ورود

View Full Version : آموزش: همکاری در ساخت منوهای عمودی

pmoshir
پنج شنبه 05 آذر 1388, 11:28 صبح
دوستان من یک اکتیو ایکس برای منوهای عمودی پیدا کردم که در اکسس اجرا میشه فقط در کد نویسیش مشکل دارم.فکر میکنم اگر قابلیت اجرا داشته باشه سوال بسیاری از دوستان رو هم پاسخ میده.

من فایل رو ضمیمه میکنم که حاوی اکتیو ایکسه.
با تشکر

pmoshir
شنبه 07 آذر 1388, 10:51 صبح
مجدد از اساتید تقاضای همکاری دارم.

pmoshir
چهارشنبه 11 آذر 1388, 00:20 صبح
از تمامی دوستان تقاضای مشارکت در این تاپیک را دارم.اگر نیاز به دعوت است این کار رو انجام میدم.
به نظر سنجی شما عزیزان و اساتید نیاز دارم.که حتی اگر این اکتیوایکس کاربردی نیست اکتیوایکس های دیگری معرفی شود!!!!!
با تشکر

alirezabahrami
جمعه 13 آذر 1388, 00:04 صبح
دوستان من یک اکتیو ایکس برای منوهای عمودی پیدا کردم که در اکسس اجرا میشه فقط در کد نویسیش مشکل دارم.فکر میکنم اگر قابلیت اجرا داشته باشه سوال بسیاری از دوستان رو هم پاسخ میده.

من فایل رو ضمیمه میکنم که حاوی اکتیو ایکسه.
با تشکر
با سلام
دقیقاً توضیح بده که چه مشکلی در قسمت کد نویسی این منوی عمودی دارید ؟
موفق باشید

nabeel
جمعه 13 آذر 1388, 11:16 صبح
سلام pmoshir

بابت تاخیر عذرخواهی میکنم

کاموننتی که شما قرار دادید رو دیدم , زیاد با Access سازگار نیست , و برای خود VB طراحی شده
ولیکن نمونه شما رو در محیط اکسس آماده کردم , متاسفانه آیکونها رو نمیشه تغییر داد ( و یا بهتره بگم بنده در زمانی که صرف کردم موفق نشدم ) ولی مثال , مابقی موارد رو پوشش میده

در خصوص نمونه مناسبتر : نمونه ای در حال حاضر مد نظرم نیست , شما پیدا کردید معرفی کنید تا ببنیم چه کارش میشه کرد .

40677

موفق باشید

e601
دوشنبه 16 آذر 1388, 13:50 عصر
سلام

دوست عزیز پاسخ آقا نبیل در این مورد که کامله. ولی در مورد نمونه های دیگه میتونید به بخش ابزارهای vb مراجعه کنید. چون تقریبا اکثر کامپوننت هایی که برای vb طراحی شدن در اکسس هم قابل کارسازی هستند.

موفق باشید

pmoshir
جمعه 20 آذر 1388, 13:37 عصر
با تشکر فراوان از آقایان نبیل و مسعودی

جناب نبیل من در هنگام لود فرم ارور دریافت میکنم از کدی که شما لطف کردید اشکال میگیره؟چرا؟

آیا شما نمونه ای دیگری که سازگاری بهتری داشته باشه سراغ دارید؟

با تشکر

pmoshir
جمعه 20 آذر 1388, 13:45 عصر
ببخشید فراموش کردم جناب مسعودی من کل نمونه های اکتیو ایکس vb رو در این سایت زیرو رو کردم ولی فقط همین نمونه رو پیدا کردم.ممنون میشم اگه تو کد نویسی این فرم نمونه بیشتر منو کمک کنید البته با کمک سایر اساتید.

یا اگر واقعا این نمونه سازگار نیست یک نمونه دیگه پیدا کنم.

nabeel
جمعه 20 آذر 1388, 18:17 عصر
سلام دوست من pmoshir

اگر واقعا این نمونه سازگار نیست

؟؟! , رفیق یعنی اینقدر بی اعتبار شدیم ! :اشتباه:

باور بفرمایید سازگار نیست

.............................................

در هنگام استفاده از کنترلهای OCX ( مثل همین نمونه ) اگر در هنگام باز کردن فرم پیغام خطای

There is no obect in this control

مشاهده میشه ( و کنترل با زمینه سفید دیده میشه , غالباً ) شما کنترل رو از روی صفحه پاک کنید و مجدداً اون رو اضافه کنید , فقط در این مثال اسم کنترل رو به VFOutBar1 تغییر بدید ( چون که بنده کدها رو با توجه به این نام نوشتم , اگر میخواید نام رو تغییر بدید , باید ارجاعات داخل کدنویسی رو هم به تناسب نام جدید تغییر بدید )
مجدداً فرم رو باز و بسته کنید
در صورت صحت کار باید به شکل زیر دیده بشه

موفق باشید