ورود

View Full Version : گفتگو: سیسکو

smerdis1
چهارشنبه 04 آذر 1388, 20:50 عصر
من میخاستم سیسکو را تازه شروع کنم و دوره ی network+ را هم گذروندم لطف کنید منابع فارسی و انگلیسی مناسب برای شروع کار را نام ببرید و در ضمن درباره ی دوره سیسکو توضیح مفید و مختصری بدهید و در کجا کاربرد دارد و اینکه این رشته با کدوم مدرک دانشگاهی بیشتر مرتبط است؟
با تشکر از شما

Beyondsoft
چهارشنبه 04 آذر 1388, 21:45 عصر
سلام دوست عزیز !

مدارک سیسکو با CCNA آغاز می شوند. که شامل CCNA ICND , CCNA Intro می شود. پس از گذراندن آن می توانی به دوره پیرفته تر وارد شود مانند CCNP , CCSP . به عنوان مثال CCNP خود شامل 4 دوره می باشد : Routing, SW, Qos , ISCW . بعد از آن هم می توانی در یک و یا چند رشته تخصصی CCIE بگیری.

خود شرکت سیسکو مدارکش را این طور طبقه بندی می کند:

Associate: CCENT || CCNA || CCNA Concentrations || CCDA
Professional: CCNP || CCDP || CCIP || CCSP || CCVP
Expert: CCDE || CCIE

برای یاد گیری نیز بهتر است از خود کتاب های شرکت سیسکو استفاده کنی !

smerdis1
پنج شنبه 05 آذر 1388, 10:49 صبح
از شما متشکرم امانگفتید با کدوم رشته دانشگاهی مرتبط است!

Beyondsoft
پنج شنبه 05 آذر 1388, 19:54 عصر
رشته ی شبکه!
در دانشگاه های مختلف رشته های مختلفی پیرامون شبکه است!
به عنوان مال یکی از دوستان بنده در مالزی در رشته " امنیت شبکه" مشغول به تحصیل است!

اما در ایران ! در مقطع کارشناسی مرتبط ترین رشته همان "مهندسی نرم افزار" است ! (البته به نظر من) .
و در مقاطع بالا تر صنعتی شریف - امیر کبیر و دانشگاه یزد و ... دارای رشته شبکه می باشند !

البته این اطلاعات بنده جامع نیست !

M_Ali_Safdari
شنبه 07 آذر 1388, 10:47 صبح
رشته مخابرات امن در مقطع کارشناسی ارشد ؛ در مورد امنیت شبکه مباحث بسیاری را دنبال می کند . این رشته زیر مجموعه برق و مخابرات محسوب می شود ولی از آنجایی که مخابرات نوین تحت تآثیر شبکه های کامپیوتری قرار گرفته است مبحث امنیت شبکه های کامپیوتری یکی از مهمترین مباحثی است که این رشته دنبال می کند.
برای آموزش سیسکو ؛ توصیه می کنم Packet Tracer را دانلود کرده و کتاب های سیسکو را مطالعه فرمایید.با استفاده از نرم افزار فوق می توانید بیشتر مثالها و نمونه سولات امتحانی را تمرین و شبیه سازی نمایید.
در ضمن سایتهای بسیاری از جمله http://certuniverse.blogspot.com نمونه سوالات امتحانات و همچنین کتابها و نرم افزار های مفید برای آموزش دوره های مختلف سیسکو را بطور رایگان در اختیار شما قرار می دهند