم اینطوریه:

adotable1.sort:=dbgrid1.columnname

benyaminrahimi
یک شنبه 08 آذر 1388, 10:17 صبح
فکر کنم کد بالایی درسته ولی فقط صعودی صورت میشه تو پروژه های بزرگ کار کردن با dbrid اشک ادمو در میاره

پیشنهاد می کنم اگه

برات rtl مهمه از ehlib استفاده کنی وگرنه از quantom grid چون این امکانات رو بدون هیچ کد نویسی در اختیار داری

alinikaein
یک شنبه 08 آذر 1388, 20:15 عصر
فکر کنم کد بالایی درسته ولی فقط صعودی صورت میشه تو پروژه های بزرگ کار کردن با dbrid اشک ادمو در میاره

پیشنهاد می کنم اگه

برات rtl مهمه از ehlib استفاده کنی وگرنه از quantom grid چون این امکانات رو بدون هیچ کد نویسی در اختیار داری

مي‌شه لينك بديد يا آپلود كنيد؟

vcldeveloper
یک شنبه 08 آذر 1388, 21:34 عصر
نه، می تونید به انتهای نام فیلد یک فاصله و عبارت DESC را اضافه کنید تا بصورت نزولی مرتب کند.

مي‌شه لينك بديد يا آپلود كنيد؟
نه، هر دو کامپوننت تجاری هستند و امکان قرار دادند نسخه کرک شده شان در این سایت وجود نداره.