View Full Version : Prerequisite برای نصب .net به صورت Silent
far9090
چهارشنبه 04 آذر 1388, 09:42 صبح
سلام . این Prerequisite رو ساختم . چک می کنه اگه .net نصب نباشه اون رو به صورت Silent نصب می کنه . این Prerequisite رو از داخل prerequisite Editor از منوی tools بازش کنید . از قسمت Files To Includ فایل های .net رو اضافه کنید . در قسمت Application to run هم نام فایل exe نصب رو انتخاب کنید . Save کنیدش و از قسمت Redistributables به پروژتون اضافش کنید . احیانا اگه مشکلی بود حتما بگید تا حلش کنیم .
cazino86
چهارشنبه 04 آذر 1388, 21:03 عصر
سلا م .
نمیدونم ایراد از کجاست . من فایل مورد نظر رو اظافه کردم و کارها رو همگی به ترتیب انجام دادم اما مشکل برطرف نشد . در پایان وقتی برنامه رو بیلد میکنم ارور میگیرم ارور هم مربوط به prerequest هستش .
لطفا اگه میشه یه فایل آموزشی تو قالب وورد یا pdf آماده کنید و مراحل کار رو قدم به قدم شرح بدید . با تشکر از شما .
far9090
چهارشنبه 04 آذر 1388, 23:41 عصر
سلام . از توجهتون ممنونم . اگه لطف کنید متن Error رو بگید تا کمکتون کنم . من سعی می کنم یه پروژه بسازم و روی سایت خودم upload کنم تا استفاده کنید .
amir-haghighi
پنج شنبه 02 اردیبهشت 1389, 20:26 عصر
سلام . من فعلا به سیستمم دسترسی ندارم اما اگه ممکنه شما یه آموزش تو قالب وورد یا pdf درست کنید و مرحله به مرحله رو توضیح بدید . با تشکر از شما .
amir-haghighi
چهارشنبه 08 اردیبهشت 1389, 20:28 عصر
با سلام ...
منظور شما از این قسمت چیه ؟ :
از قسمت Files To Includ فایل های .net رو اضافه کنید .
آیا منظورتون اینه که دات نت فریم وورک رو به همراه سایر prerequest هایی که مشخص کردم از قسمت Files To Includ اظافه کنم ؟ یعنی ستاپ مربوط به هرکدوم از prerequest ها رو به همراه فایل exe برنامه از قسمت file to include اظافه کنم و در نهایت در قسمت Application to run هم نام فایل exe نصب رو انتخاب کنم ؟
far9090
پنج شنبه 09 اردیبهشت 1389, 09:54 صبح
از قسمت Files To Include کل فایل های .net رو Select کنید و بعد از تب Application to Run نام فایل اجرائیتون که همون Setup دات نت هست زو انتخاب کنید . این Prerequisite رو در مسیر :
Macrovision\IS2008\SetupPrerequisites
کپی کنید و دوباره IS رو راه اندازی کنید . حالا به لیست Redisributables هاتون اضافه میشه . از اونجا روش راست کلیک کرده و Edit رو بزنید و ادامه کار ها رو همونطور مه گفتم انجام بدین .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.