PDA

View Full Version : گفتگو: آواتوار اعضاء

raziee
سه شنبه 03 آذر 1388, 10:31 صبح
با درود.
شاهد این هستیم که برخی بچه ها آواتوارشون رو کپی آواتوار افراد قدیمی این سایت میذارند.
من شخصا به آواتوار بچه ها دقت میکنم . در نگاه اول از روی تصویر آواتوار میفهمم که نوشته ای رو چه کسی نوشته.
چند وقت پیش بود که در حال خوندن تاپیکی بودم که دیدم شخصی تصویر آواتواری رو انتخاب کرده که مربوط به یکی از مدیران سایت است.

میخواستم بدونم که آیا ممنوعیتی در استفاده از تصویر آواتوار نیست؟
و اگر نیست ، فکر کنید که بهتر باشه تا ممنوعیتی در استفاده تصویر باشه؟

با سپاس فراوان
حسین رضیئی

Tasiyan
سه شنبه 03 آذر 1388, 12:09 عصر
آیا ممنوعیتی در استفاده از تصویر آواتوار نیست؟
اگه باشه كه عاليه منم شخصاً بيشتر اوقات به تصوير آواتور بسنده مي كنم
:لبخند:

raziee
چهارشنبه 04 آذر 1388, 09:01 صبح
جسارتا مدیران محترم علاقه ای ندارند به این تاپیک جواب بدند؟

vcldeveloper
چهارشنبه 04 آذر 1388, 09:58 صبح
میخواستم بدونم که آیا ممنوعیتی در استفاده از تصویر آواتوار نیست؟
و اگر نیست ، فکر کنید که بهتر باشه تا ممنوعیتی در استفاده تصویر باشه؟قانونا منعی نیست، غیر از اینکه یکی آواتار خودش را خودش ساخته باشه، و از یک تصویر موجود کپی برداری نکرده باشه؛ مثلا یکی آواتارش لوگوی ویندوز هست، اگر کاربری دیگه ایی همان لوگوی ویندوز را انتخاب کنه، کاربر اول نمیتونه مدعی باشه که لوگوی ویندوز فقط متعلق به خودش هست، اما اگر آواتارش را خودش ساخته باشه، مثلا لوگوی شرکت خودش باشه، اون وقت میتونه مدعی بشه که این تصویر منحصرا در اختیار خودش هست، و دیگران حق استفاده از آن را ندارند.

اکثر آواتارهای استفاده شده در سایت از تصاویر موجود کپی برداری شدند، و فرد استفاده کننده نمیتونه ادعای مالکیت آنها را بکنه. به عنوان مثال تصویر آواتار من کپی از یک تصویر منتشر شده به مناسبت روز عاشورا از سایت حزب الله لبنان هست، بعد از ایجاد این آواتار، یک یا دو نفر از کاربران این سایت از همین آواتار استفاده می کنند، ولی من نمی تونم مدعی بشم این تصویر منحصرا متعلق به من هست، چون همون کاربران می تونند ادعا کنند که تصویر آواتارشان را از همان سایتی که من کپی کردم کپی کردند، نه از روی آواتار من!

البته اگر تشخیص داده بشه که کاربری بخاطر برهم زدن نظم سایت، یا سوء استفاده آواتار یا نام کاربری مشابه یک کاربر دیگه ایجاد کرده، آن آواتار یا نام کاربری حذف میشه، مثلا برای خود من پیش آمده که کاربری نام کاربری مشابه نام کاربری من ایجاد کرده، و فقط جای "ر" و "ز" را تغییر داده (کشاوزر)، البته نام کاربری اش بسته شد.

بطور کلی، بهتر هست که برای پرهیز از ایجاد سوء تفاهم اینگونه کپی برداری ها انجام نشه.

mehranFX
شنبه 21 آذر 1388, 13:41 عصر
به آواتار من دقت كنيد. البته اين آواتار كپي برداري از سايت خاصي نيست. اين آواتار مي تونه شرح حال برنامه نويسي باشه كه يك برنامة بسيار پيچيده ازش خواسته اند و مبلغ پرداختي هم همچين دندون گير نيست! و يا ظرفيت بسيار بالاي برنامه نويسان حرفه اي رو نشون ميده. دقت كنيد كه اين گوريل محترم تحمل يك تير چوبي به قطر تقريبي بيست سانتي متر رو داشته!!! :قهقهه: :بوس:
بسيار بي ادبانه و زشت ! پس از مدتها به برنامه نويس آمدم ولي متن فوق بسيار مشمئز كننده بود.