ورود

View Full Version : مقایسه سرعت دات نت با Win32

Ceytar
پنج شنبه 05 آذر 1388, 14:48 عصر
من نمی دونم که جای درست پرسیدن این سوال کجاست .
بخاطر همین چون خودم با ویژوال سی پلاس پلاس کار می کنم . همینجا می پرسم :
تقریبا تو اکثر سایت ها ادعا شده سرعت Win32 Api از .NET بیشتر هست .
اولا این ادعا درست هست ؟؟
دوما یه مثال عملی در این رابطه می خواستم !!
دقیقا یک الگوریتم ولی پیاده شده در
اولی : مستقیما Win32 Api
دومی : دات نت فرم ورک
که نشون دهنده ی سرعت متفاوت این دو باشه .
ممنون

Nima_NF
پنج شنبه 05 آذر 1388, 15:47 عصر
دلایل فنی این موضوع کاملا آشکار هست و اگر در مورد CLR جستجو کنید متوجه خواهید شد.
چیزی که مهم هست، فقط در سطح یک الگوریتم نیست، بحث فراتر از این حرف ها هست و همگی بر می گردد به ماهیت کامپایل run-time توسط برنامه های .NET .
مقایسه آن ها ابعاد مختلفی دارد، از 0 تا X درصد کاهش کارآیی ممکن هست وجود داشته باشد، اما بحث اصلی این نیست، بلکه موضوع به این شکل هست که آیا این کاهش کارآیی با توجه به سخت افزارهای قدرتمند کنونی مهم هست یا نه؟

بسیاری از شرکت ها، مخصوصا برنامه نویسان سیستم های اداری به این نتیجه رسیده اند که این کاهش اندک سرعت یا کارآیی اصلا هیچ تاثیر منفی خاصی ندارد، و در ازای آن هزینه کمتر و زمان کمتری صرف نوشتن کدها می شود.

گروه دیگر مانند برنامه نویسان بازی ،نرم افزارها گرافیکی و برنامه نویسان سیستمی خلاف گروه فوق هستند، اکثر آن ها می گویند حتی 1% کاهش کارآیی برای آن ها مهم هست و همچنان از تکنولوژی .net و CLR استقبال خوبی نمی کنند و مگر اینکه در سطوح کوچک باشند.

اینک این بر عهده شما هست که بررسی کنید که آیا این کاهش اندک کارآیی در حوزه کاری شما مهم هست یا نه...

برای اطلاعات بیشتر می توانید از مقاله زیر که بخش اکثر آن توسط شرکت مایکروسافت بیان شده است استفاده کنید:
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=94381