PDA

View Full Version : پنجره conecction status

soroosh_i58
چهارشنبه 04 آذر 1388, 11:02 صبح
سلام. دنبال يك دستور ميگردم كه با اجراي اون داخل محيط command propmt بتونم پنجره connection status رو باز كنم. يعني همون پنجره اي كه داخلش ميشه مشخصات كارت شبكه يا اتصال تلفني رو تغيير داد. ميشه راهنماييم كنين؟

Beyondsoft
پنج شنبه 05 آذر 1388, 22:33 عصر
سلام دوست عزیز !

دقیقاً خواسته ی شما امکان پذیر نمی باشد ( لا اقل من این طور فکر می کنم )
اما فکر می کنم به روش زیز می توانید به خواسته ی خویش نزدیک شوید:

1- دستور ncpa.cpl می تواند network connection شما را باز کند.

2- با کمک دستور زیر می توانید ip address و یا هر مشخصه دیگری از یک کارت شبکه را تغییر دهید، پس نیازی به باز کردن آن صفحه نیستن:

netsh int ip set address "local area connection 1" static 192.168.0.1 255.255.255.0 192.168.0.1

imprise
جمعه 06 آذر 1388, 08:51 صبح
می توانید با استفاده از دستور ipconfig /all اطلاعات جامع تری بدست بیارید و لذا به باز کردن این پنجره نیازی نخواهید داشت.

Beyondsoft
جمعه 06 آذر 1388, 18:54 عصر
می توانید با استفاده از دستور ipconfig /all اطلاعات جامع تری بدست بیارید و لذا به باز کردن این پنجره نیازی نخواهید داشت.

اطلاعات جامع تری از چی ؟

دستوری که بنده نوشتم جهت تنظیم ip بود نه جهت نمایش اطلاعات !

imprise
جمعه 06 آذر 1388, 18:57 عصر
اطلاعات جامعتری نصب به پنجره Connection Status...

در ضمن دوستمون درخواست نمایش پنجره Connection Status را داشتند. همانطور که می دونید از این پنجره نمی توان تنظیمات مرتبط با IP را تغییر داد. لذا آوردن دستورات مربوط به تغییر تنظیمات مرتبط با قرارداد TCP/IP، در این پست امری غیر ضروری به نظر می رسه.

soroosh_i58
دوشنبه 09 آذر 1388, 19:16 عصر
از پاسخهاتون ممنونم دوستان عزیز اما هدف من به دست آوردن اطلاعات در مورد آی پی یا تنظیم اون نبود. من میخوام اون پنجره باز بشه تا کاربر بتونه دکمه dial رو فشار بده و به اینترنت یا مثلا یه vpn متصل بشه. بازم ممنون میشم اکه نظر بدین

Poorang
دوشنبه 09 آذر 1388, 20:40 عصر
شما میتونی از rasphone.pbk استفاده کنی.

C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Microsoft\Network\Connections\Pbk

و برای مسیر مشخص سیستم برای C:\Documents and Settings\All Users میتونی از %AllUsersProfile% استفاده کنی یعنی:

%AllUsersProfile%\Application Data\Microsoft\Network\Connections\Pbk\rasphone.pb k

soroosh_i58
سه شنبه 10 آذر 1388, 18:49 عصر
ممنون آقا پورنگ . این دقیقا همون چیزی بود که میخواستم. زنده باد