ورود

View Full Version : بهترين و راحتترين نرم افزارها براي گرافيك سايت؟

sorena1356
چهارشنبه 04 آذر 1388, 08:49 صبح
سلام

بهترين نرم افزار كه راحت هم باشه واسه طراحي و ساخت منو ، gif animator و فلش چيه ؟

ممنون

ali_shmki
پنج شنبه 05 آذر 1388, 00:36 صبح
سوالتو واضح تر بپرس دوست من.
میخوای بدونی بهترین نرم افزار چیه یا اینکه از بین gif animator و فلش کدوم بهتره؟
مطمئنا برنامه ای که راحت باشه، کار شما رو راه می اندازه. ولی واسه ساخت منو و کلا گرافیک یه سایت حرفه ای باید زحمت بکشی و از نرم افزار های قوی استفاده کنی.
واسه ساخت منو، نرم افزار های جانبی فلش میتونن کمکت کنن. اما اونا اصلا انعطاف لازم رو ندارن و دست شما بسته هست.

sorena1356
پنج شنبه 05 آذر 1388, 07:58 صبح
سلام
مثلا منويي كه تو دات نت هست اصلان بدرد نمي خوره با چه نرم افزاري منو بسازم كه راحت بشه تو دات نت ادش كرد و با مرورگرهاي مختلف مشكل نداشته باشه
همچنين واسه ساخت تصاير تبليغاتي كدوم برنامه مناسبه

ali_shmki
پنج شنبه 05 آذر 1388, 15:58 عصر
نیازی به ساخت نیست. تو اینترنت هرچی اراده کنی رایگانش پیدا میشه. کافیه با تکنیکهای جستجو آشنا باشی و یه کم صبور. به لینک زیر برید منو های متنوع و زایدی داره و 100% openSource هم هست. دستور استفاده هم داره
تصاویر تبلیغاتی اگه bitmap باشن، همون gifAnimator خوبه adobe ImageReady هم بد نیست. البته نقش photoshop رو هم نمیشه نادیده گرفت. و اگه vector باشن، در حال حاضر فلش بهترین گزینس.
موفق باشید.

iSoheil
جمعه 06 آذر 1388, 23:59 عصر
برنامه‌ای یادمه برای طراحی منوی CSS و یکی هم برای Flash دیدم.
فایل هاش (Installer) رو دم دست ندارم، کمی جستجو کنید .. پیدا نکردید من براتون آپلود میکنم.
موفق باشید.

sorena1356
یک شنبه 08 آذر 1388, 08:27 صبح
نیازی به ساخت نیست. تو اینترنت هرچی اراده کنی رایگانش پیدا میشه. کافیه با تکنیکهای جستجو آشنا باشی و یه کم صبور. به لینک زیر برید منو های متنوع و زایدی داره و 100% openSource هم هست. دستور استفاده هم داره
تصاویر تبلیغاتی اگه bitmap باشن، همون gifAnimator خوبه adobe ImageReady هم بد نیست. البته نقش photoshop رو هم نمیشه نادیده گرفت. و اگه vector باشن، در حال حاضر فلش بهترین گزینس.
موفق باشید.

سلام
ممنون ازراهنماييت گفتي به لينك برم ولي لينكي من نديدم